03 Temmuz 2014, Perşembe 12:04:32

UÇAK BİLETİ THY'DEN AKARYAKIT SHELL'DEN

Türkiye’de sektörünün iki lideri olan, Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas güçlerini birleştirdi. Yapılan işbirliğiyle THY ile uçan Miles&Smiles üyeleri Shell akaryakıt istasyonlarında milleriyle yakıt alabilecek.
  • Aaaa bu başkan niye duruyo diğer gidenlerin has arkadaşı değil mi? Hhb de duruyomuş hala,esas bunlar değil mi gitmesi gereken
  • benzini shellden .... kelden diye bir laf vardi onu hatirladim nedense hahah
  • 10.000 mile limitli kapasite ic hat business gidis donus bilet mi alayim yoksa 100 tl lik benzin mi alayim karar veremiyorum:)
  • Sanki bu konuda bir dahli ya da bilgisi varmış gibi bir de poz vermiş.Yazık bu şirkete vallahi acıyorum.Allah kitap falan diye gazla işini kurtarıyor ya helal olsun.
  • Ya şu halil ibrahim polat kapasitesi varmış gibi poz vermiş ya hayranım
  • 'Bedava' bilet gibi olmasin. Yakiti alirsin sonra derler vergisi su kadar
  • dünya shell den kaçıyor kutuptaki aramalardan bizim bayrak taşıyıcımız anlaşma imzalıyor tam doğan çocuklarının yasamını umursamayan türk milletine göre bir adım
  • Yakıt mile dönüşsün bak Shell'deki kuyruğa o zaman. Zaten milletin imanı gevremiş benzin fiyatlarından, bir işe yarasın ortaklığınız.

Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak işbirliği kapsamında, Shell Club Smart Card sahibi Miles& Smiles üyeleri millerini kolayca yakıta çevirebilecek, Shell’den her yakıt alımlarında Smart Puan kazanacak.

Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas , Miles & Smiles Yolcu Programı ve Shell Club Smart Sadakat Programı işbirliği ile müşterilerine sunduğu fırsatlara yenilerini eklemeye devam ediyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen basın toplantısında ilk defa kamuoyuna açıklanan ve Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak dev işbirliği kapsamında, Miles& Smiles üyesi ve Shell Club Smart Card sahibi müşteriler millerini  yakıta dönüştürebilecek. Tüm Miles&Smiles üyeleri, Shell Club Smart Card’ları ile Shell’den yapacakları her akaryakıt ve otogaz alışverişinde kart statülerine göre kat kat Shell Club Smart Puan kazanacak, kazandıkları Smart Puanları ile hediye akaryakıt ve otogaz alabilecek.

Kampanyadan yararlanabilmesi için Shell Club Smart Card üyeleri, Miles&Smiles resmi internet sitesine girerek Miles&Smiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri gerekiyor. Eşleştirme sonrasında, her iki programın ortak müşterileri Shell istayonlarından her akaryakıt ve otogaz alımlarında kart statülerine göre 5 kata kadar Smart Puan kazanabilecek.



500 MİL KARŞILIĞINDA 5 TL'LİK AKARYAKIT

Ayrıca müşteriler dilediklerinde Miles&Smiles internet sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istedikleri mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilecekler. İşbirliği kapsamında her 500 Mil, 500 Shell Club Smart Puana denk olacak. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell’den 5 TL değerinde yakıt hediyesi alınabilecek.

Shell’de, Miles& Smiles üyelik segmentine göre Shell Club Smart Puan kazanılacak.

Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat, “Sadakatin giderek önem kazandığı havacılık sektöründe, son yıllarda dünya çapında hızla yükselen grafiğimize paralel olarak Miles&Smiles Özel Yolcu Programı kapsamında da yeni uygulamalar hayata geçirmekte ve farklı sektörlerde yeni işbirlikleri yapmaktayız. Bu kapsamda; Banka, Sigorta, Otel, Araç Kiralama, Sağlık, Transfer ve Teknoloji sektörlerinden sonra Akaryakıt sektöründe de Shell & Turcas  ile işbirliğimizi başlatarak bir ilki gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Miles&Smiles’ın avantajlarla dolu dünyasına yeni bir sektör daha eklemekten mutluyuz” dedi.

Öte yandan THY Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat, bundan önceki hakedilmiş millerin 7 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Shell akaryakıt istasyonlarında yakıta dönüştürülebileceğini söyledi.

Shell & Turcas Perakende Satışlar Pazarlama Müdürü Günden Yılmaz, Türk Hava Yolları ile imza attıkları bu güzel iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, “İş birliğimiz ile Miles&Smiles Yolcu Programı üyesi Shell Club Smart Card sahibi müşterilerimize ayrıcalıklar sunuyoruz. Alışveriş yaparken daha çok kazanmalarını sağlıyoruz. Yeni iş birliğimiz kapsamında, Shell’e gelenler hem havada hem karada kazanmaya başlayacak. Biz, sektörlerimizde ilk olan bu önemli iş birliğini Türk Hava Yolları ile gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Bu iş birliğinin uzun yıllar devam etmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

UÇAK BİLETİ THY'DEN AKARYAKIT SHELL'DEN

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aaaa bu başkan niye duruyo diğer gidenlerin has arkadaşı değil mi? Hhb de duruyomuş hala,esas bunlar değil mi gitmesi gereken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
benzini shellden ~ 10 yıl önce
benzini shellden .... kelden diye bir laf vardi onu hatirladim nedense hahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hesaplayamadim ~ 10 yıl önce
10.000 mile limitli kapasite ic hat business gidis donus bilet mi alayim yoksa 100 tl lik benzin mi alayim karar veremiyorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Halil İbrahim ~ 10 yıl önce
Sanki bu konuda bir dahli ya da bilgisi varmış gibi bir de poz vermiş.Yazık bu şirkete vallahi acıyorum.Allah kitap falan diye gazla işini kurtarıyor ya helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunyamin ~ 10 yıl önce
Shhh bunyamin ne gezion burda
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya şu halil ibrahim polat kapasitesi varmış gibi poz vermiş ya hayranım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
'Bedava' bilet gibi olmasin. Yakiti alirsin sonra derler vergisi su kadar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shell ~ 10 yıl önce
dünya shell den kaçıyor kutuptaki aramalardan bizim bayrak taşıyıcımız anlaşma imzalıyor tam doğan çocuklarının yasamını umursamayan türk milletine göre bir adım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tam tersi olsa ya ~ 10 yıl önce
Yakıt mile dönüşsün bak Shell'deki kuyruğa o zaman. Zaten milletin imanı gevremiş benzin fiyatlarından, bir işe yarasın ortaklığınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yassah hemşerim ~ 10 yıl önce
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nun 25/12/2010 tarihli ve 27796 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan, 15/12/2010 tarih ve 2924/2 sayılı kararı ile 31/01/2011 tarihinden itibaren akaryakıt ve madeni yağ satışlarında; hizmet promosyonları ve finansal promosyonlar hariç, hediye, eşantiyon, kampanya ve sair adlarla promosyon yapılmaması kararı verilmiştir.
Vay arkadaş ~ 10 yıl önce
Bu sorunun sorulacağını bekliyormuşçasına pat diye belgelerle cevapladı adam. Saygılar
Pilot ~ 10 yıl önce
Iyi okuyun kanunu; yakit ile kazanilan promosyonla sadece yakit alinir ancak başka promosyonla elde edilen puanlarin yakita donuşmesinde bir engel yok!!! Ah benim okumayi bile beceremeyen akilli cahillerim.....
Tam tersi olsa ya ~ 10 yıl önce
Pilot bey ultra mega kültürlü ve zeki kişiliğiyle bizi cahil diye yaftalayadursun, kanun maddesi söylediğim şeyi tam olarak engellemiyor gibi görünüyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000