17 Şubat 2013, Pazar 16:15:03

US AIRWAYS DE İÇKİ VERMİYORMUŞ UNITED DA!

Star Gazetesi yazarı Fehmi Koru, bugünkü "VURUN THY'YE" başlıklı yazısında Amerika’nın iki büyük havayolu, US Airways ve United Airlines'ın da yolculara alkollü içecek hizmeti sunmadığını iddia etmişti. AirportHaber olarak sizin için konuya ilişkin kısa bir araştırma yaptık. Peki, ya sonuç?
  • Yalancının mumu nereye kadar yanar??
  • Adı geçen kalem hangi köyden ?????
  • Çok güzel araştırma bravo..Yahu inanırsın veya inanmazsın o sana kalmış ama yapılan açıklamalarda içkinin ekonomik sebeplerden kaldırıldığı söyleniyor.Sen burada kalkmış içkiyi parayla satan firmalarla kıyaslıyorsun.Birazcık mantıklı olun lütfen.Parayla satıyoruz bundan sonra deseler ona da birşey bulacaksınız.
  • fehmi koru derhal kamuoyundan acilen özür dilemeli yanıltıcı ve yanlış bilgi verdiği için.araştırmadan böyle çala kalem işine geldiği gibi yazarak gazetecilik yapılmaz. gerçek gazetecilik bu değildir...
  • Hakikaten tam bir takınyacı kafası. Zaten business class ta fiyatlar kalın değilmi? Bu fazlalar neyin parası, isteyen daha ucuza bilet alır içkiye uçarken öder, isteyen ön ödemeli içer. Mesele de zaten para meselesi değil. Mesele yasaklama meselesi. Konu da öyle lanse edilmedi mi. Kaynayan suya bir kurbağa atarsanız, elbette ki çılgınca kaptan çıkmaya çalışacaktır. Fakat eğer onu ılık suya koyar ve suyu ısıtırsanız, uysalca orada oturacaktır. Su yavaşça ısındıkça, kurbağa rahat bir uyuşukluk haline geçecektir, tıpkı sıcak bir banyo yapan bizden biri gibi ve çok zaman geçmeden, yüzünde bir gülümsemeyle, karşı koymadan kaynayarak ölmesine izin verecektir. Erbakanın dediği değişimin kanlıya götürülmeden çözüleceği yok gibi görünüyor. Bu kadarı fazla. Kimseye bu milletin sabrını sınamaması önerilir. GELDİKLERİ GİBİ GÖNDERİLİR DE...
  • Simdi tüm dengeler yerine gelir ilacinizi alarsiniz.konu ülkeyi asti artik...
  • Bazı arkadaşlar ikram ikram diye tutturmuşlar ama sanıyorum şunun farkında değiller; tartışılan konu içkinin uçaktaki varlığı ve yokluğu ister parayla ister bedava verilsin hizmet hizmettir. Ki bu şirketin kendi kararıdır. Ama ben uçağımda içkiyi yasaklıyorum demek, dünya çapında hizmet veren, uçağına yabancı takımları sponsor edip bir çok Avrupa hava yolunun da üye olduğu bir guruba üye olan bir hava yoluna yakışan bir davranış değildir. Burada ki çelişki budur.
  • Bu kadar art niyetlilik de size yakışmıyor!!! o içkilerin karşısında ne yazıyor??? fiyatı!!! 7 dolara şarap içebiliyorsun, paran çoksa diğerlerini de ziftlenebilirsin!!! ama ikram??? ikram var mı??? YOKKK!!! yazıklar olsun size!!!
  • eger para ile satilsaydi kimse nukadar ses ciakrmazdi
  • Bu dincilerin yani din tuccarlarinin yani sermayesi din olanlarin yani din satarak para kazananlarin en buyuk ozellikleri bu işte........ insanlarin gozlerinin icine baka baka YALAN soyleyebiliyorlar..

Star Gazetesi yazarlarından Fehmi Koru, bugün "Vurun THY'ye" başlıklı bir yazı kaleme almış ve "Amerika’nın iki büyük havayolu, US Airways ve United yolcularına alkol ikram etmiyor; hem iç hatlarda hem de dış hatlarda... Air Canada, AirAsia, Austrian Airlines, Bangkok Airways, Egyptair, Finnair, Jetblue Airways, Royal Brunei Airlines, Spirit Airlines, Thai Airways de, kimi yalnız iç hatlarda kimi hem iç hem de dış hatlarda, alkol ikramı yapmayan havayolları..." demişti.

AirportHaber olarak Koru'nun iddiaları üzerine kısa bir araştırma yapma gereği duyduk. Araştırmamız sonrasında olayın aslının Fehmi Koru'nun iddia ettiği gibi olmadığını gördük.

Sizin için bahsi geçen şirketlerden bazılarının resmi internet sayfalarındaki ikram hizmetleri kısmında duyurdukları alkollü içeceklerle ilgili bölümü yorumsuz olarak yayınlıyoruz.

AIR CANADA



US AIRWAYS

UNITED AIRLINES

US AIRWAYS DE İÇKİ VERMİYORMUŞ UNITED DA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

XXXXX ~ 11 yıl önce
Yalancının mumu nereye kadar yanar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Örkın ~ 11 yıl önce
Adı geçen kalem hangi köyden ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin.. ~ 11 yıl önce
Çok güzel araştırma bravo..Yahu inanırsın veya inanmazsın o sana kalmış ama yapılan açıklamalarda içkinin ekonomik sebeplerden kaldırıldığı söyleniyor.Sen burada kalkmış içkiyi parayla satan firmalarla kıyaslıyorsun.Birazcık mantıklı olun lütfen.Parayla satıyoruz bundan sonra deseler ona da birşey bulacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CREW ~ 11 yıl önce
fehmi koru derhal kamuoyundan acilen özür dilemeli yanıltıcı ve yanlış bilgi verdiği için.araştırmadan böyle çala kalem işine geldiği gibi yazarak gazetecilik yapılmaz. gerçek gazetecilik bu değildir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ise para ~ 11 yıl önce
Hakikaten tam bir takınyacı kafası. Zaten business class ta fiyatlar kalın değilmi? Bu fazlalar neyin parası, isteyen daha ucuza bilet alır içkiye uçarken öder, isteyen ön ödemeli içer. Mesele de zaten para meselesi değil. Mesele yasaklama meselesi. Konu da öyle lanse edilmedi mi. Kaynayan suya bir kurbağa atarsanız, elbette ki çılgınca kaptan çıkmaya çalışacaktır. Fakat eğer onu ılık suya koyar ve suyu ısıtırsanız, uysalca orada oturacaktır. Su yavaşça ısındıkça, kurbağa rahat bir uyuşukluk haline geçecektir, tıpkı sıcak bir banyo yapan bizden biri gibi ve çok zaman geçmeden, yüzünde bir gülümsemeyle, karşı koymadan kaynayarak ölmesine izin verecektir. Erbakanın dediği değişimin kanlıya götürülmeden çözüleceği yok gibi görünüyor. Bu kadarı fazla. Kimseye bu milletin sabrını sınamaması önerilir. GELDİKLERİ GİBİ GÖNDERİLİR DE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo haklisiniz!! ~ 11 yıl önce
Simdi tüm dengeler yerine gelir ilacinizi alarsiniz.konu ülkeyi asti artik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düşünün! ~ 11 yıl önce
Bazı arkadaşlar ikram ikram diye tutturmuşlar ama sanıyorum şunun farkında değiller; tartışılan konu içkinin uçaktaki varlığı ve yokluğu ister parayla ister bedava verilsin hizmet hizmettir. Ki bu şirketin kendi kararıdır. Ama ben uçağımda içkiyi yasaklıyorum demek, dünya çapında hizmet veren, uçağına yabancı takımları sponsor edip bir çok Avrupa hava yolunun da üye olduğu bir guruba üye olan bir hava yoluna yakışan bir davranış değildir. Burada ki çelişki budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir daha düşün!!! ~ 11 yıl önce
havada yiyeceği içeceği para ile veren havayolu şirketleri sanırım sadece low cost olanlar. diğerlerinde para karşılığı ikram yok. thy'ları da low cost olmadığına göre havada para karşılığı yiyecek içecek ikramı yapacak hali yok.
Sadece "YUH" diyorum ~ 11 yıl önce
Bu kadar art niyetlilik de size yakışmıyor!!! o içkilerin karşısında ne yazıyor??? fiyatı!!! 7 dolara şarap içebiliyorsun, paran çoksa diğerlerini de ziftlenebilirsin!!! ama ikram??? ikram var mı??? YOKKK!!! yazıklar olsun size!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasak | ikram ~ 11 yıl önce
Tamam THY'de ilginin olmadığı (!) hatlarda satış yapsın o zaman. Hepten yasaklamak niye?
HPM900 ~ 11 yıl önce
THY müdürü uçağa içki yükletmiyor! Konuyu anlayamamışsınız! İçkiye yasak getiriyor, parayla içersin bundan sonra demiyor!
para ~ 11 yıl önce
eger para ile satilsaydi kimse nukadar ses ciakrmazdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dinciler ~ 11 yıl önce
Bu dincilerin yani din tuccarlarinin yani sermayesi din olanlarin yani din satarak para kazananlarin en buyuk ozellikleri bu işte........ insanlarin gozlerinin icine baka baka YALAN soyleyebiliyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000