08 Ocak 2016, Cuma 13:12:37

Türkiye'nin mesajını THY taşıyacak

Türk Hava Yolları’nın, Türkiye’nin yeni sloganı 'Discover he potential-Turkey' boyamalı uçağı bugün itibariye havalanıyor.
  • Güzel düşünce.
  • daha önce de yazdım söyledim ama TK yöneticileri pek uygun görmediler herhalde. yeniden yazayım belki bu sefer biraz kafalarına yatar. Uçaga verdiğin isim belli o isimde ki uçağa oraların görsellerini koy (Çanakkale uçağına koy truva,asos İstanbul uçağına ayasofya topkapı sarayı) al sana reklamın dik alası hemde dünyanın her yerine bedava
  • En azından bir tanıtım .guzul fikir . Avrupa'da binlerce € ödüyoruz bilbortlara ,
  • Bu ülkede herşeye rağmen güzel şeyler ve güzel işler yapılmaya devam edilecek...Güzel insanlarla birlikte.Yılmadan, yorulmadan.
  • Globally fossssssss dünyayı güldürmeye devam ediyor...komedisiniz yaaaa
  • he she it?
  • Türk malı damgasıymış. Uçağı yabancılar üretiyor, teknik ekipmanlar parçalar yurtdışından geliyor, üstelik yabancı kaptanlar uçuruyor. Siz oraya avm rezidans resmi koyun başka birşey üretebildiğiniz yok
  • Bu ucak yaklasik 1 aydir bu boyama ile ucuyor. Spotter sitelerinde her Avrupa kentinde fotograflari var. Bugun yapilacak olan sadece tanitim torenidir.
  • Bu uçak haftalardır uçuyor şimdi mi haberi yapılıyor.
  • Ne gariptir değilmi tabloda tulum giymiş uçağın bakımını yapan bir teknik personel yok.Gülmek mi gerekir ağlamak mı.En azından formalite dahi olsa göstermelik yerleştirseydiniz.

Türk Hava Yolları’nın, Türkiye’nin yeni sloganı 'Discover he potential-Turkey' boyamalı uçağı bugün itibariye havalanıyor.

Türk Sanayisini yurt dışında üst düzeyde temsil etmek ve 'Türk Malı' algısını yükseltmek amacıyla Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) koordinasyonu ile oluşturulan Türkiye'nin yeni sloganı; 'Discover the Potential-Turkey' (Türkiye'nin potansiyelini keşfet) THY uçağı ile mesajını dünyaya ulaştıracak.

TC-JRG kuyruk tescilli A321 tipi uçağını boyayarak dünyaya Türk markasının değerini aktaracak olan THY uçağının tanıtım töreni Türk Hava Yolları hangarında gerçekleştirildi.

Törene Ekonomi Bakanalı Mustafa Elitaş, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı katıldı.

Törende konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı; Bu mesaj son derece anlamlı ve önemli bir mesaj. Bu mesajı dünyanın her tarafına götürecek olmamızdan dolayı gurur duyuyorum ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Dünyada Türkiye'ye karşı algı operasyonlarının yapıldığı bu günlerde bu mesajı dünyaya ulaştırarak belki göle maya çalacağız ama inanıyorum ki tutacak. Bu mesaj uçağımızın yanı sıra biniş kartlarında, ıslak mendillerimizde, ekranlarımızda ve Skylife dergimizde de yerini alacak' dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Bu değerlerle her zaman gurur duyduk. Bizler üzerinde yaşadığımız coğrafya ve taşıdığımız mirasla doğunun ve batının senteziyiz. Doğu ile batıyı bağlayan köprüyüz. Türkiye markasıyla giydirdiğimiz uçaklarımız, Türk Hava Yollarıyla sadece insanları değil, Türkiye'yi de dünyaya taşıyacak. Bizim kültürümüze değmemiş medeniyet yok. Dinamik bir ekonomiye sahibiz. Burada lansmanını yaptığımız uçakla dünyaya açılmaya devam edeceğiz. Bugün her açıdan tanınmayı ve tanıtmayı hak eden bir noktaya geldi Türkiye. Yüzümüzü tüm dünyaya çevirdik. THY gerçekten Türkiye'nin ekonomisinin artmasına çok önemli destekler sağlıyor” ifadesini kullandı.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ise; 'Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları’nın tüm dünyayı dolaşarak Tür markasını uluslar arası camiada tanıtmada büyük bir katkısı olacağına inanıyorum. Yeni bir bakışla bugünü ve yarını değerlendirmek çok önemli. 2 yıl önce başlattığımız Türkiye gücünü ve potansiyelini keşfet kampanyası Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde, Sayın Başbakanımızın öncülüğünde devam ediyor ve iyi bir noktaya doğru geliyor. Bunun amacı; önce Türkiye algısını fuarlarda yurt dışında oluşturabilmek arkasından noktasal olarak firma markalarının Türkiye markasıyla birlikte Türk ürünlerine duyulan güveni daha iyi bir noktaya getirmek ileriye doğru çıkarmak için ilk adım en önemli adımdır. Bu çevrede hem yurt dışında hem de televizyonlarda başlayan lasnman ve medyada yer alan gösterilerle birlikte artık iyi bir noktaya doğru gidiyor. Türkiye’ye her yaptığı çalışmada bize katkı sağlayan THY’nin değerli yetkililerine ve her birimde çalışan değerli kardeşlerimize, TİM’in değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerine ve bu uçağın giydirilmesinde emeği geçen tüm değerli kardeşlerimize, çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.



 

Türkiye'nin mesajını THY taşıyacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

tebrikler ~ 8 yıl önce
Güzel düşünce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 8 yıl önce
daha önce de yazdım söyledim ama TK yöneticileri pek uygun görmediler herhalde. yeniden yazayım belki bu sefer biraz kafalarına yatar. Uçaga verdiğin isim belli o isimde ki uçağa oraların görsellerini koy (Çanakkale uçağına koy truva,asos İstanbul uçağına ayasofya topkapı sarayı) al sana reklamın dik alası hemde dünyanın her yerine bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 8 yıl önce
En azından bir tanıtım .guzul fikir . Avrupa'da binlerce € ödüyoruz bilbortlara ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz ~ 8 yıl önce
para senden mi çıkıyor? kimdir bu birinci çoğul sahış?
TK-TIM ~ 8 yıl önce
Bu ülkede herşeye rağmen güzel şeyler ve güzel işler yapılmaya devam edilecek...Güzel insanlarla birlikte.Yılmadan, yorulmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-3 ~ 8 yıl önce
Globally fossssssss dünyayı güldürmeye devam ediyor...komedisiniz yaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s/he ~ 8 yıl önce
he she it?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk malı ~ 8 yıl önce
Türk malı damgasıymış. Uçağı yabancılar üretiyor, teknik ekipmanlar parçalar yurtdışından geliyor, üstelik yabancı kaptanlar uçuruyor. Siz oraya avm rezidans resmi koyun başka birşey üretebildiğiniz yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ya ~ 8 yıl önce
Siz sadece istanbul-Adapazarı-Bilecik-Bursa-Eskişehir illerimizdeki fabrikaları bir gezinde neler üretildiğini görün,sonra yorum yapın.Masa başında yorum yazmak kolay,Siz herhalde sadece Avm'ye gidiyorsunuz,başka bir şey'den hiççç haberiniz yok.
yok ya' ya !!! ~ 8 yıl önce
ne uretiliyor o fabrikalarda? bizim icat ettigimiz,patenti bize ait hangi urunler mesela? kalite orani ne? madem neler neler uretiliyor bu ulkede neden ithalat ihracattan kat kat fazla? bu ulke sanayiye,teknolojiye,ilime,bilime,egitime onem veriyor mu ki icat yapilsin? diyanetin butcesi egitiminkinden kac kat fazla biliyor musun? bu kafayla daha coook kuufr ettigimiz,gavur dedigimiz milletlere muhtac oluruz, icatlarina paralari sacar,alir,kullaniriz,millete hava atariz! ya hayallerde yasiyorsun ya da laf olsun diye yorum yapiyorsun!
Saka mi? ~ 8 yıl önce
Bu ucak yaklasik 1 aydir bu boyama ile ucuyor. Spotter sitelerinde her Avrupa kentinde fotograflari var. Bugun yapilacak olan sadece tanitim torenidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 8 yıl önce
Bu uçak haftalardır uçuyor şimdi mi haberi yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cancazım ~ 8 yıl önce
Tanıtımı bugün yapıldı da ondan :)
Selen ~ 8 yıl önce
Ne gariptir değilmi tabloda tulum giymiş uçağın bakımını yapan bir teknik personel yok.Gülmek mi gerekir ağlamak mı.En azından formalite dahi olsa göstermelik yerleştirseydiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erat ~ 8 yıl önce
Teknik personele kesin ortalarda gözükmeyin uyarısı yapılmıştır.
Emek. ~ 8 yıl önce
Törene boya atölyesinden de gönderilenler oldu. Çalışanın emeği unutulmaz ancak çekilen resimlerde herkes olacak diye bir şart yok.
Can ~ 8 yıl önce
Allah THY'na zeval vermesin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000