16 Haziran 2008, Pazartesi 12:38:13

Turkcell'le alo de... THY ile bedava uç...

Turkcell’in İştcell üyeleri konuştukça kazandıkları milleri kullanarak Türk Hava Yolları ile bedava uçabilecek.

Türk Hava Yolları ve Turkcell işbirliğiyle düzenlenen kampanya, Conrad Otel’de düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Tanıtım toplantısında konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil, Turkcell ile yapılan iş birliği kapsamında THY yolcularının millerini kullanarak Turkcell'den kontör alabileceğini, aynı zamanda İşTcell üyelerinin de kazanacakları milleri THY'de kullanarak bilete dönüştüreceğini söyledi.

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ise kampanyayla ilgili şöyle konuştu: “Son bir yıldır THY ile bu projeyi yapmak için çok çalıştık. Hem THY hem de Turkcell tarafından ciddi bir gayret sarf edildi. Turkcell'in vizyonunda mobilite çok önemli. Türkiye'de mobil iletişim kullanımları ilk kez bir mil programına dahil edildi. İş birliğiyle İşTcell'liler kazanmaya devam edecek.”

HER 15 MİL 1 KONTÖR

Kampanya kapsamında faturalı hat sahibi İşTcell’liler her ay ödedikleri toplam fatura tutarının 3 katı, ön ödemeli hat kullanan İşTcell'liler ise yükledikleri kontör miktarının yarısı kadar mil kazanacak. Kampanyada kazanılan miller, Miles&Smiles hesaplarında biriken diğer miller ile birleşerek ödül biletine veya bedava Turkcell kontör/dakikaya çevrilebilecek. Her Turkcell hattı için bir ay içinde en fazla 3 bin bonus mil kazanılabilecek.

Miles&Smiles üyesi tüm Turkcell müşterileri, hesaplarındaki her 15 mil karşılığı 1 kontör, her 40 mil karşılığı 1 dakika alarak bedava konuşacak. Müşteriler, kontör/dakikaların istedikleri herhangi bir Turkcell hattına yüklenmesini talep edebilecek.

THY Turkcell

Turkcell'le alo de... THY ile bedava uç...

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000