04 Eylül 2009, Cuma 10:27:00

Uçak teknisyenleri iftarda buluştu

Uçak Teknisyenleri Derneği’nin (UTED) geleneksel iftar yemeği Kasaba Restoran’da yapıldı.
  • alttaki yazıdan yorumdan bu anlaşılıyor Uted sadece THy teknisyenlerine hitap etmektedir ve bu Ozel sektorde calısan herkes tarafından bu sekilde gorulup kabul edilmektedir .sizde yazınızda bunu tegit etmiş oldunuz . Yalnız yorumumun ikinci kısmı için bir yorum yapmamısısınız bugune kadar teknisyenlerin sosyal haklarında hangi kazanımız oldu bunca yıl yemeklerle halısaha turnuvalarıyla birbirimizi kandırdık sadece.. bri kabin gorevlisi arkadasımız kadar bile ysalar önunde hakkımız ve degerimzi yok malesef..
  • ÇÜNKÜ SEN ONLARI TANIMAYACAK YAŞTASIN VEYA İŞ OLSUN DİYE BİR YORUM YAPTIN..HEPSİ THY ÇALIŞMIŞ VE EMEK VERMİŞ KIYMETLİ TEKNİK PERSONELDİR..VE YANLARINDA HER ZAMAN MEDYATİK KOONUMU İLE OLAĞAN GENEL BŞK .SEFA (AYAP) YILLAR HEP BU RESİMLERE İLAVE OLACAK YENİ ARKADAŞLARLA OLABİLMEYİ NASİP ETSİN..BRAVO TEVFİK KIMACI SEN GERÇEK BİR BAŞKANSIN ...TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.MAZİSİNE SAHİP ÇIKAN SEN OLDUN .
  • resimlere şöyle bir baktımda benim apronda çalışırken gördügüm hic tanıdık bir sima yok ...yoksa onlarmı teknisyen degil yada bu resimdekiler mi ucak teknisyeni değil? ama malum bu hep böyledir birileri çalışacak ki birileri rahat oturabilsin... bu masaları mecliste sivil haacılık kanunları cıkarken de teknisyenler lehine mucadele ederken görmek isteriz... tabi zahmet olmazsa...
  • teknisyenci???
  • iyi bakın teknisyencilerimize,görevleri cok önemli,başarılar arkadaşlar.

Uçak teknisyenleri Florya’daki Kasaba Restoran’da bir araya geldi. UTED’in her yıl geleneksel hale getirdiği iftar davetine THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir, UTED Onursal Başkanı Sefa İnan ve UTED Başkanı Tevfik Kırmacı’nın yanı sıra çok sayıda teknisyen katıldı.

Son derece sıcak bir havada geçen iftarda, ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı, koyu bir sohbet başladı.

UTED Başkanı Tevfik Kırmacı, teknisyenlerin bir araya gelmesi ve kaynaşması için bu tarz organizasyonların çok önemli olduğunu kaydetti.

UTED

UTED

UTED

UTED

Uçak teknisyenleri iftarda buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
alttaki yazıdan yorumdan bu anlaşılıyor Uted sadece THy teknisyenlerine hitap etmektedir ve bu Ozel sektorde calısan herkes tarafından bu sekilde gorulup kabul edilmektedir .sizde yazınızda bunu tegit etmiş oldunuz . Yalnız yorumumun ikinci kısmı için bir yorum yapmamısısınız bugune kadar teknisyenlerin sosyal haklarında hangi kazanımız oldu bunca yıl yemeklerle halısaha turnuvalarıyla birbirimizi kandırdık sadece.. bri kabin gorevlisi arkadasımız kadar bile ysalar önunde hakkımız ve degerimzi yok malesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ÇÜNKÜ SEN ONLARI TANIMAYACAK YAŞTASIN VEYA İŞ OLSUN DİYE BİR YORUM YAPTIN..HEPSİ THY ÇALIŞMIŞ VE EMEK VERMİŞ KIYMETLİ TEKNİK PERSONELDİR..VE YANLARINDA HER ZAMAN MEDYATİK KOONUMU İLE OLAĞAN GENEL BŞK .SEFA (AYAP) YILLAR HEP BU RESİMLERE İLAVE OLACAK YENİ ARKADAŞLARLA OLABİLMEYİ NASİP ETSİN..BRAVO TEVFİK KIMACI SEN GERÇEK BİR BAŞKANSIN ...TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.MAZİSİNE SAHİP ÇIKAN SEN OLDUN .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
resimlere şöyle bir baktımda benim apronda çalışırken gördügüm hic tanıdık bir sima yok ...yoksa onlarmı teknisyen degil yada bu resimdekiler mi ucak teknisyeni değil? ama malum bu hep böyledir birileri çalışacak ki birileri rahat oturabilsin... bu masaları mecliste sivil haacılık kanunları cıkarken de teknisyenler lehine mucadele ederken görmek isteriz... tabi zahmet olmazsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
teknisyenci???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
iyi bakın teknisyencilerimize,görevleri cok önemli,başarılar arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000