03 Kasım 2016, Perşembe 09:14:58

Türkiye-Çin arasında uçuş vurgusu

Çin’in yeni İstanbul Başkonsolosu Qian Bo, Türkiye ile Çin arasındaki turizmin gelişmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini vurguladı.
  • 1 yıldan fazla oldu vize vermiyorlar diyebiliriz.Çok zorlaştı. ABD den 10 yıllık vize aldım.Bunlara ne oluyor?? Sorunlar aşılmalı yoksa aynısını onlara yapmalı, buradaki fuarlarını iptal etmeli
  • 25 senedir çine gider gelirim 8 pasaport eskittim çin vizeleriyle. en az 10 yıllık vizem var şimdi bu osuruklu çin gelmiş bizden alınması sinir bozucu ve hakaret kabul edilen belediye daveti istiyor ve hiç bir kolaylık tanımıyor. ayrıca daha yeni ordydım tayyip erdoğnının adının geçtiği haber bile sansürkeniyor ve video oynatılmıyor ama astril vpn ile girince hemen oynuyor. bizimkiler de hala berat efendi özellikle bu osuruklularla hacim genişletme derdinde. ne diyeyim bilemiyorum. çinli ise internetten 10 dakikada vize alıp geliyor elini kolunu sallaya sallaya. biz ise 350 dolar verip karaborsa vize alıyoruz bu osuruklu memlekete gitmek için. ve son olarak şunu söyleyeyim çinli çıkarı yoksa anasını babasını karısını bile tanımaz. saygılar hepinize.
  • Hadi ceo giderse , gücünü conan gibi saçından mı yoksa kankandanmı alacaksın... Adres belli.
  • BİZİM KUŞLARA SLOT VERSİNLER YETER. ÇİN HAVAYOLLARININ UÇMASINA GEREK YOK.PROFESYONELLER İLE DEĞERLENDİRME YAPILSA BU KONULAR ÇÖZÜLÜR, ARTIK AMATÖRLER İLE BU İŞLERİN YÜRÜMEDİĞİNİN ANLAŞILMASI GEREKLİ. SN. KOLBAŞI , BAŞKONSOLOSA DA VİZE SORUNUNU NET ANLATMAKTA FAYDA VAR. BİLİNÇLİ TÜRK VATANDAŞLARI İLE ÇİN MALLARININ PAZARDAKİ PAYI DA DÜŞER.
  • Arkadaşlar Çin türkıyedekı hava yollarına göz dikti THY nın uçaklarını. Ve Pegasus'u da satın alıp cüzii ücretle işci çalıştırıp hava yolu taşımacılığımızı ele gecırecek gözünüzü dört acın
  • Doğu Türkistan'a uçuşların başlaması dileğiyle.
  • Önce vize sorunu çözülmeli. Çin resmi kurumdam davetiye olmadan vize vermiyor. 2 hafta önce Tekstil Fuarı için gidelim dedik, fuar organizatörleri devreye girmesine rağmen yerel yetkililerin onayı geciktirmesi yüzünden gidemedik. Pasaportumuzdaki uzun süreli Amerika ve Shengen vizelerinin hiçbir önemi yok. Bu durumda nasıl rekabet yapacağız Çin mallarıyla. Adamlar bize pazar bırakmıyorlar. Bir de bunlarla Dünya Ticaret Örgütü de mücadele de edemiyor. Devletimiz devlet olsa bu sorun çözülmeden Çin üretimi hiçbir malin ülkeye girişine izin vermez, bu mallar Iphone bile olsa. Saygılar.
  • Önce Çin slot versin uçması kolay
  • Tgs ye personel alimi var mi ?
  • Ahh Emmanuelle,neydi o Hong Kong seyahatin?

Çin’in yeni İstanbul Başkonsolosu Qian Bo, Türkiye ile Çin arasındaki turizmin gelişmesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini vurguladı.

Türkiye-Çin İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı ile bir araya gelen Bo, her yıl 120 milyon Çinlinin yurtdışına çıktığını ifade ederek Türkiye’nin payının artırması içi çalışabileceklerini ancak Türkiye’nin bu konuda üstüne düşeni yapması gerektiğini belirtti.

Türkiye-Çin İş Konseyi Başkanı Murat Kolbaşı da Türkiye’nin deniz turizminde çok fazla Çinli çekmesinin zor olduğunu bununla birlikte kültür turizminde fırsatların olduğunu söyledi. Kolbaşı’na göre iki ülke arasında turizmin gelişmemesinin en önemli sebeplerinden biri yeterli sayıda uçuş olmaması. Bugün THY'nin Çin’e haftada  21 uçuşu  varken, Çinli hiçbir şirketin Türkiye'ye uçuşu yok.  Kolbaşı, bu konuda gerekli izinlerin alınmasıyla çok sayıda Çinli havayolu şirketinin Türkiye uçuşlarını başlatacağını, turizmin bu sayede gelişebileceğini belirtti.

Türkiye-Çin arasında uçuş vurgusu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

tacir ~ 7 yıl önce
1 yıldan fazla oldu vize vermiyorlar diyebiliriz.Çok zorlaştı. ABD den 10 yıllık vize aldım.Bunlara ne oluyor?? Sorunlar aşılmalı yoksa aynısını onlara yapmalı, buradaki fuarlarını iptal etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çin kaşifi ~ 7 yıl önce
25 senedir çine gider gelirim 8 pasaport eskittim çin vizeleriyle. en az 10 yıllık vizem var şimdi bu osuruklu çin gelmiş bizden alınması sinir bozucu ve hakaret kabul edilen belediye daveti istiyor ve hiç bir kolaylık tanımıyor. ayrıca daha yeni ordydım tayyip erdoğnının adının geçtiği haber bile sansürkeniyor ve video oynatılmıyor ama astril vpn ile girince hemen oynuyor. bizimkiler de hala berat efendi özellikle bu osuruklularla hacim genişletme derdinde. ne diyeyim bilemiyorum. çinli ise internetten 10 dakikada vize alıp geliyor elini kolunu sallaya sallaya. biz ise 350 dolar verip karaborsa vize alıyoruz bu osuruklu memlekete gitmek için. ve son olarak şunu söyleyeyim çinli çıkarı yoksa anasını babasını karısını bile tanımaz. saygılar hepinize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yatıdan sevgiler ~ 7 yıl önce
Hadi ceo giderse , gücünü conan gibi saçından mı yoksa kankandanmı alacaksın... Adres belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 7 yıl önce
BİZİM KUŞLARA SLOT VERSİNLER YETER. ÇİN HAVAYOLLARININ UÇMASINA GEREK YOK.PROFESYONELLER İLE DEĞERLENDİRME YAPILSA BU KONULAR ÇÖZÜLÜR, ARTIK AMATÖRLER İLE BU İŞLERİN YÜRÜMEDİĞİNİN ANLAŞILMASI GEREKLİ. SN. KOLBAŞI , BAŞKONSOLOSA DA VİZE SORUNUNU NET ANLATMAKTA FAYDA VAR. BİLİNÇLİ TÜRK VATANDAŞLARI İLE ÇİN MALLARININ PAZARDAKİ PAYI DA DÜŞER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerçek ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar Çin türkıyedekı hava yollarına göz dikti THY nın uçaklarını. Ve Pegasus'u da satın alıp cüzii ücretle işci çalıştırıp hava yolu taşımacılığımızı ele gecırecek gözünüzü dört acın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Urumçi ~ 7 yıl önce
Doğu Türkistan'a uçuşların başlaması dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 7 yıl önce
Önce vize sorunu çözülmeli. Çin resmi kurumdam davetiye olmadan vize vermiyor. 2 hafta önce Tekstil Fuarı için gidelim dedik, fuar organizatörleri devreye girmesine rağmen yerel yetkililerin onayı geciktirmesi yüzünden gidemedik. Pasaportumuzdaki uzun süreli Amerika ve Shengen vizelerinin hiçbir önemi yok. Bu durumda nasıl rekabet yapacağız Çin mallarıyla. Adamlar bize pazar bırakmıyorlar. Bir de bunlarla Dünya Ticaret Örgütü de mücadele de edemiyor. Devletimiz devlet olsa bu sorun çözülmeden Çin üretimi hiçbir malin ülkeye girişine izin vermez, bu mallar Iphone bile olsa. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
iPhone u ülkeye Çin üretimi diye sokmamak gibi bir durum biraz zor. Bizim bile çoğu üreticimiz Çin de üretim yaptırıyor. Çin markalarına dair bir kısıtlama getirilebilir belki.
... ~ 7 yıl önce
Önce Çin slot versin uçması kolay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 7 yıl önce
Tgs ye personel alimi var mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ye alımvarmış ~ 7 yıl önce
:)) var var gel bayadır yoktunuz ortalarda :))
Volvo ~ 7 yıl önce
Pekin havaalanına köpek kasabı lazımmış, gitçen mi?
Sylvia Kristel ~ 7 yıl önce
Ahh Emmanuelle,neydi o Hong Kong seyahatin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000