07 Mart 2012, Çarşamba 06:16:30

"UMARIM THY DÜNYAYA ÖRNEK OLUR"

Türk Hava Yolları tarafından Somali'nin Mogadişu şehrine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülünde başlatılan yardım kampanyalarının koordinasyonundan sorumlu olan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın katılımıyla ilk sefer önceki gün başlatılmıştı...
  • THY yakinda batacak bu gidisle.Umarim yonetim kadrosu bu kadar zarar ve haksizlik yaptigi icin yargilanir ve agir cezalar alir.Diger yoneticilere de ornek olur,halkin parasiyla oyun oynanmayacagi. Zira Mali Musavir adam THY gibi bir sirketi yonetmeye kalkisiyor,bilgi seviyenin yetmeyecegi belli,oraya gelmende para yemekten baska ne amacin olabilir ki?Ha vatana,millete hizmet etmek isterim dersen git Otobus,vapur isine gir, Mali Musavir'in seviyesine ancak onlar uygun olur,Havayolu yonetmek degil.Ingilizce bilmez,yol bilmez,iz bilmez,gelmis THY'yi yonetiyor.
  • gözünü para ve makam/mevki bürümüş insanlar bu tip gelişmeleri doğru şekilde yorumlayamazlar. saldırıya devam ederler.azıcık iyi düşüneni yağcılıkla suçlarlar.gözlerindeki at gözlüklerini ray-ban zannedip yollarına devam ederler.sonuçta herkes iyi bildiği işi yapıyor.kimi uçulmaz denilen meydanlara uçuyor,kimi de oturduğu yerden klavye şovmenliği yapıyor.
  • beklentin olmasa öyle yağ dolu yorum yazmazsın ayrıca bizim tırnaklarımız uzamıyor çünkü yıllardır tırnaklarımızla kazıyarak çalışmaya çalıştığımızdan tırnaklarımız uzamaz oldular..torpilliler gibi tepeden inme girip de mevki makam sahibi olmadık...ya siz???
  • inanki ne globally ile nede thy ile bir alakam ve beklentim var ben sadece tırnakları düzenli uzayan bir sade vatandaşım. ya siz ?
  • rica ederiz efendim.gerçekler her ne kadar sizin gibilerin işine malum nedenlerden dolayı gelmese ve canınızı acıtsa da söylenmeye devam edilecektir insanlar tarafından.hakikatlerin üzerini kimse örtemez.güneş balçıkla da sıvanmaz.artık devamlı fosluyorsunuz ve çok yakında duvara toslamanıza da az kaldı globally fosçular,çakma havacılar sizi :))
  • Bu hattın zararını devlet karşılayacak galiba. Devlet yapısından çıktık diyen Temel Kotil gene tükürdüğünü yaladın. Tayyip istedi açtınız işte ve borsaya kote bir şirketsiniz. THY karaktersiz bir şirket daha doğrusu şizofren, bazen devlet bazen özel oh ne ala....
  • RİCA EDERİZ GLOBALLY VE SOCİALLY FOSSSUN YAĞCISI...
  • Valla sizin gibi hayattaki tek vazifesi ciğeri ( pardon THY yi ) eleştiren sizlere burada konu açarak rahatlamanızı sağlaması açısından Airport habere ne kadar teşekkür etseniz gerçekten azdır.
  • THY dünyaya örnek olursa , dünya da havacılık ölür...eski devirdeki gibi durumlara döneriz. Artık THY nin başına kotil yada topçunun oğulları geçer. babadan oğula saltanat devam eder giderrrr...
  • olsa olsa bizim globally dünyaya ancak ördek olur :))
Seferin gerçekleştirilmesi ile birlikte uçakta bulunan çok sayıda Türk ve Somalili yolcu Başbakan Yardımcısına yoğun ilgi gösterirken, Bozdağ'da kendisine gösterilen ilgiyi karşılıksız bırakmayarak bol bol fotoğraf çektirerek yolcularla sohbet etti. Öte yandan Bozdağ, Mogadişu'daki programı takip etmek üzere uçakta bulunan bir haber kameramanın kamerasını alarak kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Hep siz bizi çekiyorsunuz, bu sefer sıra bizde" şeklinde diyerek basın mensuplarına omzundaki kamerayla fotoğraf çekildi.
 
MOGADİŞU HAVAALANI'NDA TÜRK HEYETİNE RENKLİ KARŞILAMA
 
İstanbul-Mogadişu seferini gerçekleştiren tarifeli THY uçağı, Mogadişu Havaalanı'na iniş yaptığı esnadan yüzlerce Somalili, Türk Bayrakları ve Somali Bayrakları ile uçağı karşılarken, Somalilerin yaptığı renkli yerel dansları ise dikkat çekti. Somali Cumhurbaşkanı Şeyh Şerif Ahmed, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile havalimanında bir görüşme gerçekleştirirken, Ahmed, "Türklere çok teşekkür ediyorum. Somali'nin ölen hayallerini yeniden dirilttiler. Türk halkı Somalilerin kardeş halkıdır. Türkiye'de Somali'nin kardeş ülkesidir. Ben başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün yardım eden kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sayenizde Somali gelişiyor" dedi.
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise THY'nin Somali'ye gerçekleştirdiği seferin öneminden bahsederek, "Umarım THY'nin başlattığı bu sefer bütün uluslar arası havayolu şirketlerine örnek olur. Biz bu seferlerle Somali'yi 196 Dünya ülkesine bağladık. Artık Somali uçuyor. Türk halkı her zaman Somalili kardeşlerinin yanındadır. Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Somali ile ilgili verdiği sözleri yerine getirmek boynumuzun borcudur. TİKA tarafından koordine edilen ve THY tarafından da desteklenen bu yardımlar hız kesmeden devam edecektir. Bundan sonra sadece Mogadişu'ya değil, Somali'nin diğer şehirlerini de yardımlarımız gidecektir. Türkiye'nin Somali'ye gerçekleştirdiği yardımlar kesinlikle siyasal bir çıkar meselesi değildir. Sadece Somali'ye insanlık görevimizi yerine getiriyoruz" diye konuştu.
 
THY Genel Müdürü Temel Kotil ise THY tarafından gerçekleştirilen seferden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Somali'ye kurumu adına yardımların devam edeceğini söyledi.
 
ÇADIR KENTTEKİ SOMALİLİ ÇOCUKLARIN YÜZÜ OYUNCAKLARLA GÜLDÜ
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ havalimanındaki programın ardından Kızılay tarafından kurulan çadır kentte gitti. Buradaki Somalili çocuklarla yakından ilgilenen Bozdağ, Türkiye'den gelen oyuncakları çocuklara dağıttı. Çocukların oyuncakları alabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştıkları görülürken, Bozdağ'ın da bazı çadırlara girerek özellikle bebekleri uzun uzun sevmesi dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Bozdağ, çadır kente Türk yardımsever kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile temeli atılan su kuyusu ve abdesthanenin açılışını gerçekleştirdi.
 
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Somali'yi ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'ın uçağıyla 15 ton ağırlığında ve 290 bin lira tutarında ilaç, tıbbi malzeme, cihaz, donanım ve insani yardım malzemesinin gönderildiğini bildirdi.
"UMARIM THY DÜNYAYA ÖRNEK OLUR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 12 yıl önce
THY yakinda batacak bu gidisle.Umarim yonetim kadrosu bu kadar zarar ve haksizlik yaptigi icin yargilanir ve agir cezalar alir.Diger yoneticilere de ornek olur,halkin parasiyla oyun oynanmayacagi. Zira Mali Musavir adam THY gibi bir sirketi yonetmeye kalkisiyor,bilgi seviyenin yetmeyecegi belli,oraya gelmende para yemekten baska ne amacin olabilir ki?Ha vatana,millete hizmet etmek isterim dersen git Otobus,vapur isine gir, Mali Musavir'in seviyesine ancak onlar uygun olur,Havayolu yonetmek degil.Ingilizce bilmez,yol bilmez,iz bilmez,gelmis THY'yi yonetiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gözünü para ve makam/mevki bürümüş insanlar bu tip gelişmeleri doğru şekilde yorumlayamazlar. saldırıya devam ederler.azıcık iyi düşüneni yağcılıkla suçlarlar.gözlerindeki at gözlüklerini ray-ban zannedip yollarına devam ederler.sonuçta herkes iyi bildiği işi yapıyor.kimi uçulmaz denilen meydanlara uçuyor,kimi de oturduğu yerden klavye şovmenliği yapıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
beklentin olmasa öyle yağ dolu yorum yazmazsın ayrıca bizim tırnaklarımız uzamıyor çünkü yıllardır tırnaklarımızla kazıyarak çalışmaya çalıştığımızdan tırnaklarımız uzamaz oldular..torpilliler gibi tepeden inme girip de mevki makam sahibi olmadık...ya siz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
inanki ne globally ile nede thy ile bir alakam ve beklentim var ben sadece tırnakları düzenli uzayan bir sade vatandaşım. ya siz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
rica ederiz efendim.gerçekler her ne kadar sizin gibilerin işine malum nedenlerden dolayı gelmese ve canınızı acıtsa da söylenmeye devam edilecektir insanlar tarafından.hakikatlerin üzerini kimse örtemez.güneş balçıkla da sıvanmaz.artık devamlı fosluyorsunuz ve çok yakında duvara toslamanıza da az kaldı globally fosçular,çakma havacılar sizi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu hattın zararını devlet karşılayacak galiba. Devlet yapısından çıktık diyen Temel Kotil gene tükürdüğünü yaladın. Tayyip istedi açtınız işte ve borsaya kote bir şirketsiniz. THY karaktersiz bir şirket daha doğrusu şizofren, bazen devlet bazen özel oh ne ala....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
RİCA EDERİZ GLOBALLY VE SOCİALLY FOSSSUN YAĞCISI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Valla sizin gibi hayattaki tek vazifesi ciğeri ( pardon THY yi ) eleştiren sizlere burada konu açarak rahatlamanızı sağlaması açısından Airport habere ne kadar teşekkür etseniz gerçekten azdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY dünyaya örnek olursa , dünya da havacılık ölür...eski devirdeki gibi durumlara döneriz. Artık THY nin başına kotil yada topçunun oğulları geçer. babadan oğula saltanat devam eder giderrrr...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
olsa olsa bizim globally dünyaya ancak ördek olur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000