28 Ocak 2013, Pazartesi 08:27:49

UÇAKTA YOLCU TACİZİNE UĞRADI!

İstanbul'da Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eren Beşiktaş derbisini yöneten hakem Tolga Özkalfa, maç sonrası THY uçağı ile İzmir'e giderken, Galatasaraylı bir yolcunun sözlü tacizine uğradı.
  • ne güzel yapmışlar, klasımızı ortaya çıkardık yine milletçe. 200 yıl sonra bunları yapmamaya başlarız. kim bilir o zaman millet jupitere giderken biz ilk uçağımızı bile yapmış oluruz. ne güzel...
  • Sözlü taciz bir suçtur direk gerekli tutanaklar tutulsun ve o terbiyesiz yolcu mahkemeye verilsin..
  • yahu güzel memleketimin insanlarinin baska isi gücü yokmuda sürekli bir cuvali bile doldurmayacak islerle ugrasip duruyorlar? birakin artik böyle önemsiz konularida önemli olan islere yönelin derim. saygilar.
  • Yahu cidden aramızda hala o melo'nun nasıl bir kişiliği olduğunu bilmeyen mi kaldı? Sırf tuttuğunuz takımın ooyuncusu olduğu için o adamı mı savunuyorsunuz? hadii ama, yapmayın!
  • Melo dün resmen tükürdü. Galatasaraylılar hiç saf ayaklarına yatmasın. Meireles tükürdü diye bağırıp çağıranlar bugün Melo tükürmedi diyor.
  • Hakemler uçağa binersem diye kırmızı kart göstermesinler o zaman :))) çok mantıklı (!) bu mantık tam hayatı futboldan ibaret olanlara göre doğrusu. Memlekette halledecek o kadar iş varken melo'ya kart gösterdi diye hakem linç edelim, yakışır...
  • Hakem hak etti bu hareketi. Sen tut haksiz yere kirmizi goster, sonra hicbir sey olmamis gibi ucaga bin. Yok oyle sey. Kirmiziyi gostermeden dusuneceksin, 'ya ben daha taksiye binecegim, ucaga binecegim, kart gostersem olur mu' diye.
  • Tolga Özkalfa gayet başarılı bir hakem. Dünü maçta da gayet başarılı bir performans gösterdi, kararları yerindeydi. Her şeyin bir yeri var, bu tür yorum ve eleştiriler öyle uçakta, taraftar linçi şeklinde olmaz. Kendisi ile gurur duyuyoruz. K.Ş.
  • Bir futbol maçı yüzünden bu kadar gerilmeyi aklım almıyor. Ben de takımımı çok severim, maçlarını kaçırmamaya çalışırım. Ama maç bittiğinde herşeyin bitmesi lazım. Türkiye'de herkes kendi takımını tutup diğerlerine bulaşmasa gerginliğin çoğu azalır bence. Kaptanın hiç düşünmeden atması lazımdı o saygısız yolcuyu.

Hakem Özkalfa'nın laf atılarak taciz edilmesi üzerine kabin görevlileri Özkalfa'yı kokpitte bir süre misafir etti. Uçağın kaptan pilotunun tacizci yolcuyla konuşması sonrası Özkalfa yerine geçti ve uçak 10 dakika rötarlı olarak İzmir'e hareket etti.

Galatasara-Beşiktaş derbisinin orta hakemi Tolga Özkalfa, İzmir'e gitmek üzere THY'ye ait uçağa bindi. Uçakta bulunan ve Galatasaraylı olduğu belirtilen, ismi öğrenilemeyen bir taraftar, Tolga Özkalfa'ya, maçta Galatasaraylı oyuncu Melo'ya haksız yere kırmızı kart gösterdiğini belirterek tepki gösterdi. Bazı Galatasaraylı taraftarların da tartışmaya katılıp Özkalfa'ya tepkileri üzerine kabin görevlileri olaya müdaha etti. Özkalfa, kabin görevlileri tarafından yolcu salonundan uzaklaştırılarak uçağın kokpitine götürüldü. Kısa süre kokpitte misafir edilen Tolga Özkalfa, uçak personelinin taraftarı sakinleştirmesi üzerine tekrar koltuğuna oturdu.

Yaşanan tartışma nedeniyle uçak yaklaşık 10 dakika rötarlı olarak havalandı. Uçak, sorunsuz bir şekilde İzmir Adanan Menderes Havalanı'na indi. Uçaktan inen hakem Tolga Özkalfa, otoparkta bulunan otomobilinin yanına polis eskortluğunda gitti. Özkalfa, gerek taraftarla ilgili şikayetçi olup olmadığı, gerekse yaşanan tartışma ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

UÇAKTA YOLCU TACİZİNE UĞRADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

prometheus ~ 11 yıl önce
ne güzel yapmışlar, klasımızı ortaya çıkardık yine milletçe. 200 yıl sonra bunları yapmamaya başlarız. kim bilir o zaman millet jupitere giderken biz ilk uçağımızı bile yapmış oluruz. ne güzel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taciz bir suçtur ~ 11 yıl önce
Sözlü taciz bir suçtur direk gerekli tutanaklar tutulsun ve o terbiyesiz yolcu mahkemeye verilsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz insalar ~ 11 yıl önce
yahu güzel memleketimin insanlarinin baska isi gücü yokmuda sürekli bir cuvali bile doldurmayacak islerle ugrasip duruyorlar? birakin artik böyle önemsiz konularida önemli olan islere yönelin derim. saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
M.Kaya ~ 11 yıl önce
Yahu cidden aramızda hala o melo'nun nasıl bir kişiliği olduğunu bilmeyen mi kaldı? Sırf tuttuğunuz takımın ooyuncusu olduğu için o adamı mı savunuyorsunuz? hadii ama, yapmayın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Futbolcu ~ 11 yıl önce
Asıl merak edilen 2 hafta önce Adnan ÖZTÜRK ün Meireles için söylediği ''Bizde böyle hareket yapan bir oyuncu olsa aynı akşam kendini uçakta bulur,tesislere giremez''lafı sonrası GS nin ne yapacağı.Melo oyundan çıkarkende Fatih TERİM i itiyordu,noldu İmparator a kendi bi yana ŞAL ı biyana savruldu.
A ~ 11 yıl önce
Melo dün resmen tükürdü. Galatasaraylılar hiç saf ayaklarına yatmasın. Meireles tükürdü diye bağırıp çağıranlar bugün Melo tükürmedi diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oldu ~ 11 yıl önce
Hakemler uçağa binersem diye kırmızı kart göstermesinler o zaman :))) çok mantıklı (!) bu mantık tam hayatı futboldan ibaret olanlara göre doğrusu. Memlekette halledecek o kadar iş varken melo'ya kart gösterdi diye hakem linç edelim, yakışır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulgaffar Abdulgaffaroglu ~ 11 yıl önce
Hakem hak etti bu hareketi. Sen tut haksiz yere kirmizi goster, sonra hicbir sey olmamis gibi ucaga bin. Yok oyle sey. Kirmiziyi gostermeden dusuneceksin, 'ya ben daha taksiye binecegim, ucaga binecegim, kart gostersem olur mu' diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sfsda ~ 11 yıl önce
gerçekten safmışsın yada saf ayagına yatıyosunn
ismne yakşr yorum ~ 11 yıl önce
gerçekten çok komiksin! o zamn hiç bi hakem kart göstermesin nasılsa otobüs yada uçağa biniyorlar ya? yada pardon sana göre uzayda yaşasınlar :) melonun yaptıklarını bilmeyen mi kaldı hala daha takımının oyuncusu diye koruyorsun ya pes!!! aziz yıldırımı değil asıl sizi temizlemeli türk sporundan magandalık yapmaya gerek yok..
NL 95 mezunlari ~ 11 yıl önce
Tolga Özkalfa gayet başarılı bir hakem. Dünü maçta da gayet başarılı bir performans gösterdi, kararları yerindeydi. Her şeyin bir yeri var, bu tür yorum ve eleştiriler öyle uçakta, taraftar linçi şeklinde olmaz. Kendisi ile gurur duyuyoruz. K.Ş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Top kafalı ahmaklar ~ 11 yıl önce
Bir futbol maçı yüzünden bu kadar gerilmeyi aklım almıyor. Ben de takımımı çok severim, maçlarını kaçırmamaya çalışırım. Ama maç bittiğinde herşeyin bitmesi lazım. Türkiye'de herkes kendi takımını tutup diğerlerine bulaşmasa gerginliğin çoğu azalır bence. Kaptanın hiç düşünmeden atması lazımdı o saygısız yolcuyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000