11 Şubat 2014, Salı 13:45:26

"TURKISH AIRLINES LOUNGE ISTANBUL" AÇILDI

Türk Hava Yolları'nın Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda genişletilen ve yenilenen CIP Salonu, "Turkish Airlines Lounge Istanbul" bugün düzenlenen törenle yolcuların hizmetine sunuldu.
  • Sayın türk hava yıllara genel Müüdürlüğü sende. Bir ricam var 3 bilet istanbuldan diyarbakır 6 tarihli nisan bilen kesmişim 16 nisanda referendum var şimdi bir ricam var. 3 biletimizi uygun görürseniz 17 nisana ertelerseniz çok iyi our saygılarımla biet Numası. 2352301113331 TELEFONUM. 05446770876 EVET. Için türkiye için teşekkür ederim
  • Cip loungein yonetimine lutfen bi duzen getirilsin cok saygisiz ve ukala insanlar genel koordinatorunden tut amirine kadar yetkililer nerde? bunlara sahayi nasil birakiolar anlamiyorum personelleri cok kolay ekmeginden edebiliolar ve yasal olmayan sarrtlarda calistiriyolar calisan icin cehennem gbi bi ortam birazda bu yonde iyilestirmeler olsa sadece yolcular icin degil! Mutsuz calisan verimli hizmet veremez!
  • kim tutar seni thy durmak devam her türlü engellemelere rağmen hakarete rağmen. yakın bir arkadaşımla beraber yurt dışına gezimiz vardı thy nin lounge girme şansım oldu muhteşem bir salon, her şey düşünülmüş, salonda yabancı yolcularda var görsünler herşeyi zevk alsınlar.. sabah girdik kahvaltılar da yok yok herşey var hizmet süper, hizmeti edenler kibar ve güleryüzlü.. daha ne olsun, yiyecekler taze ve yeni pişirilmiş, dün pişirip biraz önce ısıstıpda getirilmemiş..
  • Herşey çok güzel , ama o merdiven profili göz yanılması oluşturuyor, ergonomik değil , çok tehlikeli , baş dönmesi oluşturuyor. Takla atmadan inmek için büyük gayret gerekiyor . Bu merdiven profli sorgulanmalı..
  • Hamdi bey 2011 yılında işten sebepsiz yere çıkardığınız ve işe iade davasını kazanmış olan eski personelin durumu ne olacak ? 305 i geri aldınız.peki ya bizim durumumuz ne olacak ?
  • HABOMCULARDAN COK COK SEVGILER SAYGILAR SAYIN TOPCU...
  • Olmazsa olmaz yapmadan duramadım.. Takdir edilen şirket yöneticisi birde Habomu takdir etseniz? Nasıl? Hat bakım yapar gibi Base yaptırıyorsunuz?? Vardiyalı çalıştırılan arkadaşlara hani vardiya primi?? Günde 10 saat + mesai + haftasonu çalıştırıyorsunuz? Amacınız bizi öldürmek mi? AHL tesisinde arkadaşımızın kanı döküldü, şimdi habomda bizlerimi kurban edeceksiniz?? Size söylenilecek söz var ama anlamazsınız ama deneyelim, " el insaf, insan olun lütfen. İmanlo olduğunu iddia ettiğiniz o boş kabuklarda 1.000.000/1 insanlık kaldıysa.. Lütfen, el insaf; insan olun biraz."
  • THY ye "YABANCI YÖNETİCİ" laazımmm....
  • Lounge la uğraşacağınıza gidin izmire antalyaya base açın gönderin 20-30 uçak
  • gold yerine bowling koysaymışsınız iyiymiş ...

Atatürk Havalimanı dış hatlar gidiş terminalinde hizmet veren “Turkish Airlines Lounge Istanbul” genişletilmiş ve yenilenmiş haliyle bugün düzenlenen bir törenle yolcuların hizmetine sunuldu. Törene, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Celalettin Yüksel, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Sıtkı Zeybel, TAV Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve Turkish Do&Co Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Doğudan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Geliştirdiği farklı hizmet anlayışı ile keşfetmeyi seven herkese keyifli bir seyahat deneyimi yaşatan Türk Hava Yolları, özel yolcu salonunun yeni katı ile havalimanı hizmetlerine ilâve bir zenginlik katıyor. Dünyanın en iyi 10 özel yolcu salonu listesinde yer alan “Lounge Istanbul”un, modern ve gelenekseli harmanlayan tasarımı ile ilâve yeni bölümleri sonrası zirvenin en güçlü adayı olması öngörülüyor.

Yapımı 2,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan salona, mevcut 3500 m2’lik alana ilâve olarak 2400 m2’lik geniş bir alan kazandırıldı. Toplam 1030 kişilik oturma kapasitesine sahip salon hem sakin vakit geçirmek hem de eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere hitap ediyor. Salonda mevcut bulunan zengin ikram çeşitleri, özel dinlenme ve duş alanları, çocuk oyun alanı, kütüphane, bilardo salonu, mescit, telekonferans salonu ve masaj hizmetine ek olarak ilâve dinlenme ve duş alanları ve masaj yatakları yer alıyor.

Kare şeklindeki ilâve salonun tam ortasında yer alan, “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un her iki katındaki aktivite ve ikram unsurlarını birbirine bağlayan helezonik merdiven, Türk Hava Yolları’nın dev küresiyle bütünleşiyor. Merdiven, Dünya’nın en fazla ülkesine uçan Türk Hava Yolları’nın, Dünya’nın farklılıklarını bir araya getirme tutkusunu simgeliyor. Yolcular, helezonik merdivenin boşluğunda konumlandırılmış ve özel dekorasyonu ile sokak görünümü kazandırılmış çay bahçesinde dinlenirken simit ve çay ikilisinin lezzetine varabilecekler.

Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin belirgin unsurları; revaklarla donatılan “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un her bir bölümünde, misafirlerini şaşırtan ve keyiflendiren farklı aktivite ve deneyimler bulunuyor. Yolculara minyatür bir İstanbul prototipi üzerinde araba yarışı heyecanı sunan yarış pisti ve bir diğer aktivite platformu; oyun konsolları uçuş öncesi bekleme süresini değerlendirme imkânı sunuyor.

Keyifli ortamında daha uzun vakit geçirebilmek adına havalimanına erken gelen yolculara ayrıcalıklı konforun kapılarını açan “Turkish Airlines Lounge Istanbul”un bir diğer sıra dışı özelliği ise son teknoloji ürünü bir golf simülatörüne sahip olması. Son yıllarda gerçekleştirdiği sponsorluk faaliyetleriyle golf sporuna destek veren Türk Hava Yolları, ‘Turkish Airlines Open’ turnuvasının isim sponsorluğundan aldığı ilhamla, dileyen yolcularına uçuş öncesi interaktif bir simülatör içerisinde golf heyecanı yaşatacak.

Genişletilen salonda çeşitli oyun ve canlı performansların sunumuna imkân tanıyan sahne ve gösteri alanı, misafirlerini yenilik ve farklılıklarla buluşturarak hoş sürprizler hazırlayacak.

Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini bir havayolu şirketinden beklenenden farklı bir anlayışla misafirlerinin beğenisine sunan Türk Hava Yolları’nın özel yolcu salonunda yer alan Viyana’nın ünlü Demel pastanesi, hazırlık sürecinde klâsik tasarımlı bakır bir davlumbaz altında renkli mini şovların sergilendiği, hem göze hem damağa hitap eden mantı ve gözleme gibi her ay farklı bir bölgenin yöresel lezzetlerinin ikram edildiği yöresel köşe, özel fırınından henüz çıkmış meşhur Türk pidesi ile böreğinin lezzetine varılabilecek ayrı bir alan ve yine salonun farklı noktalarına yerleştirilen zengin meyve, salata, meze ve kuruyemiş ikram üniteleri dünya vatandaşlarını Türk misafirperverliğiyle buluşturmaya devam edecek.

Havayolu ikramına yeni bir anlayış ve lezzet getiren TURKISH DO&CO, tüm tasarım ve uygulamasını yaptığı özel yolcu salonu “Turkish Airlines Istanbul Lounge”un işletmesini de üstlenecek.



THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve THY Genel Müdürü Temel Kotil, tören sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni havalimanına ilişkin verilen son yargı kararını da değerlendiren THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Bu hukuksal bir konu. Bu konuda fikir beyan etmem söz konusu değil. İnanıyorum ki bunlar da aşılır. Türkiye'nin böyle büyük projelerinin ertelenmesi doğru değil. Bunların bir an önce yapılması gerekir. Hükümetimizin bununla ilgili girişimcileri yapacaktır" ifadelerini kulandı. Topçu, yenilenen ve genişletilen CIP Salonu için hiç bir masraftan kaçmadıklarını belirterek, "Artık takdir eden değil, takdir edilen bir havayolu şirketi haline geldik. Dünyanın gözü artık en büyük transit geçiş noktası olan İstanbul’da. THY 2013 yılında 13 milyon transit yolcu taşıdı. Transit yolcu sayımız yüzde 50’nin üzerine çıktı. 2014 yılında bu rakamı 15 milyonun üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Transit yolcunun İstanbul’u tercih etmesinin sebebi buradan dünyanın her noktasına çok rahat şekilde geçilebilmesi. Atatürk Havalimanı bu bakımdan dünyanın örnek havalimanlarından biri haline geldi. Artan talebe paralel olarak dış hatlar CIP salonumuzu 2 bin 400 metrekare daha büyüterek 5 bin 900 metrekareye çıkardık" dedi.



THY Genel Müdürü Temel Kotil ise 3. havalimanıyla ilgili soruları yanıtlarken, "Sonuçta bir rapordur, üzerinde çalışılır. Singapur'dan yeni geldim. 3. havalimanı orada da çok merak ediliyor. 3. havalimanı dünyanın merkezini buraya çekiyor. Çünkü burası yetmiyor. Atatürk Havalimanı yolcu sayısında Heathrow'dan sonra ikinciliğe oynuyor. Frankfurt ve Paris'i geride bırakacak. 3. havalimanının olmaması diye bir şey olamaz tabii ki. Hayal etmek bile mümkün değil. Bu raporlar inşallah hallolacaktır. Geçici bir olay olarak görüyorum. 3. havalimanı düşündüğümüzden çok daha önemli" şeklinde konuştu.

"TURKISH AIRLINES LOUNGE ISTANBUL" AÇILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Hayrettin. ATEŞ ~ 7 yıl önce
Sayın türk hava yıllara genel Müüdürlüğü sende. Bir ricam var 3 bilet istanbuldan diyarbakır 6 tarihli nisan bilen kesmişim 16 nisanda referendum var şimdi bir ricam var. 3 biletimizi uygun görürseniz 17 nisana ertelerseniz çok iyi our saygılarımla biet Numası. 2352301113331 TELEFONUM. 05446770876 EVET. Için türkiye için teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lala ~ 10 yıl önce
Cip loungein yonetimine lutfen bi duzen getirilsin cok saygisiz ve ukala insanlar genel koordinatorunden tut amirine kadar yetkililer nerde? bunlara sahayi nasil birakiolar anlamiyorum personelleri cok kolay ekmeginden edebiliolar ve yasal olmayan sarrtlarda calistiriyolar calisan icin cehennem gbi bi ortam birazda bu yonde iyilestirmeler olsa sadece yolcular icin degil! Mutsuz calisan verimli hizmet veremez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
kim tutar seni thy durmak devam her türlü engellemelere rağmen hakarete rağmen. yakın bir arkadaşımla beraber yurt dışına gezimiz vardı thy nin lounge girme şansım oldu muhteşem bir salon, her şey düşünülmüş, salonda yabancı yolcularda var görsünler herşeyi zevk alsınlar.. sabah girdik kahvaltılar da yok yok herşey var hizmet süper, hizmeti edenler kibar ve güleryüzlü.. daha ne olsun, yiyecekler taze ve yeni pişirilmiş, dün pişirip biraz önce ısıstıpda getirilmemiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mimar değilim ama.. ~ 10 yıl önce
Herşey çok güzel , ama o merdiven profili göz yanılması oluşturuyor, ergonomik değil , çok tehlikeli , baş dönmesi oluşturuyor. Takla atmadan inmek için büyük gayret gerekiyor . Bu merdiven profli sorgulanmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2011 mağduru ~ 10 yıl önce
Hamdi bey 2011 yılında işten sebepsiz yere çıkardığınız ve işe iade davasını kazanmış olan eski personelin durumu ne olacak ? 305 i geri aldınız.peki ya bizim durumumuz ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
HABOMCULARDAN COK COK SEVGILER SAYGILAR SAYIN TOPCU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Olmazsa olmaz yapmadan duramadım.. Takdir edilen şirket yöneticisi birde Habomu takdir etseniz? Nasıl? Hat bakım yapar gibi Base yaptırıyorsunuz?? Vardiyalı çalıştırılan arkadaşlara hani vardiya primi?? Günde 10 saat + mesai + haftasonu çalıştırıyorsunuz? Amacınız bizi öldürmek mi? AHL tesisinde arkadaşımızın kanı döküldü, şimdi habomda bizlerimi kurban edeceksiniz?? Size söylenilecek söz var ama anlamazsınız ama deneyelim, " el insaf, insan olun lütfen. İmanlo olduğunu iddia ettiğiniz o boş kabuklarda 1.000.000/1 insanlık kaldıysa.. Lütfen, el insaf; insan olun biraz."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hbm ~ 10 yıl önce
habom personeline yapılan haksızlıkların hiçbiri yanlarına kalmaz öteki dünyada fazlasıyla acısını çıkarırırz. Din, imandan bahsedip şerefsizce insanların haklarını sömürmeye devam etsinler...
Yabancı Yönetici ~ 10 yıl önce
THY ye "YABANCI YÖNETİCİ" laazımmm....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lounge la uğraşacağınıza gidin izmire antalyaya base açın gönderin 20-30 uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
golf ~ 10 yıl önce
gold yerine bowling koysaymışsınız iyiymiş ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000