27 Ağustos 2009, Perşembe 18:08:11

TURKISH GROUND SERVICE'DE FLAŞ GELİŞME

THY'nin kurduğu ve daha sonra Havaş'ı ortak aldığı yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Service (TGS) için Rekabet Kurulu kararı verdi.
  • Sayin yoneticilerine TGS nin,ben avrupada ki bir havaalaninda 5 yildir yer hizmetlerinde calismaktayim ,eger istanbulda veya guzelturkiyemin herhangibir yerinde calisabileceksem simdiden soyluyorumki ben varim simdi birakip buralari ise baslamaya.
  • 31,12,2009 gecesı ıse TGS ıse falan baslamadı. Ben nıye goremedım? Arkadas TGS de sanırım yonetıcı falan :) TGS ıse 01 Mart 2010 da basladı
  • TGS 31-12-2009 gecesi saat 00:00'da faaliyete başladı. saatler 00:00 gösterdiği dakikalarda TGS üniformalı arkadaşlarımızın apron içerisine bir anda girmeleri ve muhteşem enerjiyle çalışmaları daha ilk günden taktirleri üzerimize topladı. Hedefimiz her zaman en iyisi daha iyisi olacak.
  • HEPİNİZ AYRI TELLERDEN ÇALIYORSUNUZ. SEKTÖR DIŞI BİRİSİ OLARAK ŞUNU SÖYLİYEYİM ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ESKİSİ GİBİ HAVACILIK SEKTÖRÜ OLAMIYACAK BU SEKTÖRÜN GELECEĞİNDE YAPILACAK İŞLER OLARAK BAKILIRSA OTOBÜZ TERMİNALLERİNDEKİ İŞLEMLER VE İŞLER GİBİ OLACAK. ESKİSİ GİBİ YÜKLÜ MAAŞLARI UNUTUN EMEKLİLİKLERİ GELENLER TASFİYE EDİLECEK. KALİFİYE OLANLAR YENİ KİŞİLERİ YETİŞTİRMEK İÇİN BİR SÜRE DAHA İSTİHDAM EDİLEBİLİR. ARTIK BU HİZMETLERDE UCUZA EDİNİLECEK. PİLOT AYLIKLARI ARTIK ÖYLE YÜKSEK OLMIYACAK ÖN GÖRÜM 7 YIL.
  • Bu ne Yaa
  • THY_HAVAŞ birleşerek " TGS " adı altında kurulacak olan bu yeni şirkete olumlu bakıyorum.Havaş personeli elinden geleni performansı fazlasıyla göstermeye çalışmıştır nitekim çevremizdeki bazı insanlar bunu sindiremez durumdadır, bu tür insanlara fırsat vermeden başarılarımızın devamını sağlamaya devam edeceğiz...TGS ailesi olarak yeni işimize daha da özveri göstermeye devam ederek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. :))
  • ben bir havas calisani olarak tgs kurulumu icinde havasin emekli olupta calisan persoleniyle yollarini ayiracagini duyum ve bunu arastirdim ne kadar dogru diye ve gercektende hepsi dogruymus bende bi emekli olarak yicek ekmegimiz buraya kadarmis diyom.Ne yapalim nasip böyle imis gerci buna hurda toplayan avanta pesinde kosturan arkadaslarimiz uzulecek ama etme bulma dunyasi bu
  • kendini kandırma. havaş ve çelebi geldi gelei ortam bozuldu. tgs de başlar yakında. sen ozaman gör şikayetleri
  • sevgili arkadaşlar nedir bu havaşa olan tepkiniz ?herşey ortada...Havaş thy na hizmet vermeye başladı başlayalı yolcularınızın yüksek seviye deki memnuniyeti tartışılamaz.tabii sizler yolcuları gaza getiripte şikayette bulundurmaz üstümüze salmazsanız.uçaklarınızın yerde kalma sürelerine,bagaj teslimlerine,check ındeki müşteri memnniyetine kaldıki ingilizce bilmeyen bilet satış memurlarınıza bile yardımcı oluyoruz.Bu kalite değilde nedir?unutmayın ki havaş sadece thy na hizmet vermiyor.bilenler bilir bilmeyenler de araştırsın.her bir çalışanın ne kadar özveriyle severek bu işi yaptığını biliyor musunuz?evet belki uzun saatler çalışıyoruz thy personeli gibi uçuk mesai ücretleri de almıyoruz.herşeye ragmen başarılıyız.neyin derdindesiniz ki?
  • HAVAS PERSONELI ICIN PEK BIRSEY DEGISMICEK CUNKU SOZLESME BITIP YENI SOZLESME ISE TGS OLACAK MAAS AYNI IS AYNI DEGISEN PEK BIRSEY OLMUCAK OLAN ISE HAVAS PERSONELININ UMUTLARINA OLACAK FAZLA UMUDA KAPILMAMAK DILEGIYLE

Türk Hava Yolları'nın kurduğu yer hizmetleri şirketi Turkish Ground Service'ye Rekabet Kurulu'ndan onay çıktı.

THY ve Havaş ortaklığındaki TGS'nin başına Ağustos ayı başında THY Yer İşletme Başkanı Hüseyin Keskin getirilmiş ve süreç hızlandırılmıştı.

Rekabet Kurulu'nun da onaylamasıyla TGS'nin kısa süre sonra faaliyete geçmesi bekleniyor.

İlk etapta bin kişiye istihdam yaratacak olan TGS, önümüzdeki yıl kadrosunu 3 bin kişiye çıkaracak.

THY Yönetim Kurulu, 2008 yılının temmuz ayında çoğunluk sermayedarı Türk Hava Yoları olan, esas faaliyeti itibariyle A grubu işletme ruhsatına sahip yer hizmetleri ile iştigal edecek bir anonim şirket kurulmasına karar vermişti. Yönetim Kurulu'nun bu kararının ardından THY, geçen yıl Ağustos ayında A Grubu işletme ruhsatına sahip, yer hizmetleri ile iştigal edecek TGS Yer Hizmetleri A.Ş.'yi kurdu. Şirket, Aralık 2008'de Havaş'ı ortak almıştı. TGS'nin İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da faaliyet göstermesi hedefleniyor.

AirportHaber Özel

TURKISH GROUND SERVICE'DE FLAŞ GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin yoneticilerine TGS nin,ben avrupada ki bir havaalaninda 5 yildir yer hizmetlerinde calismaktayim ,eger istanbulda veya guzelturkiyemin herhangibir yerinde calisabileceksem simdiden soyluyorumki ben varim simdi birakip buralari ise baslamaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
31,12,2009 gecesı ıse TGS ıse falan baslamadı. Ben nıye goremedım? Arkadas TGS de sanırım yonetıcı falan :) TGS ıse 01 Mart 2010 da basladı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TGS 31-12-2009 gecesi saat 00:00'da faaliyete başladı. saatler 00:00 gösterdiği dakikalarda TGS üniformalı arkadaşlarımızın apron içerisine bir anda girmeleri ve muhteşem enerjiyle çalışmaları daha ilk günden taktirleri üzerimize topladı. Hedefimiz her zaman en iyisi daha iyisi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HEPİNİZ AYRI TELLERDEN ÇALIYORSUNUZ. SEKTÖR DIŞI BİRİSİ OLARAK ŞUNU SÖYLİYEYİM ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA ESKİSİ GİBİ HAVACILIK SEKTÖRÜ OLAMIYACAK BU SEKTÖRÜN GELECEĞİNDE YAPILACAK İŞLER OLARAK BAKILIRSA OTOBÜZ TERMİNALLERİNDEKİ İŞLEMLER VE İŞLER GİBİ OLACAK. ESKİSİ GİBİ YÜKLÜ MAAŞLARI UNUTUN EMEKLİLİKLERİ GELENLER TASFİYE EDİLECEK. KALİFİYE OLANLAR YENİ KİŞİLERİ YETİŞTİRMEK İÇİN BİR SÜRE DAHA İSTİHDAM EDİLEBİLİR. ARTIK BU HİZMETLERDE UCUZA EDİNİLECEK. PİLOT AYLIKLARI ARTIK ÖYLE YÜKSEK OLMIYACAK ÖN GÖRÜM 7 YIL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ne Yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY_HAVAŞ birleşerek " TGS " adı altında kurulacak olan bu yeni şirkete olumlu bakıyorum.Havaş personeli elinden geleni performansı fazlasıyla göstermeye çalışmıştır nitekim çevremizdeki bazı insanlar bunu sindiremez durumdadır, bu tür insanlara fırsat vermeden başarılarımızın devamını sağlamaya devam edeceğiz...TGS ailesi olarak yeni işimize daha da özveri göstermeye devam ederek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben bir havas calisani olarak tgs kurulumu icinde havasin emekli olupta calisan persoleniyle yollarini ayiracagini duyum ve bunu arastirdim ne kadar dogru diye ve gercektende hepsi dogruymus bende bi emekli olarak yicek ekmegimiz buraya kadarmis diyom.Ne yapalim nasip böyle imis gerci buna hurda toplayan avanta pesinde kosturan arkadaslarimiz uzulecek ama etme bulma dunyasi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kendini kandırma. havaş ve çelebi geldi gelei ortam bozuldu. tgs de başlar yakında. sen ozaman gör şikayetleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sevgili arkadaşlar nedir bu havaşa olan tepkiniz ?herşey ortada...Havaş thy na hizmet vermeye başladı başlayalı yolcularınızın yüksek seviye deki memnuniyeti tartışılamaz.tabii sizler yolcuları gaza getiripte şikayette bulundurmaz üstümüze salmazsanız.uçaklarınızın yerde kalma sürelerine,bagaj teslimlerine,check ındeki müşteri memnniyetine kaldıki ingilizce bilmeyen bilet satış memurlarınıza bile yardımcı oluyoruz.Bu kalite değilde nedir?unutmayın ki havaş sadece thy na hizmet vermiyor.bilenler bilir bilmeyenler de araştırsın.her bir çalışanın ne kadar özveriyle severek bu işi yaptığını biliyor musunuz?evet belki uzun saatler çalışıyoruz thy personeli gibi uçuk mesai ücretleri de almıyoruz.herşeye ragmen başarılıyız.neyin derdindesiniz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAVAS PERSONELI ICIN PEK BIRSEY DEGISMICEK CUNKU SOZLESME BITIP YENI SOZLESME ISE TGS OLACAK MAAS AYNI IS AYNI DEGISEN PEK BIRSEY OLMUCAK OLAN ISE HAVAS PERSONELININ UMUTLARINA OLACAK FAZLA UMUDA KAPILMAMAK DILEGIYLE

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000