02 Mayıs 2014, Cuma 11:01:07

TURKISH CARGO ZİRVEYE ÇIKTI

Türk Hava Yolları'nın başarılı kargo iştiraki Turkish Cargo "Avrupa'nın En İyi Kargo Havayolu" ödülüne layık görüldü.
  • kaç para bi ödül. bikaç tane ben de alıcam.
  • 3,5,7,11 asal sayilar galiba yakinda 13 yil hikayesi baslar kesin.Bu sefer 13 yilda 13e katladik dersiniz,icinizdende ne yedik be dersiniz.
  • Gören göze karanlık perde olmaz. Görmek istemeyen göze ışık ne yapsın? 3 yılda ne oldu diyen arkadasa...
  • Paralel paralel yorumlar yapılmış :) ne 3 yılmış be, bilmeyende birşey yaptınız zanneder. milletin,devletin imkanları olmasın ortaya saçılanlar!!
  • Kargo başkanı kargo müdürü torpil ile geldi ve haksızlıklar ekmekle oynamalar kul hakkı yemeler başladı thy kargo anlayışı bumu yalakalık yapmıyor diye bir insan ekmeğinden edilirmi
  • Baskanla derdi olanlar icin bu tip haberler pas niteliğinde:) Adamın akrabası ayrıldı, gidecek dediniz halen isin basında. Eminim bu saçmalıkları okumuyordur, okusa bile bir tarafıyla gülüyordur:)
  • Saçma sapan yorumlar var. Şirket ödül almış. Mesnetsizce eleştirmek seviyesiz kimselerin işidir. Kargo son 3 yılda tarihinde olmadığı kadar başarı yakalanıştır. Beğenmeyenler lütfen geçmişteki başarı hikayelerini anlatın da öğrenelim:)
  • Tebrikler, gurur verici bir ödül
  • Vatana, millete hayirli olsun!! Basarilarinizin devamini dilerim..
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, Türk Hava Yolları’nın alt markası olarak uçuş ağı ve filosunu kullanan Turkish Cargo, Air Cargo News Dergisi tarafından 31.si düzenlenen ve sektör genelinde en saygın etkinlik sayılan “Yılın Kargo Havayolu” ödül töreninde “Avrupa'nın En İyi Kargo Havayolu” ödülünün sahibi oldu. 

Turkish Cargo’nun çizdiği başarılı büyüme grafiği ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışının takdiri olan bu ödül, geçtiğimiz hafta sonu Lancaster London Hotel'de düzenlenen törenle takdim edildi. 

Kargo sektörünün en kadim ödülü sayılan “Yılın Kargo Havayolu” ödülleri Air Cargo News tarafından yürütülüyor. Senelik olarak tekrarlanan ve şu anda 31 yaşına ulaşan Air Cargo News ödül etkinliğinde kazananlar kalite, yenilik, verimlilik, hız, güvenilirlik ve vizyon gibi kriterlerin esas alınması suretiyle, müşteriler tarafından gerçekleşen oylama sonucunda belirleniyor. Hizmet ve müşteri memnuniyeti ile kalite konusunda kararlı çeşitli yatırımlarından sonra, Turkish Cargo müşterileri tarafından “Avrupa’nın En İyi Kargo Havayolu” ödülüne layık görüldü.

Türk Hava Yolları'nın toplam geliri üzerinde %10 oranında katkısı bulunan Turkish Cargo, 2013 yılında gerçekleştirdiği %22'lik büyüme ile dünyadaki en hızlı büyüyen hava kargo markalarından biri olup, 2014 yılının ilk üç aylık döneminde ise %27 oranında artış sergiledi.

TURKISH CARGO ZİRVEYE ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

yok ~ 10 yıl önce
kaç para bi ödül. bikaç tane ben de alıcam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cavidan ~ 10 yıl önce
3,5,7,11 asal sayilar galiba yakinda 13 yil hikayesi baslar kesin.Bu sefer 13 yilda 13e katladik dersiniz,icinizdende ne yedik be dersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gören göze karanlık perde olmaz. Görmek istemeyen göze ışık ne yapsın? 3 yılda ne oldu diyen arkadasa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Paralel paralel yorumlar yapılmış :) ne 3 yılmış be, bilmeyende birşey yaptınız zanneder. milletin,devletin imkanları olmasın ortaya saçılanlar!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kargo başkanı kargo müdürü torpil ile geldi ve haksızlıklar ekmekle oynamalar kul hakkı yemeler başladı thy kargo anlayışı bumu yalakalık yapmıyor diye bir insan ekmeğinden edilirmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Baskanla derdi olanlar icin bu tip haberler pas niteliğinde:) Adamın akrabası ayrıldı, gidecek dediniz halen isin basında. Eminim bu saçmalıkları okumuyordur, okusa bile bir tarafıyla gülüyordur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Saçma sapan yorumlar var. Şirket ödül almış. Mesnetsizce eleştirmek seviyesiz kimselerin işidir. Kargo son 3 yılda tarihinde olmadığı kadar başarı yakalanıştır. Beğenmeyenler lütfen geçmişteki başarı hikayelerini anlatın da öğrenelim:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tebrikler, gurur verici bir ödül

Yanıtla

Kalan karakter 1000
awacs ~ 10 yıl önce
Vatana, millete hayirli olsun!! Basarilarinizin devamini dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000