29 Mayıs 2012, Salı 04:00:37

UÇUCU PERSONELLER EVE DÖNÜYOR

Grev yasasının meclise girmesi durumunda o gün uçak kaldırmayacaklarını geçtiğimiz gün THY Genel Müdürlük binası önünde yaptıkları eylemle bildiren Hava İş Sendikası, dün gece geç saatlerde bir ilan yayımlayarak, bu sabaha karşı 03:00-24:00 arası uçucu personellerin kendilerini göreve hazır hissetmeyeceklerini belirten eylemlerine başladı.
  • Yaw Ahkam kesmek ne kadar kolay Gelmişiniz bindiğiniz taksiciden dfuydugunuz cafelerde ordan burdan duydugunuz sacma sapan kulaktan duyma bilgilerle gelip burda TK calısanlarına hakaret ediyorsunuz. İNSAFLI olun biraz KIMSE GREV YAPAMDI HABERLERI nasıl okuyorsunuz siz. HAK denen bisi duydunuz mu hayatınızda siz Bir Kabin Memurunun MAZERET HAKKI VARDIR! YILDA 5 adet hakkımız oldugu halde Sİz 42 derece ateste yattıgınızda Telefon acıp Mazeretimi kullanmak istiyorum dediginde Gelen cep RAPOR alın oluyor. RAPOR aldıgınızda raporunuz kabul edilmiyor. PEGASUS hava yollarını savunan arkadasım. Sana sesleniyorum ben SEN PEGASUSUSN MUHASEBICISImısınde kalkıp atıp tutuyorsun. NEDENİ 2005 de 100 KM vardı dogrudur ozmanlar ALDIKLARI maası ben sana solıyım YAZIN 2Mılyar para alıyorlardı KISIN ise 350 Dolar para alıyorldı sebebi CUNKU TARİFELİ SEFERLERİ YOKTU kısın haftanın 7 ghununden 3 gunu ucup geri kaln 4 gun evde oturuyorlardı.
  • yorumsuz'a cevap: yazdiklarin hakikaten aptalca. eger is hayatinda "DAYANISMA" diye bir sey duymus olsaydin, sen de arkadaslarina destek olurdun. onlar bir hedefe ulasirsa, "yok, tesekkurle, ben fazla para veya insancil calisma plani istemem" demezsin muhakkak. eger devamli agyayanlarin, zirlayanlarin hepsi sokaklara ciksaydi memleket bu hale gelmezdi zaten.
  • birileri haklarını arayıp eylem yaparken ,zavallı bizler hem onların sıkıntısını çekerek uçakları uçuramayıp yolcuyla bir sürü polimiğe girip üstüne birde mesai yapıyoruz ve bize verilen olmayan haklarlada çok şükür diyoruz.gerçek adalet bir gün inşallah kendini gösterir...
  • İNŞALLAH .. İNŞALLAH GÜN GELİR HAKSIZLIK ETTİĞİ İNSANLARA MUHTAÇ OLUR.. İNŞALLAH ..
  • sen daha buyuyeceksin cocuk,ucacaksin hergun 4-5 bacak bak o zaman gorecegim ben seni
  • yeni kabin memuruna;sizin gibiler oldukça biz koyun gibi sürünmeye devam ederiz bizim derdimiz ne maaş,ne de para,sen sadece izmir git gel yapıp manken gibi uçarken,ben 26 saati birden uçuyorum,jet lag da ben oluyorum,biyolojik saatıde bozulan ben oluyorum,maaş sadece bu grevin gösterilmek istenen tarafı,lütfen algılamadan,anlamadan,saçma sapan yorumlar yapmayın,daha fazla canımızı yakmayın
  • TÜRK HAVA YOLLARI HER ZAMAN ASİL BİR ŞİRKETTİR. LAKİN,AYAKLARIN BAŞ OLDUĞU BİR YÖNETİM KADROSUNA SAHİP. HAKKINI ARAYANI DA ATAR 3- 5 KİLO FAZLASI OLANI DA... TEK TEMENNİM BİR GÜN GELDİĞİNDE HAKSIZLIK EDEREK ÇIKARDIĞI HERKESE MUHTAÇ OLMASIDIR.
  • Eski kabin memuru arkadaşa!... Ali Sabancı 2005'te Pegasus'u aldığında 100 KM vardı şu anda 850!.. Kimse uçağa binemiyordu pahalılıktan.. şimdi herkes uçağa biniyor.. Bunları da düşünelim! El insaf.. 4000 TL maaşla 200 Kabin Memuru uçacağına, 2500 TL maaşla 850 KM uçuyor.. Biraz şükredelim.. Bir gün elektrik ya da suyumuzu kesseler akşama kadar binlerce beddua ve küfür ederiz.. Hadi orda da greve destek versenize.. Elektrik, su, deniz yolu vb. sektörlerde grev olmaz havayolunda da olmasın tabiki.. Kendi hakkını ararken, THy'nin ismine zarar vermeye, Türkiye'nin adını lekelemeye kimsenin hakkı yok.. Ülkeye zarar verdiler olacağı bu!.. Grev değil adeta isyan.. Esas kendini düşünenler onlar.. Yazıklar olsun.. Yüzbinlerce turist belki de sadece bu yaşananlar yüzünden kötü reklamdan dolayı THY ile uçmayacak ya da ülkemizi kötü anacak.. Biraz da bunları düşünün isyan edeceğinize şükür edin.. Bu ülkenin yükselen iki gücü THY ye de Pegasus'a da helal olsun..
  • TGS calışanına cevaben ; allahın kunta kıntesi sen THY nın kölesısın senın ne hakkın var ki senın burya yorum yazman bıle saçmalık sızler kunta kıntesınızz sızler kımlerın ahını aldınız acaba bır düşünde ondan sonra buraya yorum yazz..
  • sen hakkını helaletsen ne olur etmesen ne olur,koyun gibi hakkını aramadan çalış sen ama koyun olmayanlarA SAYGI GÖSTER,HAK DEYİNCE O İŞE TORPİLİNLE GİRDİĞİNE GÖRE DIŞARDAKİ İNSANDA HAKKINI SANA HELAL ETMEZ

Yayımladığı ilanda "TÜM NORMAL VARDİYALI VE UÇUŞ ÜYELERİMİZ BU AĞIR HAK KAYBI İHTİMALİ İLE 29 MAYIS 2012 TARİHİNDE LOKAL SAATLE 03.00-24.00 ARASI KENDİLERİNİ GÖREVE HAZIR HİSSETMEYECEKLERİNİ" belirten Hava İş Sendikası'nın üyeleri, Atatürk Havalimanı'nda eylemlerine başladı.

Yaklaşık bir saat kadar önce Atatürk Havalimanı'nda bulunan THY Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asaf Ahmet Bora, AirportHaber'in uçucu personelin kendini göreve hazır hissetmemesi nedeniyle uçuşa gitmeyecekleri sorusunu "Ben gayet iyiyim. Şu an çalışıyoruz" diyerek yanıtladı.

Bazı uçucu personelin ekip tahsis odasına girerek mazeret kağıdı bıraktığı, ayrıca bazı personelin de hiç göreve gelmediği görülürken, asıl krizin sabah saatlerinde uçuşların yoğunlaşmasıyla belli olacağı ifade edildi.

Ayrıca yer hizmetleri çalışanları TK 2043 sefer sayılı Konya-İstanbul, TK2581 sefer sayılı Denizli-İstanbul, TK2573 sefer sayılı Dalaman-İstanbul, 2042 sefer sayılı İstanbul-Konya ve TK2580 sefer sayılı İstanbul-Denizli uçuşlarının ekiplerinin gelmemesi nedeniyle şimdilik iptal edildiğini açıklarken, seferi iptal olan yolcuların yer hizmetleri personelleriyle tartıştığı görüldü.



©AirportHaber.com

UÇUCU PERSONELLER EVE DÖNÜYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (119)

Eski TK çalışanı ~ 12 yıl önce
Yaw Ahkam kesmek ne kadar kolay Gelmişiniz bindiğiniz taksiciden dfuydugunuz cafelerde ordan burdan duydugunuz sacma sapan kulaktan duyma bilgilerle gelip burda TK calısanlarına hakaret ediyorsunuz. İNSAFLI olun biraz KIMSE GREV YAPAMDI HABERLERI nasıl okuyorsunuz siz. HAK denen bisi duydunuz mu hayatınızda siz Bir Kabin Memurunun MAZERET HAKKI VARDIR! YILDA 5 adet hakkımız oldugu halde Sİz 42 derece ateste yattıgınızda Telefon acıp Mazeretimi kullanmak istiyorum dediginde Gelen cep RAPOR alın oluyor. RAPOR aldıgınızda raporunuz kabul edilmiyor. PEGASUS hava yollarını savunan arkadasım. Sana sesleniyorum ben SEN PEGASUSUSN MUHASEBICISImısınde kalkıp atıp tutuyorsun. NEDENİ 2005 de 100 KM vardı dogrudur ozmanlar ALDIKLARI maası ben sana solıyım YAZIN 2Mılyar para alıyorlardı KISIN ise 350 Dolar para alıyorldı sebebi CUNKU TARİFELİ SEFERLERİ YOKTU kısın haftanın 7 ghununden 3 gunu ucup geri kaln 4 gun evde oturuyorlardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet D ~ 12 yıl önce
yorumsuz'a cevap: yazdiklarin hakikaten aptalca. eger is hayatinda "DAYANISMA" diye bir sey duymus olsaydin, sen de arkadaslarina destek olurdun. onlar bir hedefe ulasirsa, "yok, tesekkurle, ben fazla para veya insancil calisma plani istemem" demezsin muhakkak. eger devamli agyayanlarin, zirlayanlarin hepsi sokaklara ciksaydi memleket bu hale gelmezdi zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumsuz ~ 12 yıl önce
birileri haklarını arayıp eylem yaparken ,zavallı bizler hem onların sıkıntısını çekerek uçakları uçuramayıp yolcuyla bir sürü polimiğe girip üstüne birde mesai yapıyoruz ve bize verilen olmayan haklarlada çok şükür diyoruz.gerçek adalet bir gün inşallah kendini gösterir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜN OLUR DEVRAN DÖNER .. doğru ~ 12 yıl önce
İNŞALLAH .. İNŞALLAH GÜN GELİR HAKSIZLIK ETTİĞİ İNSANLARA MUHTAÇ OLUR.. İNŞALLAH ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eski kabin memurundan yeni kabin memuruna ~ 12 yıl önce
sen daha buyuyeceksin cocuk,ucacaksin hergun 4-5 bacak bak o zaman gorecegim ben seni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorgun kabin memuru ~ 12 yıl önce
yeni kabin memuruna;sizin gibiler oldukça biz koyun gibi sürünmeye devam ederiz bizim derdimiz ne maaş,ne de para,sen sadece izmir git gel yapıp manken gibi uçarken,ben 26 saati birden uçuyorum,jet lag da ben oluyorum,biyolojik saatıde bozulan ben oluyorum,maaş sadece bu grevin gösterilmek istenen tarafı,lütfen algılamadan,anlamadan,saçma sapan yorumlar yapmayın,daha fazla canımızı yakmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜN OLUR DEVRAN DÖNER ~ 12 yıl önce
TÜRK HAVA YOLLARI HER ZAMAN ASİL BİR ŞİRKETTİR. LAKİN,AYAKLARIN BAŞ OLDUĞU BİR YÖNETİM KADROSUNA SAHİP. HAKKINI ARAYANI DA ATAR 3- 5 KİLO FAZLASI OLANI DA... TEK TEMENNİM BİR GÜN GELDİĞİNDE HAKSIZLIK EDEREK ÇIKARDIĞI HERKESE MUHTAÇ OLMASIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni Kabin Memuru ~ 12 yıl önce
Eski kabin memuru arkadaşa!... Ali Sabancı 2005'te Pegasus'u aldığında 100 KM vardı şu anda 850!.. Kimse uçağa binemiyordu pahalılıktan.. şimdi herkes uçağa biniyor.. Bunları da düşünelim! El insaf.. 4000 TL maaşla 200 Kabin Memuru uçacağına, 2500 TL maaşla 850 KM uçuyor.. Biraz şükredelim.. Bir gün elektrik ya da suyumuzu kesseler akşama kadar binlerce beddua ve küfür ederiz.. Hadi orda da greve destek versenize.. Elektrik, su, deniz yolu vb. sektörlerde grev olmaz havayolunda da olmasın tabiki.. Kendi hakkını ararken, THy'nin ismine zarar vermeye, Türkiye'nin adını lekelemeye kimsenin hakkı yok.. Ülkeye zarar verdiler olacağı bu!.. Grev değil adeta isyan.. Esas kendini düşünenler onlar.. Yazıklar olsun.. Yüzbinlerce turist belki de sadece bu yaşananlar yüzünden kötü reklamdan dolayı THY ile uçmayacak ya da ülkemizi kötü anacak.. Biraz da bunları düşünün isyan edeceğinize şükür edin.. Bu ülkenin yükselen iki gücü THY ye de Pegasus'a da helal olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 12 yıl önce
TGS calışanına cevaben ; allahın kunta kıntesi sen THY nın kölesısın senın ne hakkın var ki senın burya yorum yazman bıle saçmalık sızler kunta kıntesınızz sızler kımlerın ahını aldınız acaba bır düşünde ondan sonra buraya yorum yazz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs çalışanı ~ 12 yıl önce
sen hakkını helaletsen ne olur etmesen ne olur,koyun gibi hakkını aramadan çalış sen ama koyun olmayanlarA SAYGI GÖSTER,HAK DEYİNCE O İŞE TORPİLİNLE GİRDİĞİNE GÖRE DIŞARDAKİ İNSANDA HAKKINI SANA HELAL ETMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000