20 Nisan 2016, Çarşamba 09:00:10

Turnuvaya rekor katılım

Türk Hava Spor Kulübü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Geleneksel Futbol Turnuvası’na rekor sayıda katılım gerçekleşti.
  • Airpak sanpiyon
  • Öğrencilik yıllarımda hatırlarım teknik 1hangarın önündeki sahada turnuva yapılırdı sonra yaz ve güz kupası adı altında güzel günlerdi sonra uted yaptı özel şirketleri kapsayan ve thy atelyelerini kapsayan zor olmuştu bir sürü sakatlıklar oldu halı saha olduğundan etrafı demir borulara bağlanmış tellerle çevriliydi ilk faulü gördüğümde başımıza bir iş geleceğini anlamıştım oyuncular birbirlerini omuz atıp tellere bazende borulara çarptırmıştı korkmuştuk ve başımızada sakatlıklar geldi.Türk insanı benim 1989 yılında seyrettiğimden daha hain olmuş diye düşünmeden edemedim inşallah böyle şeyler yaşanmaz artık.Halı saha yerine normal bir sahada yapılması en doğrusu olur,düşünülmüş olması çok güzel başarılar.
  • bugün maçımız var herkesi bekleriz.:))
  • Biz elendik diğer takımlara başarılar, gerçekten büyük bir turnuva sampiyon olarak Turkish Depo takımını favori görüyorum
  • tekmeye ağlayanlar lütfen oynamasın
  • Organizasyon mükemmel bu yıl kargo şampiyon olacak, Genel sekreter Ramazan Yildirim ve Genel koordinatör Abdullah Kelkitli emeklerinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim..
  • Tebrik ederiz.. Güzel ve büyük bir organizasyon, Thy çalışanlarını en çok mutlu eden çalışmalardan birisi olarak görüyorum..
  • Bravo spor kulubüne gerçekten güzel isler yapıyorlar. Önce masa tenisi turnuvası şimdi de futbol..
  • forvet oynarım adam lazımsa mesac atın cvp yazın burdn

Türk Hava Spor Kulübü tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “Geleneksel Futbol Turnuvası’na rekor katılım oldu.
​Kura çekimleri Türk Hava Yolları Spor Kulübü binasında, Kulüp Genel Sekreteri Ramazan Yıldırım, Kulüp Koordinatörü Abdullah Kelkitli eşliğinde çalışma arkadaşlarımızın katılımı ile gerçekleşti.

152 takım ve yaklaşık 2100 çalışma arkadaşımızın katılım göstereceği turnuva 18 Nisan Pazartesi günü Florya Çiroz tesislerinde başladı ve yaklaşık 1,5 ay sürmesi bekleniyor. Turnuva aynı zamanda Türkiye’nin en büyük kurum içi futbol turnuvası olma özelliğine de sahip..





Turnuvaya rekor katılım

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Isimsiz ~ 7 yıl önce
Airpak sanpiyon

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret nerden geldi aklınıza ~ 8 yıl önce
Öğrencilik yıllarımda hatırlarım teknik 1hangarın önündeki sahada turnuva yapılırdı sonra yaz ve güz kupası adı altında güzel günlerdi sonra uted yaptı özel şirketleri kapsayan ve thy atelyelerini kapsayan zor olmuştu bir sürü sakatlıklar oldu halı saha olduğundan etrafı demir borulara bağlanmış tellerle çevriliydi ilk faulü gördüğümde başımıza bir iş geleceğini anlamıştım oyuncular birbirlerini omuz atıp tellere bazende borulara çarptırmıştı korkmuştuk ve başımızada sakatlıklar geldi.Türk insanı benim 1989 yılında seyrettiğimden daha hain olmuş diye düşünmeden edemedim inşallah böyle şeyler yaşanmaz artık.Halı saha yerine normal bir sahada yapılması en doğrusu olur,düşünülmüş olması çok güzel başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akıncılar ~ 8 yıl önce
bugün maçımız var herkesi bekleriz.:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaybedenler ~ 8 yıl önce
Biz elendik diğer takımlara başarılar, gerçekten büyük bir turnuva sampiyon olarak Turkish Depo takımını favori görüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekmeci ~ 8 yıl önce
tekmeye ağlayanlar lütfen oynamasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
öğren de gel ~ 8 yıl önce
oynamayı öğren de gel bebe
Şampiyon Cargo ~ 8 yıl önce
Organizasyon mükemmel bu yıl kargo şampiyon olacak, Genel sekreter Ramazan Yildirim ve Genel koordinatör Abdullah Kelkitli emeklerinize sağlık, başarılarınızın devamını dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
Tebrik ederiz.. Güzel ve büyük bir organizasyon, Thy çalışanlarını en çok mutlu eden çalışmalardan birisi olarak görüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknisyen ~ 8 yıl önce
Bravo spor kulubüne gerçekten güzel isler yapıyorlar. Önce masa tenisi turnuvası şimdi de futbol..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ST ~ 8 yıl önce
forvet oynarım adam lazımsa mesac atın cvp yazın burdn

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000