03 Mayıs 2011, Salı 08:51:21

UKRAYNALILAR SİNGAPUR'A THY İLE UÇACAK

Her geçen gün global uçuş ağını geliştiren Türk Hava Yolları (THY) Ukraynalıları, İstanbul üzerinden Singapur'a götürecek. Başkent Kiev'deki Hyatt Regency'de yapılan etkinlikte 70'in üzerinde Ukraynalı tur operatör ve acenteye THY ayrıcalığıyla Singapur anlatıldı.
  • Bos laf yok icraat yok.Bu sitenin bazi yorumculari anack bos konusuyor sadece tebrik etmeyi ogrenseler yetecek.BRAVO THY.
  • Bulundugu ülkenin lisanını bir tarafa bırak kardesim, acaba hiç bir yabancı dili biliyor mu desene. Changi Havaalanı Müdürü ve Çinli Tur Operatörleri ile hangi dilde anlaştılar acaba. Bu artık torpil evresini geçmiş,kıtalar arası balistik füze devrinde yaşayan bir vatandaş olup yıllardır balistik füzelere sahip bir müdürdür kendileri.
  • Şu müdür Ukraince veya Rusça biliyor mudur? Bakın Lufthansa'nın Türkiye müdürüne! Adam şakır şakır Türkçe konuşuyor. Almanların profesyonelliğine bayılıyorum. Mesleği ciddiye alıyorlar. THY'nin Almanya'dan sonra en çok hattı bulunan ülkeleri Rusya ve Ukrayna. Sorun bakalım bu ülkelerdeki THY müdürlerine, kaç tanesi o ülkenin resmi dilini biliyor?
  • 1. kendileri genel müdür demiyor; genel müdürün bir çok yetkisi devredildiğinden, şirket unvanı genel müdür adamın. 2. erol akçal yılların müdürüdür, buralara gelmesi de ışık hızıyla olmamıştır, 20'den fazla senesini şirkete vermiştir. tanımadığın insanlarla ilgili böyle şeyler söylerek kendinizi küçültmüşsünüz diyeceğim, ama adınız dahi yazmıyor.
  • Gercekten gurur verici. THY Avrupanin bence en iyi havayolu. Burada cok buyuk katkıları olan Temel Kotil ve eski ulastırma bakanı Binali Yıldırımın cok buyuk katkıları var. Tebrikler...
  • Bayılıyorum şu THY nin yurtdışı müdürlerinin kendilerine Genel Müdür dedirtmelerine:)))) E haklılar tabii, gün bugündür, bakalım yarın ne olacaklar, ışık hızıyla yükseldiler, ne hızıyla gidecekler?
  • kesinlikle gurur duyabileceğimiz bir bayrak taşıyanımız.
  • THY ile ne kadar gurur duysak azdır. Bazı kendini bilmezler "gerekli gereksiz" eleştirse de THY üstel şekilde büyümeye devam edecek.
THY tanıtımlarının ve Singapur tanıtım filminin gösterildiği toplantıda Singapur tanıtım kitapçıkları ve broşürleri dağıtıldı. Singapur'a THY ayrıcalığı ile uçmanın avantajlarının geniş bir şekilde anlatıldığı program akabinde ise etkinliğe katılanlar arasında yapılan çekilişle tatil, uçak bileti ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Toplantıda konuşan Singapur Changi Havaalanı'nın yolcu geliştirmeden sorumlu Müdür Yardımcısı Peh Ke-Wei; "THY havaalanımızın en iyi partneri. THY İstanbul'dan Ukrayna'nın çok değişik noktalarına uçuyor ve biz bugün THY'nin Ukrayna'da oluşturmuş olduğu ağ ile Ukraynalı yolcuları Singapur'a taşımanın imkânlarını araştırmak ve Singapur'u tanıtmak için Kiev'deyiz. Changi havalimanı da Asya'nın yüz farklı noktasına uçabileceğiniz bir konumda. Biz THY'nın Ukrayna'dan Asya'ya olan trafiğini arttırmasını istiyoruz" dedi.

Ukrayna Genel Müdürü Erol Akçal ise; "THY artık global bir marka network ağımız her gün genişliyor. THY Singapur Genel Müdürü, Changi havaalanı müdürü, tur operatörleri ve ileri gelen acenteler, Ukrayna pazarını görmek için Kiev'e geldi. Ukrayna ile Singapur arasında daha fazla nasıl yolcu taşınabilir, bunu THY ile nasıl çözeriz, bütün bunları araştırıldı. Bölge turuna Budapeşte'den (Macaristan) başladılar. Kiev'den sonra da Odesa (Ukrayna) şehrine geçecekler. THY ile ortaklaşa bir organizasyon bu" diye konuştu.

THY Singapur Genel Müdürü Cengiz İnceosman ise; "Bugün Kiev'de Changi Airport ile birlikte THY'nin Singapur'a günlük uçuşları ve Singapur Changi havalimanı hakkında bütün acentelerimize bilgi verdik. Özellikle yeni bir ürünümüz var. Changi Airport'un desteği ile yalnızca THY yolcularının kullanabileceği 'Stop hour' programımız hakkında bilgi verdik. THY ile Singapur'a uçan yolcularımız önümüzdeki 6 ay içerisinde özel otel ücretleri ve bedava ücretsiz şehir turlarından yararlanabilecekler" dedi.
UKRAYNALILAR SİNGAPUR'A THY İLE UÇACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bos laf yok icraat yok.Bu sitenin bazi yorumculari anack bos konusuyor sadece tebrik etmeyi ogrenseler yetecek.BRAVO THY.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bulundugu ülkenin lisanını bir tarafa bırak kardesim, acaba hiç bir yabancı dili biliyor mu desene. Changi Havaalanı Müdürü ve Çinli Tur Operatörleri ile hangi dilde anlaştılar acaba. Bu artık torpil evresini geçmiş,kıtalar arası balistik füze devrinde yaşayan bir vatandaş olup yıllardır balistik füzelere sahip bir müdürdür kendileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şu müdür Ukraince veya Rusça biliyor mudur? Bakın Lufthansa'nın Türkiye müdürüne! Adam şakır şakır Türkçe konuşuyor. Almanların profesyonelliğine bayılıyorum. Mesleği ciddiye alıyorlar. THY'nin Almanya'dan sonra en çok hattı bulunan ülkeleri Rusya ve Ukrayna. Sorun bakalım bu ülkelerdeki THY müdürlerine, kaç tanesi o ülkenin resmi dilini biliyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
1. kendileri genel müdür demiyor; genel müdürün bir çok yetkisi devredildiğinden, şirket unvanı genel müdür adamın. 2. erol akçal yılların müdürüdür, buralara gelmesi de ışık hızıyla olmamıştır, 20'den fazla senesini şirkete vermiştir. tanımadığın insanlarla ilgili böyle şeyler söylerek kendinizi küçültmüşsünüz diyeceğim, ama adınız dahi yazmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gercekten gurur verici. THY Avrupanin bence en iyi havayolu. Burada cok buyuk katkıları olan Temel Kotil ve eski ulastırma bakanı Binali Yıldırımın cok buyuk katkıları var. Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bayılıyorum şu THY nin yurtdışı müdürlerinin kendilerine Genel Müdür dedirtmelerine:)))) E haklılar tabii, gün bugündür, bakalım yarın ne olacaklar, ışık hızıyla yükseldiler, ne hızıyla gidecekler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kesinlikle gurur duyabileceğimiz bir bayrak taşıyanımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY ile ne kadar gurur duysak azdır. Bazı kendini bilmezler "gerekli gereksiz" eleştirse de THY üstel şekilde büyümeye devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000