22 Nisan 2008, Salı 07:36:55

Ulaştırma Bakanlığı'ndan BÜYÜK JEST

Ulaştırma Bakanlığı, 23 Nisan Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 185 çocuğa bugün yaşamları boyunca unutamayacakları bir deneyim yaşatacak. 17 ilden gelecek çocuklar, ilk kez gökyüzü ve uçakla tanışacak.

Yaşları 11 ile 13 arasında değişen 185 çocuk, THY'nin alt şirketi Anadolujet'le Ankara'ya gelecek. Çocuklar, Anadolujet'in ticari seferlere başlaması dolayısıyla Ankara'da gerçekleştirilecek olan Zara konserine katılacak. Samsun-Terme'den gelen öğrenciler, Zara'nın konserinde gösteri sunacak. 23 Nisan'da Ata'nın huzuruna çıkacak olan çocukları, öğleden sonra Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım makamında kabul edecek. Yıldırım, çocuklara akıllı ajanda armağan edecek. Türkiye'yi 2013'te bilgi toplumu yapmak için her türlü altyapıyı hazırladıklarını söyleyen Yıldırım, "Bütün okullarımıza geniş bant internet hizmeti sunduk. Bilgi teknolojileri sınıfları açtık. Güneydoğu'daki okullardaki bilgisayarları yeniliyoruz." diye konuştu. THY ise Anadolu Jet'in ilk haftaki uçuşlarında yüzde 90 doluluk bekliyor. 

Ankara merkezli uçuşlar ilk hafta tamamı 29 YTL, daha sonra ilk 29 koltuk 29 YTL'den satışa sunulacak. THY, yeni markasıyla sade ikram, bagaj ve koltuklardaik değişikliklerle yakıtta yüzde 15 tasarruf edilecek ve bu biletlere yansıtılacak.

 
Selim Kuvel / Zaman

Ulaştırma Bakanlığı'ndan BÜYÜK JEST

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000