16 Şubat 2012, Perşembe 20:24:30

UÇAK 3 SAAT RÖTAR YAPINCA...

Ünlü türkücü Musa Eroğlu'nun, Almanya'ya gideceği uçak rötar yapınca tepki gösterdi...
  • Yolcu hizmetleri kendine çeki düzen vermeli.
  • yine yabancı pilotlar yüzünden hep onlar yapıyor boyle seyler..artık ayjetli kaptanlar istiyoruz
  • musa eroğlu kim yaaa yenimi kaset çıkarmış acaba :))))
  • YOLCUYA SMS İLE HABER VERİRSİN. NR'YI VERMEDİĞİNDEN ULAŞMAZ. SMS ULAŞIR NEDEN HABER VERDİN DER. GEÇİKME GREVDEN DOLAYI OLUR ADAM GİBİ SÖYLERSİN, ANLAMAK İSTEMEZ. MÜDÜR GELİR SÖYLER ONU DİNLEMEZ. BANA NE SENİN SANATÇILIĞINDAN. SAKSIYI ÇALIŞTIRIP MANTIKLI DÜŞÜNEMİYORSAN, İSTERSEN HER HAFTA PLATİN PLAK HAK ET, İSTER YÜZYILIN SANATÇISI OL. BİR DE EMEKÇİNİN SANATÇISIYIZ DERSİN. EMEKÇİ GREV YAPAR ONDADA SUÇLU ARARSIN. ADAM OLAMADIK HALA ADAM OLAMADIK! YAZIK
  • Musa Eroğlunu tanımayan Halk Müziğinden uzak insanlara sesleniyorum, o Türk Halk Müziğinin en ünlü isimlerindendir, ayrıca okuma yazmanız varsa başlığa bakın derim ünlü türkücü diye bahsedilmiş, gerçi sizin gibi toplumdan ve halktan uzak insanların tanımasıda gerekmez, bence sizin gibi insanların Musa Eroğlunu tanıması, Musa Eroğluna ve hayranlarına hakaret sayılır:)
  • Yaaa Frankfurt daki grevide THY'ye mal ettiniz ya helal olsun. Yesilkoyde trafik agzina kadar tikanir siz yine kabaati THY de bulursunuz.. dusun yakamizdan artik.
  • arkadaş eminim seni şutladılarda böyle konuşuyorsun ,inanıyormusun buraya her yazan kişi THY çalışanı , bilmiyorum ama ben değilim ve senin gibi abuk yazanların yazdıklarını şöyle bir araştırıp hemen yorum yazıyorum. Artık elinizide kafanızıda THY den uzaklaştırın , olmamış iste yollarınız ayrılmış daha ne bekliyorsun ki çamur atmakla kendi elleriniz kirlenir karşıdaki farkına bile varmaz.
  • o bir sanatçıdır ayrıcalığı da yoktur bunu anladığınıza sevindim ayrıca ben de severim ancak ortadaki sorun haberin verilişi öyle, kendisine bilgi verilmemesi üzerine ve kesinlikle haklıdır bu tür durumlarda nedense thy klasiğidir kimse ortada olmaz şef müdür muhatap bulamazsın memur da ortada olmaz bir kaostur gider yolcuda bu hale gelir yüzlerce kez gördüm bunu
  • Ne yazık ki THY de en büyük eksik bilgilendirme. IST da da aynı durum. Uçak 1 saat gecikir ama siz sormazsanız bilgi verilmez. Neden çağdaşlaşmaktan korkuyorsunuz ? Neden eski yöneticileri örnek almıyorsunuz ? Hadi bilmiyorsunuz neden diğer havayollarını örnek almıyorsunuz ?
  • takıldınız kaldınız kimmiş neymi , bende tanımıyorum sanıyorum tanımakta istemem, arzu ederseniz çok dokundu ise size halk oylaması yapalım inanın % 3-4 çıkar tanıyanlar , beyler burada almanyadaki grevden dolayı uçamamış bir havayolu var tek tek habermi verecek varsa şüphen arayıp soracaksın. komik insanlarız ya. Çamur atacaksınız ya atın ama farkında olmadan si,zinde elleriniz kirleniyor oraya dikkat ettinizmi hiç.
THY'ye ait uçakla Almanya'nın Frankfurt kentine gitmek isteyen Musa Eroğlu, Frankfurt'taki grev nedeniyle uçak 3 saat rötar yapınca tepki gösterdi. THY yetkililerinin hiçbir bilgi vermediğini ve duyarsız kaldığını ifade eden Eroğlu, tepkisini dile getirdi.

İstanbul'dan Frankfurt'a gidecek olan ünlü sanatçı Musa Eroğlu, havalimanına geldiğinde uçağının 3 saat rötar yaptığını gördü. Kendilerine hiç kimsenin bilgi vermediğini söyleyen Eroğlu, "Saat 22.00'de konserim var. Şimdi yetişemezsem ne olacak. Herhangi bir sorun varsa vatandaşa bilgi verilir" diye tepki gösterdi. 
 
Rötarın, Frankfurk Havalimanı'nda yer personelinin greve gitmesi nedeniyle yaşandığı ifade edildi.
UÇAK 3 SAAT RÖTAR YAPINCA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yolcu hizmetleri kendine çeki düzen vermeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yine yabancı pilotlar yüzünden hep onlar yapıyor boyle seyler..artık ayjetli kaptanlar istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
musa eroğlu kim yaaa yenimi kaset çıkarmış acaba :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YOLCUYA SMS İLE HABER VERİRSİN. NR'YI VERMEDİĞİNDEN ULAŞMAZ. SMS ULAŞIR NEDEN HABER VERDİN DER. GEÇİKME GREVDEN DOLAYI OLUR ADAM GİBİ SÖYLERSİN, ANLAMAK İSTEMEZ. MÜDÜR GELİR SÖYLER ONU DİNLEMEZ. BANA NE SENİN SANATÇILIĞINDAN. SAKSIYI ÇALIŞTIRIP MANTIKLI DÜŞÜNEMİYORSAN, İSTERSEN HER HAFTA PLATİN PLAK HAK ET, İSTER YÜZYILIN SANATÇISI OL. BİR DE EMEKÇİNİN SANATÇISIYIZ DERSİN. EMEKÇİ GREV YAPAR ONDADA SUÇLU ARARSIN. ADAM OLAMADIK HALA ADAM OLAMADIK! YAZIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Musa Eroğlunu tanımayan Halk Müziğinden uzak insanlara sesleniyorum, o Türk Halk Müziğinin en ünlü isimlerindendir, ayrıca okuma yazmanız varsa başlığa bakın derim ünlü türkücü diye bahsedilmiş, gerçi sizin gibi toplumdan ve halktan uzak insanların tanımasıda gerekmez, bence sizin gibi insanların Musa Eroğlunu tanıması, Musa Eroğluna ve hayranlarına hakaret sayılır:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yaaa Frankfurt daki grevide THY'ye mal ettiniz ya helal olsun. Yesilkoyde trafik agzina kadar tikanir siz yine kabaati THY de bulursunuz.. dusun yakamizdan artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaş eminim seni şutladılarda böyle konuşuyorsun ,inanıyormusun buraya her yazan kişi THY çalışanı , bilmiyorum ama ben değilim ve senin gibi abuk yazanların yazdıklarını şöyle bir araştırıp hemen yorum yazıyorum. Artık elinizide kafanızıda THY den uzaklaştırın , olmamış iste yollarınız ayrılmış daha ne bekliyorsun ki çamur atmakla kendi elleriniz kirlenir karşıdaki farkına bile varmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
o bir sanatçıdır ayrıcalığı da yoktur bunu anladığınıza sevindim ayrıca ben de severim ancak ortadaki sorun haberin verilişi öyle, kendisine bilgi verilmemesi üzerine ve kesinlikle haklıdır bu tür durumlarda nedense thy klasiğidir kimse ortada olmaz şef müdür muhatap bulamazsın memur da ortada olmaz bir kaostur gider yolcuda bu hale gelir yüzlerce kez gördüm bunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne yazık ki THY de en büyük eksik bilgilendirme. IST da da aynı durum. Uçak 1 saat gecikir ama siz sormazsanız bilgi verilmez. Neden çağdaşlaşmaktan korkuyorsunuz ? Neden eski yöneticileri örnek almıyorsunuz ? Hadi bilmiyorsunuz neden diğer havayollarını örnek almıyorsunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
takıldınız kaldınız kimmiş neymi , bende tanımıyorum sanıyorum tanımakta istemem, arzu ederseniz çok dokundu ise size halk oylaması yapalım inanın % 3-4 çıkar tanıyanlar , beyler burada almanyadaki grevden dolayı uçamamış bir havayolu var tek tek habermi verecek varsa şüphen arayıp soracaksın. komik insanlarız ya. Çamur atacaksınız ya atın ama farkında olmadan si,zinde elleriniz kirleniyor oraya dikkat ettinizmi hiç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000