19 Mayıs 2015, Salı 09:01:24

UÇAKLAR ESENBOĞA'YA İNEMEDİ

Ankara Esenboğa Havalimanı'na akşam saatlerinde yapılan uçuşlarda uçaklar çevre havalimanlarına yönlendirildi.
  • Fruquent Flyer sis yoktu görüş açıktı oraj vardı ondan dolayı inişler olmadı.
  • Beter olsunlar. Simdi bilet baktim adam basi €480-550 arasi olurmu. Bide aktarmali. Allah bin beter etsin sizi. Biliyorsunuz millet zorunlulugunu. Fiyat anlasmasi var
  • Başka haber sitelerinde uçakların yoğun sis nedeniyle iniş yapamadığı belirtilmiş. Esenboğa'da CAT3 var(dı). Yeni devlet uçağı A330 için yapılan haberin CAT3'ü engellediği söyleniyordu. Yoksa bu doğru mu? Burada kimse CAT3 sıfır görüş mesafesinde iniş demek değildir falan demesin. Ötekileri bilmem ama Pegasus 10-30 metre görüşte iniyordu. Bizzat yaşadım. Sabiha'dab Ankara'ya 35 dakikada geldik. Sonra taxiway'den (CAT1) aprona girmemiz 40 dakika aldı.

Ankara Esenboğa Havalimanı'na akşam saatlerinde yapılan uçuşlarda uçaklar çevre havalimanlarına yönlendirildi.

Uçaklarda, hava şartları nedeniyle inişlerin gerçekleşemediği bu yüzden çevre havalimanlarına zorunlu iniş yapılacağı anonsları yapıldı. 

Yolculara Ankara'daki hava şartlarına göre yeniden kalkış yapılabileceği bilgisi verilerek uçaklarda bekleyecekleri açıklaması yapıldı. 

UÇAKLAR ESENBOĞA'YA İNEMEDİ

Yorumlar

ltac ~ 9 yıl önce
Fruquent Flyer sis yoktu görüş açıktı oraj vardı ondan dolayı inişler olmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti-esenboga ~ 9 yıl önce
Beter olsunlar. Simdi bilet baktim adam basi €480-550 arasi olurmu. Bide aktarmali. Allah bin beter etsin sizi. Biliyorsunuz millet zorunlulugunu. Fiyat anlasmasi var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frequent Flyer ~ 9 yıl önce
Başka haber sitelerinde uçakların yoğun sis nedeniyle iniş yapamadığı belirtilmiş. Esenboğa'da CAT3 var(dı). Yeni devlet uçağı A330 için yapılan haberin CAT3'ü engellediği söyleniyordu. Yoksa bu doğru mu? Burada kimse CAT3 sıfır görüş mesafesinde iniş demek değildir falan demesin. Ötekileri bilmem ama Pegasus 10-30 metre görüşte iniyordu. Bizzat yaşadım. Sabiha'dab Ankara'ya 35 dakikada geldik. Sonra taxiway'den (CAT1) aprona girmemiz 40 dakika aldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000