04 Mart 2011, Cuma 11:14:27

UÇAKTAKİ DERGİ MECLİS GÜNDEMİNDE

Anadolujet’in uçak içinde dağıttıği dergide, Atatürk Orman Çiftliği yerine Ankara Orman Çiftliği şeklinde yazılması meclis gündemine taşındı.
  • Bunlar saçma sapan şeyler değil, bir projenin cumhuriyeti tarikatlar, cemaatler, biat edenlerin sözde ileri demokrasisine dönüştürme çabasıdır. Bu cumhuriyeti kuranlara vefa borcumuz onu korumaktır. Tabii daha kurtuluş savaşında emperyalistlere kendini satanların buna anlamasını beklemek boş hayaldir.
  • Ataturk denilince mangalda kül bırakmayan bezirganlar söyledigi kadar Atatürkçü olsaydı böyle saçma sapan şeyleri siyasete çekmezdi Siz bunlarla ugraşırken sayenizde atı alan Üsküdarı geçti ...
  • Kimin aklına gelirdi çocukluğumuzda ilk okulda okuduğumuz, ant içtiğimiz CUMHURİYET VE ATATÜRK İLKELERİNİ KORUMAK VE SAVUNMAK BİR GÜN GELECEK SUÇ OLACAK.. söyleselerdi inanırmıydınız..???? koskoca 1 ulusun böyle sessizliğe gömüleceğini...???
  • AKP’nin bir siyasi parti değil, siyasi bir proje olduğunu görmeliyiz,
  • Türk Milleti, bu zorlu döneminde Türk’ün varlığına ve bekasına karşı eyleme geçenleri, bir gün mutlaka, tarih önünde, terör ve irticadan değil vatana ihanet suçundan yargılayacaktır.
  • e o zaman da sana din nedir iman nedir diye sormak lazım ,eminim seninde söyleyecek iki lafın olmaz. elbiseyle sakalla dindar olunmaz.para için din satılmaz......
  • Senin ne tür bir yaratık olduğunu doğrusu merak ettim. Tarihinden habersiz, cumhuriyetten intikam peşinde koşan, ya milleti sömüren ya da kömür makarnaya oy veren biri olduğundan şüphe yok. % 60 değil 99 la da gelseniz kalacak son Atatürkçü hepinize yetecektir.Şüphen olmasın.
  • Vatan hainleri, din tüccarları, badem bıyıklı milleti soyucular, ATATÜRK ÇACUKLARI ile boy ölçüşmeye kalkışıyor.Sizin ağababalarınız, Damat Feritler, Vahdettinler, Ali kemaller de denedi.Boylarının ölçüsünü aldı. Meraklanmayın sıra size de gelecek.
  • YAA boşverin politikayı...ülkeyi.cumhuriyeti..felan filan.. :) AÇALIM HANGARIN KAPISINI biz bize ne güzel dedikodu yapıyoduk demi .. bakın daha bugün filoya 1 tane B-777 :) 3 tane A-330 ekledik....hem ne oldu karacı -HAVACI..THK'lı pilot muhabbetii??? bence en iyisi ayjeten gelenpilotları gerisi hikaye neymiş F-16 pilotu...!! hem daha empire state binasının üstüne thy amblemi dikçektik bekleyin biraz globaly yours... T.KOTİL.
  • Türk milleti uyan artık,kafanı kaldır insanların ne yapmak istediğini anla yazık,yazık çok yazık bu benim vatanımda yaşayan insan olamaz?
İzmir CHP Milletvekili Bülent Baratalı, TBMM Başkanlığı'na, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın yanıtlaması isteğiyle verdiği soru önergesinde, Türk Hava Yolları'na (THY) bağlı Anadolu Jet uçaklarında dağıtılan derginin, Şubat sayısında yer alan bir yazıda, 'Atatürk Orman Çiftliği'nin (AOÇ) adının 'Ankara Orman Çiftliği' olarak yazıldığına dikkati çekerek "Atatürk adından rahatsızlık mı duyulmaktadır?" diye sordu.

Derginin, şubat sayısında yer alan Ankara mutfağının anlatıldığı bir yazıda, AOÇ'nin adının Ankara Orman Çiftliği olarak yazıldığını belirten Baratalı, önergede şu sorulara yer verdi:
• Ankara'da, 'Ankara Orman Çiftliği' adıyla bir çiftlik var mıdır? Bu çiftlik nerededir?

• Yazıyı kaleme alan ya da derginin yazı işlerinden sorumlu olan şahıs, AOÇ'yi neden Ankara Orman Çiftliği olarak yansıtmaktadır? Atatürk adından rahatsızlık mı duyulmaktadır yoksa bilgi eksikliği mi söz konusudur?

• Bakanlığınıza bağlı DDY'nin 'Rail Life' dergisinde yayınlanan Erzurumlu kadınları küçük düşüren yazının akabinde, THY'nin dergisinde de, yer alan bu yazı tesadüf müdür? Bakanlık olarak bu konuda bir inceleme başlatılacak mıdır?
UÇAKTAKİ DERGİ MECLİS GÜNDEMİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlar saçma sapan şeyler değil, bir projenin cumhuriyeti tarikatlar, cemaatler, biat edenlerin sözde ileri demokrasisine dönüştürme çabasıdır. Bu cumhuriyeti kuranlara vefa borcumuz onu korumaktır. Tabii daha kurtuluş savaşında emperyalistlere kendini satanların buna anlamasını beklemek boş hayaldir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ataturk denilince mangalda kül bırakmayan bezirganlar söyledigi kadar Atatürkçü olsaydı böyle saçma sapan şeyleri siyasete çekmezdi Siz bunlarla ugraşırken sayenizde atı alan Üsküdarı geçti ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kimin aklına gelirdi çocukluğumuzda ilk okulda okuduğumuz, ant içtiğimiz CUMHURİYET VE ATATÜRK İLKELERİNİ KORUMAK VE SAVUNMAK BİR GÜN GELECEK SUÇ OLACAK.. söyleselerdi inanırmıydınız..???? koskoca 1 ulusun böyle sessizliğe gömüleceğini...???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AKP’nin bir siyasi parti değil, siyasi bir proje olduğunu görmeliyiz,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk Milleti, bu zorlu döneminde Türk’ün varlığına ve bekasına karşı eyleme geçenleri, bir gün mutlaka, tarih önünde, terör ve irticadan değil vatana ihanet suçundan yargılayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
e o zaman da sana din nedir iman nedir diye sormak lazım ,eminim seninde söyleyecek iki lafın olmaz. elbiseyle sakalla dindar olunmaz.para için din satılmaz......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Senin ne tür bir yaratık olduğunu doğrusu merak ettim. Tarihinden habersiz, cumhuriyetten intikam peşinde koşan, ya milleti sömüren ya da kömür makarnaya oy veren biri olduğundan şüphe yok. % 60 değil 99 la da gelseniz kalacak son Atatürkçü hepinize yetecektir.Şüphen olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vatan hainleri, din tüccarları, badem bıyıklı milleti soyucular, ATATÜRK ÇACUKLARI ile boy ölçüşmeye kalkışıyor.Sizin ağababalarınız, Damat Feritler, Vahdettinler, Ali kemaller de denedi.Boylarının ölçüsünü aldı. Meraklanmayın sıra size de gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
YAA boşverin politikayı...ülkeyi.cumhuriyeti..felan filan.. :) AÇALIM HANGARIN KAPISINI biz bize ne güzel dedikodu yapıyoduk demi .. bakın daha bugün filoya 1 tane B-777 :) 3 tane A-330 ekledik....hem ne oldu karacı -HAVACI..THK'lı pilot muhabbetii??? bence en iyisi ayjeten gelenpilotları gerisi hikaye neymiş F-16 pilotu...!! hem daha empire state binasının üstüne thy amblemi dikçektik bekleyin biraz globaly yours... T.KOTİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk milleti uyan artık,kafanı kaldır insanların ne yapmak istediğini anla yazık,yazık çok yazık bu benim vatanımda yaşayan insan olamaz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000