29 Aralık 2013, Pazar 13:40:53

UĞUR TEZCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Hava Yolları'nın Libya ofisinde düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Uğur Tezcan son yolculuğuna uğurlandı. THY Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen ilk törende göz yaşları sel oldu.
  • mekanın cennet olsun kardeşim tesadüf üzeri öğrendim geri kalanlara allah'tan sabır dilerim
  • ALLAH KARDEŞİMİZE RAHMET EYLESİN,ALLAH ŞEHİT MAKAMINA ERDİRDİ KARDEŞİMİZİ.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN,YAKINLARINA DA SABIRLAR VERSİN İNŞAALLAH.
  • Ugur abim mekanın cennet olsun nur ıcınde yat senı küçüklügümden beri tanır ve aynı mahlede aynı yerde bır araya geldıımız gunumuz gecemız namazımızı beraber kıldıg ımız oldu yılbası tatılı ıcın ıst gelecektın bz senı ıst kucukkoy evının mekanı olan yere beklerken canlı guzel hasretle gelecegını bekler ıken senın cansız bedenı bızlere gelmesınıe vesıle olan o vıcdansızları rabbım ıslah eylesın sen bizim yuregımızde kalbımızde asla ÖLEMEDIN CANIM UGUR TEZCAN ABICIM NUR ICIN DE YAT INŞŞŞ......... UGUR ABI ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞİYOR VE HEP YAŞACAK İNŞ
  • Vay canına...dünya lideri ( ! ) olan bir başbakan'ın ülkesi medeniyetten uzak bedeviye sözünü geçirtemeyerek kamera taktıramamış ha....eee...ne yapalım dünya lideri bir başbakana ( ! ) sahip olmak bazı bedeller ödemeye sebep oluyor. Büyük ve dünyada sözü geçen devlet ( ! ) olmak böyle bir şey herhalde...
  • Temel Kotil Dini Tören ve Mecralarda bu ve bunun gibi olaylarda Gülünmez Yüz ifadesi hafiften asılır eğer otomatikmen olmuyorsa bu yapmacık olarakda yapılabilir insan sürekli gülmemelidir bizim okula geldiğinde yine bişi anlatırken gülüyordun ulan ne dıye guluyor bu adam dıye dusunurken megersem bellıymıs ne dıye guldugun malum habomdayız hadi onu geçtik adam ölmüş ölmüş yüzünü biraz as !
  • Şehidimizi uğurladık , unuttunuz v.s..Libya'da Bir Türk , bu mühendis veya işçi farketmez , orada Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyorsa , Türk pasaportu varsa bu kişinin güvenliği neden sağlanmıyor ? Bu milletin yeterince Türk düşmanı olduğu bilinmekteyken vatandaşımız neden tehlikeye atıldı ? Pilotlarımız , Uğur şehidimiz ve diğerleri , lütfen önlem alınsın vatandaşlarımızla ilgili
  • Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Bir THY ve Türkiye şehidi daha.
  • Uğur ile aynı semtte büyüdük, çok efendi bir arkadaşımızdı, bugün cenazede ne kadar seveni olduğunu da gördük. Ona koyanların elleri kurusun, fakat onları Libya'da savunmasız bırakanlarda da suç var. Kardeşimiz şehit oldu, yetkililerin vicdanları rahat mı?
  • allah rahmet eylesin kardesimize...boylelikle thy yonetiminin calisanlarina ve sirkete karsi hangi dusunceler icinde oldugunu bir kere daha gorduk...mal sahibi kamera takilmasina izin vermiyor thy baska bir ofisi de pahali diye tutmuyor ayrica gece yarisi o arkadaslarin ne isleri var ofiste? madem onlar ofiste mudur nerede? boyle bir sorumsuzluk boyle bir abukluk hangi buyuk havayolu sirketinde gorulur? neresinden tutsan elinde kaliyor maalesef!!!
  • Arkadasimiz ugur a Yuce Allahtan merhamet ailesine ve mesai arkadaslarimiza sabir ihsan etmesini temenni eder bu gibi aci olaylari yasamamayi dilerim .

THY'nin Libya'nın başkenti Tripoli bilet satış ofisine düzenenlenen saldırı sonucundan hayatını kaybeden muhasebe şefi Uğur Tezcan, THY'de düzenenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. 

Başta THY Genel Müdürü Temel Kotil olmak üzere çok sayıda çalışma arkadaşının katıldığı törene Uğur Terzcan'ın yakınları da katıldı. Çalışma arkadaşları ve sevelerini gözyaşına boğan törende bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil: "Acımız büyük. Uğur kardeşimiz İnşallah Allah'ın cennetine gider. Olay inceleniyor. Başta Başbakanımız olmak üzere Dışişleri yetkililerimiz konu ile yakından ilgilendiler. Acımız büyük, başımız sağolsun" dedi.

Tripoli bilet satış ofisinde çalışan Uğur Tezcan'ın çalışma arkadaşı Yasin Sevgili de; "İçimizdeki en neşeli arkadaşımızdı. Onun yüzünü hiç asık göremezdiniz. Tek tesellimiz onun şehitlik mertebesine ulaştığını bilmek. Acımız büyük, hepimizin başı saolsun" dedi.

Tezcan'ın amcası da; "Ben Türk Hava Yolları emeklisiyim. Uğur'u ben yetiştirdim. Çok efendi ve dürüst bir çocuktu. Bizleri bu acı günde yanlız bırakmayan THY Genel Müdürü dahil olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatan sağolsun" dedi.

Cenaze töreni öncesinde Uğur Tezcan'ın annesi Emine Bayram fenalık geçirerek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Emine Bayram'ın "Oğul, yavrum seni böyle mi karşılayacaktım?" diyerek ağıt yaktığı duyuldu. 

ARKADAN DEMİR ÇUBUKLARLA SALDIRDILAR

Öte yandan Uğur Tezcan'ın öldürülmesi olayı ile ilgili AirportHaber önemli bir detaya ulaştı. Uğur Tezcan'ın  Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece THY ofisinde boya tadilatı yapan işçiler tarafından öldürüldüğü belirtiliyor. İşçilerin Nadide Nur Duman'dan su istedikleri, Duman'ın mutfağa yönelmesinin ardından Uğur Tezcan'a haince arkadan demir çubuklarla saldırdıkları ve bu şekilde öldürüldüğü belirtildi. 

Cuma günü Libya'da resmi tatıil olması sebebiyle saldırının bir gün sonra öğrenildği kaydedildi. Uğur Tezcan'dan haber alınamaması üzerine ofisin kontrol ettirildiği, cinayetin bu şekilde ortaya çıktığı belirtildi. 

THY'nin Tripoli ofisinde, mal sahibinin tavana kamera takılmasına izin vermediğinden dolayı, THY ofisinde güvenlik kamerası olmadığı öğrenildi.

Öte yandan cenaze THY Genel Müdürlüğü'ndeki törenden sonra Gaziosmanpaşa’daki Prof. Dr. Mahmut Esat Coşan Camii’ne getirildi. Uğur Tezcan için ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cami avlusunun küçük olması ve cemaatin kalabalık oluşu sebebiyle küçük çaplı izdiham yaşandı. Cemaat arasında bağrışmalar olunca imam cemaati uyardı.

Cenazeye Uğur Tezcan’ın yakınlarının yanı sıra THY Genel Müdürü Temel Kotil de katıldı. Cenaze namazının ardından anne Emine Tezcan’a oğlu son kez gösterildi. Anne Tezcan Türk bayrağı ve örtüyle kapatılan alan da oğluna son defa baktı. Baygınlık geçiren acılı anne ambulansa alındı. Baba Feridun Tezcan da taziyeleri kabul etti.

Uğur Tezcan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Edirnekapı Hava Şehitliği’ne götürüldü.















UĞUR TEZCAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

kimsesiz ~ 10 yıl önce
mekanın cennet olsun kardeşim tesadüf üzeri öğrendim geri kalanlara allah'tan sabır dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEMEL SEVİM! ~ 10 yıl önce
ALLAH KARDEŞİMİZE RAHMET EYLESİN,ALLAH ŞEHİT MAKAMINA ERDİRDİ KARDEŞİMİZİ.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN,YAKINLARINA DA SABIRLAR VERSİN İNŞAALLAH.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bora organ ~ 10 yıl önce
Ugur abim mekanın cennet olsun nur ıcınde yat senı küçüklügümden beri tanır ve aynı mahlede aynı yerde bır araya geldıımız gunumuz gecemız namazımızı beraber kıldıg ımız oldu yılbası tatılı ıcın ıst gelecektın bz senı ıst kucukkoy evının mekanı olan yere beklerken canlı guzel hasretle gelecegını bekler ıken senın cansız bedenı bızlere gelmesınıe vesıle olan o vıcdansızları rabbım ıslah eylesın sen bizim yuregımızde kalbımızde asla ÖLEMEDIN CANIM UGUR TEZCAN ABICIM NUR ICIN DE YAT INŞŞŞ......... UGUR ABI ÖLMEDİ KALBİMİZDE YAŞİYOR VE HEP YAŞACAK İNŞ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 10 yıl önce
Vay canına...dünya lideri ( ! ) olan bir başbakan'ın ülkesi medeniyetten uzak bedeviye sözünü geçirtemeyerek kamera taktıramamış ha....eee...ne yapalım dünya lideri bir başbakana ( ! ) sahip olmak bazı bedeller ödemeye sebep oluyor. Büyük ve dünyada sözü geçen devlet ( ! ) olmak böyle bir şey herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 10 yıl önce
Şu olaya bile karanlık siyasi ideolojini bulaştırdın ya helal olsun...saygı biraz saygı..
Off ~ 10 yıl önce
Temel Kotil Dini Tören ve Mecralarda bu ve bunun gibi olaylarda Gülünmez Yüz ifadesi hafiften asılır eğer otomatikmen olmuyorsa bu yapmacık olarakda yapılabilir insan sürekli gülmemelidir bizim okula geldiğinde yine bişi anlatırken gülüyordun ulan ne dıye guluyor bu adam dıye dusunurken megersem bellıymıs ne dıye guldugun malum habomdayız hadi onu geçtik adam ölmüş ölmüş yüzünü biraz as !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehidimiz o ~ 10 yıl önce
Şehidimizi uğurladık , unuttunuz v.s..Libya'da Bir Türk , bu mühendis veya işçi farketmez , orada Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyorsa , Türk pasaportu varsa bu kişinin güvenliği neden sağlanmıyor ? Bu milletin yeterince Türk düşmanı olduğu bilinmekteyken vatandaşımız neden tehlikeye atıldı ? Pilotlarımız , Uğur şehidimiz ve diğerleri , lütfen önlem alınsın vatandaşlarımızla ilgili

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAPATANNNN ~ 10 yıl önce
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. Bir THY ve Türkiye şehidi daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adıge ~ 10 yıl önce
Uğur ile aynı semtte büyüdük, çok efendi bir arkadaşımızdı, bugün cenazede ne kadar seveni olduğunu da gördük. Ona koyanların elleri kurusun, fakat onları Libya'da savunmasız bırakanlarda da suç var. Kardeşimiz şehit oldu, yetkililerin vicdanları rahat mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne desek bos !!! ~ 10 yıl önce
allah rahmet eylesin kardesimize...boylelikle thy yonetiminin calisanlarina ve sirkete karsi hangi dusunceler icinde oldugunu bir kere daha gorduk...mal sahibi kamera takilmasina izin vermiyor thy baska bir ofisi de pahali diye tutmuyor ayrica gece yarisi o arkadaslarin ne isleri var ofiste? madem onlar ofiste mudur nerede? boyle bir sorumsuzluk boyle bir abukluk hangi buyuk havayolu sirketinde gorulur? neresinden tutsan elinde kaliyor maalesef!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah sabir versin ~ 10 yıl önce
Arkadasimiz ugur a Yuce Allahtan merhamet ailesine ve mesai arkadaslarimiza sabir ihsan etmesini temenni eder bu gibi aci olaylari yasamamayi dilerim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000