06 Eylül 2013, Cuma 08:11:49

UÇUŞLARIN DEVAM ETMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATTILDI

Antalya ile Batman arasında hava köprüsünü kuran Onur-Air hava yollarının yaklaşık dört aydır sürdürdüğü seferlerin 15 Eylül’de sona ereceğini duyan Batmanlılar, kampanya başlattı.
  • Taşıma suyla değirmen dönmez
  • Kaçırılan pilotlar için ne yapıldı, ne yapılacak ?

THY dışındaki özel hava yolları firmalarının Batman’a sefer düzenlemesinde büyük katkısı olan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten de destek beklediklerini söyleyen Batmanlılar, şöyle konuştular; “THY dışında SunExpress ve Onur Air firmalarının da sefer yapması Batmanlılar için büyük bir rahatlık. Komşu Diyarbakır’da günde 22 uçak seferi yapılıyor. Komşu İl’deki uçak yolcuların bir bölümü Batmanlı yolculardan oluşuyor. Türkiye’nin sayılı hava limanları arasında yer alan Batman limanında sefer sayısının daha da artırılmasını istiyoruz.”

“DOLULUK ORANI YÜKSEK”

Batman’dan sefer yapan uçakların doluluk oranının yüksekliğine dikkat çeken Batmanlılar, Antalya-Batman seferlerinin devamı konusunda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten destek istediklerini söylediler. Batmanlı bazı yatırımcı ve işadamları, çözüm süreciyle birlikte son aylarda Batman Organize Sanayi Bölgesinde yatırım yapan tekstilcilerin kalifiye eleman gönderdikleri Batman’a uçak seferlerinin artırılmasın kaçınılmaz olduğuna dikkat çektiler. Batmanlı bazı yatırımcılar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Haftada üç gün süren Antalya-Batman seferlerine ilgi var. Uçağın doluluk oranı da yüksek. Bu ay’ın ortasında sona ermesi planlanan seferlerin sürmesi için gerekirse imza kampanyası başlatacağız. Üç günlük seferlerin artmasını beklerken, şimdiden bu seferlerin sona erecek olması bize ulaşım zorluğu çıkaracaktır.”  

UÇUŞLARIN DEVAM ETMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATTILDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Taşıma suyla değirmen dönmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EY THY ~ 11 yıl önce
Kaçırılan pilotlar için ne yapıldı, ne yapılacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000