25 Mayıs 2012, Cuma 11:12:18

UÇAKLAR ROTALARINI DEĞİŞTİRİYOR

Atlantik Okyanusu’ndaki Bermuda Şeytan Üçgeni, bu güzergahta sefer yapan uçakların rotalarını değiştiriyor.
  • Kaçınma yapmıştır , neden kaçındığını onlara sormak gerekir .
  • Airporthaber, kendilerini eleştirince yorumu yayınlamıyor bu ne öz güvensizlik. Önceki yorumumda THY uçaklarının Miami açıklarında ne işleri var bu fotoğraflar ne zaman ve nereden alıntılanmış demiş ve bu tür yazıların haber değil de magazin olduğunu yazmıştım ama yayınlanmasını uygun bulmamışlar.
  • ısmı rumuz olarak gecen kısı harıkasın valla.bellıkı pılotsun.aynen oyle cok bılmıs karacahıller az bı susun da once ogrenın.yanı ıkı dınleyın bır konusun.saygılar
  • @12:05:51 pilot haklı bayler
  • KESİNLİKLE ABD NİN UYDURMASI. KENDİ GÜVENLİĞİNİ SAGLAMAK İÇİN BUNU UYDURMUŞ. NE GARİPTİR TAMDA BAŞKENTİ VE NEWYORKUN ÖNÜNDE YER ALIYOR BURASI. BU ÜÇGENDEN GELEN OLMAYINCA İKİ KÜÇÜK KANAT KALIYOR ORALARIDA KOLAYCA KORUYABİLECEK. O KADAR. HA ŞEYTAN ÜÇGENİ VAR DOĞRU. BU ŞEYTAN ÜÇGENİ ABD İSRAİL İNGİLTER DİR.
  • THY ne zamandan beri FL'nin oradan uçuyor. Yanlış haber olsa gerek!
  • abicim haber olsun diye olur olmaz seyler yazıyorsunuz. CB denen aktivite vardır bulutlara girmemek icin yon degistirmistir kaptan nesi anormal bunun. izmire giderken de değiştiriyorum ben. yıllar sonra arkamdan diyecekler mi acaba neden yön değiştirdi flaş flaş diye. zaten bermudanın oralarda hep olur böyle aktiviteler. yani bunları yazarken, bu işten anlayan birine sorun öyle yazın lütfen. yıllardır çözülemeyen şeymiş, alın ben çözdüm işte. komik oluyorsunuz biraz. saygılar...

ABD’nin güneydoğusunda Florida kıyıları ile Bermuda ve Porto Rico’daki San Juan arasında kalan üçgen bölge, çok sayıda uçak ve geminin kaybolma nedeni olarak gösteriliyor.

Amerika’daki uçuş ağını genişleten Türk Hava Yolları (THY)'nın uçakları da söz konusu üçgene yaklaştığında rota değiştiriyor. Havacılık meraklılarını buluşturan ‘sanal pilot’ platformundaki bir fotoğraf durumu açıkça gösteriyor. Kokpitteki yolcu bilgi ekranına yansıyan görüntüde, okyanus üzerinde yoluna düz bir rotada devam eden uçak, şeytan üçgeni başlangıcına geldiğinde bitiş noktasına kadar yay çiziyor. Pilot, üçgenden uzaklaşınca da yeniden düz rotasına dönüp yoluna devam ediyor.

ISI DEĞİŞİMLERİ ETKİLİ

Uçak ve gemilerin kaybolmasına eskiden, üçgendeki manyetik alanın neden olduğu tahmin ediliyordu. Ancak günümüzde, okyanus tabanındaki dev bir doğalgaz kaynağı ısı değişimlerine yol açtığı için kaybolmaların sebebi olarak gösteriliyor. Bölgeden aynı zamanda, Gulf Stream isimli sıcak su akıntısı da geçiyor.
 

(Milliyet)

UÇAKLAR ROTALARINI DEĞİŞTİRİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Kaçınma yapmıştır , neden kaçındığını onlara sormak gerekir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Magazin ~ 12 yıl önce
Airporthaber, kendilerini eleştirince yorumu yayınlamıyor bu ne öz güvensizlik. Önceki yorumumda THY uçaklarının Miami açıklarında ne işleri var bu fotoğraflar ne zaman ve nereden alıntılanmış demiş ve bu tür yazıların haber değil de magazin olduğunu yazmıştım ama yayınlanmasını uygun bulmamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mısafır ~ 12 yıl önce
ısmı rumuz olarak gecen kısı harıkasın valla.bellıkı pılotsun.aynen oyle cok bılmıs karacahıller az bı susun da once ogrenın.yanı ıkı dınleyın bır konusun.saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhalif ~ 12 yıl önce
@12:05:51 pilot haklı bayler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 12 yıl önce
KESİNLİKLE ABD NİN UYDURMASI. KENDİ GÜVENLİĞİNİ SAGLAMAK İÇİN BUNU UYDURMUŞ. NE GARİPTİR TAMDA BAŞKENTİ VE NEWYORKUN ÖNÜNDE YER ALIYOR BURASI. BU ÜÇGENDEN GELEN OLMAYINCA İKİ KÜÇÜK KANAT KALIYOR ORALARIDA KOLAYCA KORUYABİLECEK. O KADAR. HA ŞEYTAN ÜÇGENİ VAR DOĞRU. BU ŞEYTAN ÜÇGENİ ABD İSRAİL İNGİLTER DİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 12 yıl önce
THY ne zamandan beri FL'nin oradan uçuyor. Yanlış haber olsa gerek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
abicim haber olsun diye olur olmaz seyler yazıyorsunuz. CB denen aktivite vardır bulutlara girmemek icin yon degistirmistir kaptan nesi anormal bunun. izmire giderken de değiştiriyorum ben. yıllar sonra arkamdan diyecekler mi acaba neden yön değiştirdi flaş flaş diye. zaten bermudanın oralarda hep olur böyle aktiviteler. yani bunları yazarken, bu işten anlayan birine sorun öyle yazın lütfen. yıllardır çözülemeyen şeymiş, alın ben çözdüm işte. komik oluyorsunuz biraz. saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000