08 Aralık 2012, Cumartesi 14:31:04

UÇTU UÇTU THY UÇTU

Türk Hava Yolları’nın Messi ve Kobe’yi oynattığı son reklam filmi paylaşım sitesi Youtube’da rekor kırdı. Reklam filmi şimdiden 8 milyonun üzerinde kişi tarafından izlendi.
  • Arkadaşlar ne 7 milyonu. Şu an 17 milyonda! Gerçekten ben bu kadar hızlı sayısı artan bir reklam görmedim. Çok rahat 50 milyon olacak. Bu bir reklam başarısıdır.
  • süper reklam, messiye ve kobeye verilen para çok gözüksede fazlasını kazandıracaktır, marka olmak için bunlar gerekli.
  • İrlandalılara rağmen THY büyümeye gelişmeye devam edecek.
  • tebrikler thy irlandalilara ve ayni familyadaki benzerlerine kapak olsun, basariyi tebrik etmek yerine mazeret aramaya calismalari cok komik bir zavallilik
  • Acı badem ezmelerinin yaptıgı hicbirseyle grur duymam ben. Onlar önce Allah a inansınlar. Yada inanmadıklarını açıklasınlar bu zavallı halka......
  • youtube serverlarını aynı bilgisayardan izlemen durumunda görüntülenme sayısı kesinlikle değişmez.ister hacker ol istersen normal bir user...izlenme sayısı ilk girişe kayıtlıdır bu değişmez. 1992 den beri giriyorum internete.
  • TK da youtube dahil birçok siteye erişim yasağı var.Bunu bilmeden yorum yapıp kendinizce haklı çıkmışsınız.
  • Yaziklar olsun biriniz de gurur duyun be goren de dicekki turk degil baska bi ulkenin herhangi bir firmasini elestiriyorsunuz burda. Thy 1 numara , 18 milyon kisi bosuna iki yil ust uste secmedi .... Uyanin artik. Hep elestiri hep elestiri gurut duyun be gurur
  • Reklam Steve Jobs'ın Pixar dayken çektirdiği bir çocuğun orta çağda para için şarkı çalan 2 müzisyen arasında gelip gitmesi animasyonundan esinlenilmiş gibi.
  • Benim bildigim genel merkezde youtube erisimi yok. Olsa bile izlenme rakamina bakinca yaklasik 14 bin thy calisaninin kisi basi 500 kereden fazla izlemek durumunda. Akil var mantik var : )

Türk Hava Yolları’nın son dönemde en çok ses getiren reklamlarından biri Messi’li Kobe’li reklam filmi 5 Aralık’ta tüm dünya televizyonlarında yayınlanmaya başladı.

Dünyaca ünlü futbol yıldızı Barcelonalı Lionel Messi ile NBA yıldızı Kobe Bryant’ın oynadığı THY’nin reklam filmi 6 Aralık’ta THY’nin kurumsal adresinden sosyal paylaşım sitesi Youtube’a eklendi.

Büyük beğeni toplayan reklam filmi henüz internette paylaşılmasının üzerinden 24 saat geçmeden 7 milyon kişi tarafından izlendi. Bugün ise reklam filmini izleyenlerin sayısı 8 milyonu aştı.

THY’nin ses getiren İstiklal Marşı kullanılan reklam filminin, 260 bin civarında kişi tarafından izlendiği düşünüldüğünde son reklam filminin ne kadar çok izlendiği bir kez daha ortaya çıktı.

İŞTE THY'NİN O REKLAM FİLMİ

UÇTU UÇTU THY UÇTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Yargıç ~ 11 yıl önce
Arkadaşlar ne 7 milyonu. Şu an 17 milyonda! Gerçekten ben bu kadar hızlı sayısı artan bir reklam görmedim. Çok rahat 50 milyon olacak. Bu bir reklam başarısıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hbm ~ 11 yıl önce
süper reklam, messiye ve kobeye verilen para çok gözüksede fazlasını kazandıracaktır, marka olmak için bunlar gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
İrlandalılara rağmen THY büyümeye gelişmeye devam edecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne kadar irlandali varsa hepsine kapak olsun ~ 11 yıl önce
tebrikler thy irlandalilara ve ayni familyadaki benzerlerine kapak olsun, basariyi tebrik etmek yerine mazeret aramaya calismalari cok komik bir zavallilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cibilllllll ~ 11 yıl önce
Acı badem ezmelerinin yaptıgı hicbirseyle grur duymam ben. Onlar önce Allah a inansınlar. Yada inanmadıklarını açıklasınlar bu zavallı halka......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
youtube serverlarını aynı bilgisayardan izlemen durumunda görüntülenme sayısı kesinlikle değişmez.ister hacker ol istersen normal bir user...izlenme sayısı ilk girişe kayıtlıdır bu değişmez. 1992 den beri giriyorum internete.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 11 yıl önce
TK da youtube dahil birçok siteye erişim yasağı var.Bunu bilmeden yorum yapıp kendinizce haklı çıkmışsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eksik bilgi ~ 11 yıl önce
TK da youtube dahil bir çok siteye erişim yasağı var ancak bu durum iş saatlerinde. 12:00-13:00 arası youtube ve diger yasaklı sitelere erişimi yapılabiliyor.
Cibil ~ 11 yıl önce
Yaziklar olsun biriniz de gurur duyun be goren de dicekki turk degil baska bi ulkenin herhangi bir firmasini elestiriyorsunuz burda. Thy 1 numara , 18 milyon kisi bosuna iki yil ust uste secmedi .... Uyanin artik. Hep elestiri hep elestiri gurut duyun be gurur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki Özen ~ 11 yıl önce
Reklam Steve Jobs'ın Pixar dayken çektirdiği bir çocuğun orta çağda para için şarkı çalan 2 müzisyen arasında gelip gitmesi animasyonundan esinlenilmiş gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Speedygonzalez ~ 11 yıl önce
Benim bildigim genel merkezde youtube erisimi yok. Olsa bile izlenme rakamina bakinca yaklasik 14 bin thy calisaninin kisi basi 500 kereden fazla izlemek durumunda. Akil var mantik var : )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000