15 Kasım 2008, Cumartesi 13:49:29

UÇAK İÇİN DEVE KESİLDİ

Türkiye’nin en genç havayolu şirketi Turkuaz, Hindistan’dan getirdiği iki adet Airbus 320 tipi uçak için iki deve kesti.
  • Camia kötü, söylenti söylenti söylenti.. Ne yapmışlar, insanlar deve kesmiş..Deve dinimizce bir adak mıdır?.İsteklerimizi gerçekleşince diye adak adarız,parası çok olan DEVE az olan HOROZ adar..(hani hep denir ya bir köyde zengini,güzeli,efeyi çekemezler..)Keşke hepimizin çok parası olsada deve kessek, neden mi, daha çok açın karnını doyurmak daha çok dua almak için..Niyet önemlidir yani..Turkuaz da var olan gibi.. Saygılarımı sunar nice adaklarınızın gerçekleşmesini dilerim..
  • Turkuaz bu hızla giderse bu işten en karlı deve satanlar çıkacak galiba... kendilerini tekrar kutluyorum, emniyetli ve bol kazançlı uçuşlar diliyorum..

Geçtiğimiz ay içerisinde iki uçağını getirerek operasyonlarına başlamak için artk son aşamaya gelen Turkuaz Havayolları, başarısını ilginç ve tanıdık bir yöntemle kutladı. Şirket, yaklaşık bir buçuk yıl aradan sonra getirilen uçakların heyecanını deve keserek yaşadı. Turkuaz Havayolları, 2007 model Airbus 320 tipi iki uçak için iki deve kesti.

Ancak bu kez hem olayın kahramanları farklıydı, hem de devenin kesildiği yer apron değil bir kesimhane idi.

Turkuaz Havayolları Genel Müdürü Hidayet Aydoğan, uzun bekleyişin ardından uçaklarına kavuşmanın sevincini deve keserek şükretmeyi tercih ettiklerini belirterek, “ Dünyada yaşanan ekonomik kriz havacılık sektörünün de etkilenmesine neden oluyor. Bu durumdan dolayı dikkatli olmak gerekiyordu. Şöyle bir düşünce oluştu bende “Uçakları getirirsem deve keseceğim” demiştim kendi kendime. O gün geldi ve ben de kendime vermiş olduğum sözümü yerine getirerek şükrettim” dedi.

Bu arada kesilen iki devenin etlerinin ihtiyacı olanlara dağıtıldığı öğrenildi.

APRONDA DEVE KESMİŞLERDİ

Hatırlanacağı gibi, ilk kez AirportHaber’in ortaya çıkardığı olayda Türk Hava Yolları Uçak Bakım Başkanı Şükrü Can, RJ tipi uçakların bakımlarının tamamlanarak iade edilmesini kutlamak için apronda deve kesmiş ve bu olay tüm dünyada günlerce konuşmuştu.  Türk Hava Yolları, deve skandalından bir süre sonra Şükrü Can’ın görevine son vermişti.

Deve

Deve

Deve

©AirportHaber Özel

UÇAK İÇİN DEVE KESİLDİ

Yorumlar

airport ~ 15 yıl önce
Camia kötü, söylenti söylenti söylenti.. Ne yapmışlar, insanlar deve kesmiş..Deve dinimizce bir adak mıdır?.İsteklerimizi gerçekleşince diye adak adarız,parası çok olan DEVE az olan HOROZ adar..(hani hep denir ya bir köyde zengini,güzeli,efeyi çekemezler..)Keşke hepimizin çok parası olsada deve kessek, neden mi, daha çok açın karnını doyurmak daha çok dua almak için..Niyet önemlidir yani..Turkuaz da var olan gibi.. Saygılarımı sunar nice adaklarınızın gerçekleşmesini dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 15 yıl önce
Turkuaz bu hızla giderse bu işten en karlı deve satanlar çıkacak galiba... kendilerini tekrar kutluyorum, emniyetli ve bol kazançlı uçuşlar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000