18 Aralık 2011, Pazar 10:28:56

TÜRKİYE THY GİBİYSE HEMEN AVRUPA'YA ALIN!

Alman havacılık dergisi Aero, kapak yaptığı THY ve Türkiye’ye övgüler yağdırdı.
  • sözcü gazetesi okumakla çok iyi dünya görüşüne sahip olunur olunmaz o ayrı da neden o haberi bulup da okumuyorsun ve ders almıyorsun ey yalaka? takunya ve torpil hava yolları sözcüdeki yazılar hakkında neden dava açamıyor veya hakkını arayamıyor??? demek ki haberler doğru...Allah a inancı olan adam torpil yapar mı yaptırır mı kul hakkı yer mi bunları yapanlar aldıkları beddualarla iflah olurlar mı olmazlar mı bunların acıları çocuklarından çıkar mı çıkmaz mı sen bana onu söyle söyleyebilirsen tabii.....
  • thy ye yakışmayıp seyirci olarak atananların buradaki yorumlarına çok gülüyoruz ya.
  • şirket miymiş ? nasıl bir çeviri yapıyorsunuz kardeşim
  • FAA bir şirketMİŞ daha yeni öğrendim!!!
  • 2008 de bu büyük aileye büyük umutlarla üye oldum. Dışarıdan ne kadar büyük bir balon olduğunu anlamam iki sene sürdü.. Adamın olduğu zaman bu kadar çabuk terfi alınan başka bir şirket yoktur.. Tecrübe beceri zeka temsil yeteneği lisan ve is bilgisi hepsi hikaye.. Müdür olmak için en az bes sene tecrübe lazım.. Bizim şirketde ise bes vakit de mudur oluyorsun..keske THY çok profosyonel Yönetilen hak hukuk olan kul hakkı yenmeyen bir şirket olsaydı... :((((
  • hadi bakalım inş hedefleri tuttururuz :) inancım tam
  • zu ha ha ha ha ha ha ha ha ha sadece gülüyorum...gerçekten çok komik
  • Anlaşılan sen de Paraşüt Birliğindensin.Bre badem, insan şu trafik sonuçlarına, bilançolara bakıp öyle konuşur.Ama sen ve sen gibiler ancak Bankamatikteki hesabınıza bakmayı bilirsiniz bir de Twitter'da millete saydırmayı...Yiyin bakalım yiyin, bunlar iyi günlkeriniz.Tatlı tatlı yemenin acı acı da çıkarması vardır !
  • ahh bu sorular ahh...1-thy bu dergiye reklam vermiş veya sponsorluk anlamında bir bağlantı kurmuş mudur? 2-Alamanlar, 8 senede 8000 kişinin işten atıldığını yerlerine uçağı sadece havada gören yandaşların doldurulduğunu bilmezler mi? 3-Bilançoların makyajlı, trafik rakamlarının hormonlu olduğunu anlamazlar mı? 4-Uçuş emniyetinin yerlerde süründüğünü, taşeron firma teknisyenlerinin(!) okeyi ile uçakların uçtuğunu çözebilirler mi? 5-Şov ve reklamasyon ile yaratılan bu imajın sahte ve kovboy dekoru olduğunu görmezler mi?Birincisi hariç Yanıtlar HAYIR..Çünkü Almanya'da bunları yaparsan adamı fena yaparlar.Biz de ise serbesttir.Hele eski memurun seni denetliyorsa işler balindan yenmez !
  • THY KADAR BAŞLARINIZA TAŞ DÜŞSÜN. ÇEKEMİYORSUNUZ DEĞİL Mİ? ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA THY DAİMA DAHA İYİYE GİDECEK.
Almanya'nın önde gelen havacılık dergilerinden Aero, THY’ye ve THY Genel Müdürü Temel Kotil’e övgüler yağdırdı.

Aylık derginin şimdiden yayınlanan Ocak 2012 sayısında THY kapak konusu yapılarak, THY’nin başarılarıyla ilgili olarak ‘Avrupa’da 1 numara olma yolunda mı?, Turkish Airlines zirveye ulaşmak istiyor’ şeklinde başlık atıldı.

Derginin içindeki haberde, THY’nin FC Barcelona’nın ana sponsorlarından biri olduğu hatırlatılarak, Kotil’in hedeflerinin çok yüksek olduğu, şirket içindeki gelişmelere bakıldığında Kotil’in yaptığı açıklamaların gerçekten de bir pazarlama reklamından çok daha öte büyük başarılara işaret ettiği belirtildi.

Kotil’in canla başla ve gönülden şirket için çalıştığı ifade edilen haberde, “Türkiye’deki ekonomi dalları Turkish Airlines’ın başarılarının birazını bile yakalayabilecek durumdaysa Avrupa, Boğaziçi’nin doğusundaki bu ülkeye hemen AB üyeliğini vermeli” şeklinde ifadeye yer verildi. THY’nin 178 uçaklık bir filoyla 84 ülkedeki 188 hedefe uçtuğuna işaret edilen haberde, Kotil’in, her destinasyonu incelediklerini gelecekte Batı ve Orta Afrika ülkelerine, ABD ve Asya’ya da daha yoğun bir şekilde uçmak istediklerini belirterek, “Dünyanın en büyük hava yolu şirketi olmak istiyoruz” şeklinde konuştuğu bildirildi.

THY’nin özellikle 2005’ten bu yana ödüllere boğulduğu, Amerikan FAA şirketinden dünya çapında sıfır hatayla bakım yapan şirket ödülünü aldığı, bunu Avrupa’nın en dakik hava yolu şirketi ödülü ve en güvenilir bagaj ulaştıran şirket ödülünün izlediği, 2011 yılında da Swiss ve Lufthansa şirketlerini de geride bırakarak, Avrupa’nın en iyi hava yolu şirketi ödülü olan Skytrax-Award’u aldığı hatırlatıldı. Bu başarılarda ülke içindeki büyümenin de katkısı olduğu belirtildi.

THY'nin yolcu sayısının 2011 yılında 30 milyona yükseldiğine dikkat çekilen haberde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da, Türkiye’nin ancak güçlü bir havayolu şirketi sayesinde uluslararası alanda takdir göreceği düşüncesiyle hareket ederek, bir uçak mühendisi olan ve uluslararası alanda tecrübeye sahip olduğunu bildiği Kotil’i şirketin başına getirdiği belirtildi.

THY’nin geçmişi hakkında da bilgi verilen haberde Kotil ile yapılan bir röportaja da yer verildi. Buna göre, Lufthansa’yı 10 yıl sonra geçecekleri şeklinde yapmış olduğu açıklamayla rakiplerinden korkmadığını mı göstermek istediğinin sorulması üzerine Kotil “Rekabet bizi ilgilendirmiyor, hiç kimseye karşı da mücadele etmiyoruz. Rekabet bizim için sadece ilerleme hedeflerimizde yorulmamamız açısından önemli. Hedefimiz, yolcu başına düşük tuttuğumuz işletme masraflarıyla Singapore Airlines, Emirates ya da Lufthansa kadar iyi olabilmek” şeklinde yanıt verdi.
TÜRKİYE THY GİBİYSE HEMEN AVRUPA'YA ALIN!

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 12 yıl önce
sözcü gazetesi okumakla çok iyi dünya görüşüne sahip olunur olunmaz o ayrı da neden o haberi bulup da okumuyorsun ve ders almıyorsun ey yalaka? takunya ve torpil hava yolları sözcüdeki yazılar hakkında neden dava açamıyor veya hakkını arayamıyor??? demek ki haberler doğru...Allah a inancı olan adam torpil yapar mı yaptırır mı kul hakkı yer mi bunları yapanlar aldıkları beddualarla iflah olurlar mı olmazlar mı bunların acıları çocuklarından çıkar mı çıkmaz mı sen bana onu söyle söyleyebilirsen tabii.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy ye yakışmayıp seyirci olarak atananların buradaki yorumlarına çok gülüyoruz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
şirket miymiş ? nasıl bir çeviri yapıyorsunuz kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
FAA bir şirketMİŞ daha yeni öğrendim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
2008 de bu büyük aileye büyük umutlarla üye oldum. Dışarıdan ne kadar büyük bir balon olduğunu anlamam iki sene sürdü.. Adamın olduğu zaman bu kadar çabuk terfi alınan başka bir şirket yoktur.. Tecrübe beceri zeka temsil yeteneği lisan ve is bilgisi hepsi hikaye.. Müdür olmak için en az bes sene tecrübe lazım.. Bizim şirketde ise bes vakit de mudur oluyorsun..keske THY çok profosyonel Yönetilen hak hukuk olan kul hakkı yenmeyen bir şirket olsaydı... :((((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hadi bakalım inş hedefleri tuttururuz :) inancım tam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
zu ha ha ha ha ha ha ha ha ha sadece gülüyorum...gerçekten çok komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Anlaşılan sen de Paraşüt Birliğindensin.Bre badem, insan şu trafik sonuçlarına, bilançolara bakıp öyle konuşur.Ama sen ve sen gibiler ancak Bankamatikteki hesabınıza bakmayı bilirsiniz bir de Twitter'da millete saydırmayı...Yiyin bakalım yiyin, bunlar iyi günlkeriniz.Tatlı tatlı yemenin acı acı da çıkarması vardır !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ahh bu sorular ahh...1-thy bu dergiye reklam vermiş veya sponsorluk anlamında bir bağlantı kurmuş mudur? 2-Alamanlar, 8 senede 8000 kişinin işten atıldığını yerlerine uçağı sadece havada gören yandaşların doldurulduğunu bilmezler mi? 3-Bilançoların makyajlı, trafik rakamlarının hormonlu olduğunu anlamazlar mı? 4-Uçuş emniyetinin yerlerde süründüğünü, taşeron firma teknisyenlerinin(!) okeyi ile uçakların uçtuğunu çözebilirler mi? 5-Şov ve reklamasyon ile yaratılan bu imajın sahte ve kovboy dekoru olduğunu görmezler mi?Birincisi hariç Yanıtlar HAYIR..Çünkü Almanya'da bunları yaparsan adamı fena yaparlar.Biz de ise serbesttir.Hele eski memurun seni denetliyorsa işler balindan yenmez !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY KADAR BAŞLARINIZA TAŞ DÜŞSÜN. ÇEKEMİYORSUNUZ DEĞİL Mİ? ÇATLASANIZ DA PATLASANIZ DA THY DAİMA DAHA İYİYE GİDECEK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000