12 Eylül 2010, Pazar 15:14:40

Türk yolcular, Cidde Havalimanı'nda perişan oldu!

Umre'de bulunup da referandum için dönüşünü erken yapmak isteyen vatandaşlar, özellikle Cidde Havalimanı'nda yetersiz personel çalışmasından dolayı mağdur oldu.
  • Sanırım siz elma ile armutu karıştırdınız. Kıyas yaptığınız konuların birbiri ile hiçbir ilgisi yok. Avrupaya gitmek veya kumar oynamakla fuzuli hacca veya umreye gitmenin ne ilgisi olabilir ?
  • Çok isabetli bir yorum olmuş. Kumar oynamaya giden insanlar acaba neden okul cami yaptırmıyor güzel bir soru ??? Yada 300.000 TL lüx arabya bineceğine acaba neden halk yararına bir şey yaptırmıyor ? Hacı ların ALLAH için harcadığı 2000 usd mi gözünüze batıyor ? Bu nasıl bir zihniyettir acaba ? Tipik bir CHP zihniyeti ! ! ! 2000 usd ye okul yaptırılabiliyor mu ??? HAC ALLAH ın farz kıldıgı bir emirdir. Kumar ise ALLAH ın yasakladıgı bir emirdir ! ! !
  • İşte gelinen son nokta raporu.... Neden hacca gidenleri sürekli olarak yargılıyoruz. Yok okul yaptırsınlar yok çeşme yaptırsınlar. Neden kimse Kıbrıs a kumar oynamak için giden bir sürü insanı yargılamıyor? Neden cruise tatiline giden insanlar çeşme yaptırmıyor diye yargılanmıyor? Avrupa ya alışveriş için gidenler neden bir okulu onarmıyor? Parası olan hacca da gider, Avrupa ya da Hindistan a da. Bu kimseyi ilgilendirmez.
  • Hacılara, umrecilere akıl verenlerin acaba yüzde kaçı bir fakire sadaka verdi ve hangi okulu, çeşmeyi yaptırdı? % 5 i geçsin bende Selçuk'a gidip hacı olacağım...
  • İlk defa biri doğruları yazmış. Yazdığın yazının altına imzamı atarım. Ayrıca bu yazıya cevap verenlerin de önce Türkçelerini düzeltmelerini sonra cevap yazmalarını öneririm. Türkçe bilmeyen birileri başkalarını nasıl eleştirir ?
  • memelektin kıt kaynaklarını arap çöllerine savuranlara ilahi adalet
  • AMAN DIN ELDEN GIDIYOR,, AMAN KOSUN HAYIRCILAR ONE GECIYOR GAVURLASTIK AMAN KOSUNDA NEFESINIZLE BIZE GUC VERIN=))
  • sen sanırım sol gorüslüsün ne demek,sol gorusluler dine karşı mı,adama cahil demişsin asıl cahil sensin,hatta yobazsın,önce sağ -sol ne demek öğren onda sonra sol yazarken dikkat et de sol yanın acımasın,devir senin ve şeyhlerinin devri ama ait olduğunuz yere dönmeniz yakındır, sözüm gerçek müslümanlara degil senin gibi bekçi murtazalaradır
  • Dostum o hacıların anayasayı bilip bilmediğini bilmem ama bildiğim şey senin kara cahil olman anayasa dediğin kağıt parçasından ibarettir.Ama yüce dinin en önemli görevini bilip yapmak senin gibilerin işi değildir.Bu arada bence hazmet oylama sonucunu mecbursun buna:=====)))
  • Ben inanıyorum THY içinde bir referandum yapılsa %80 hayır oyu çıkardı. Çalışanlar bıktılar su yönetimden

Suudi görevliler, THY'nin uçakları apronda beklemesine rağmen terminalde yavaş iş yapınca binlerce Türk umreci yoğunluk oluşturdu. Bu nedenle dün akşamdan bu sabaha İstanbul'a gelmesi gereken içi Umreci dolu 12 uçakta uzun süreli gecikme yaşandı.

İstanbul'a gelen birçok Umreci de iç hatlardaki bağlantı uçaklarına yetişemeyince memleketlerinde oy kullanma imkanını kaçırdıkları için üzüldü.

Suudilerin üç beş askerle binlerce kişiyi sevk etmeye çalıştığına dikkat çeken yolcular, kimilerinin uçak olmadığı kimilerinin de biran önce dönmek isteği için 24 saate kadar havalimanında beklediğini belirttiler.

Türk yolcular, Cidde Havalimanı'nda perişan oldu!

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sanırım siz elma ile armutu karıştırdınız. Kıyas yaptığınız konuların birbiri ile hiçbir ilgisi yok. Avrupaya gitmek veya kumar oynamakla fuzuli hacca veya umreye gitmenin ne ilgisi olabilir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok isabetli bir yorum olmuş. Kumar oynamaya giden insanlar acaba neden okul cami yaptırmıyor güzel bir soru ??? Yada 300.000 TL lüx arabya bineceğine acaba neden halk yararına bir şey yaptırmıyor ? Hacı ların ALLAH için harcadığı 2000 usd mi gözünüze batıyor ? Bu nasıl bir zihniyettir acaba ? Tipik bir CHP zihniyeti ! ! ! 2000 usd ye okul yaptırılabiliyor mu ??? HAC ALLAH ın farz kıldıgı bir emirdir. Kumar ise ALLAH ın yasakladıgı bir emirdir ! ! !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte gelinen son nokta raporu.... Neden hacca gidenleri sürekli olarak yargılıyoruz. Yok okul yaptırsınlar yok çeşme yaptırsınlar. Neden kimse Kıbrıs a kumar oynamak için giden bir sürü insanı yargılamıyor? Neden cruise tatiline giden insanlar çeşme yaptırmıyor diye yargılanmıyor? Avrupa ya alışveriş için gidenler neden bir okulu onarmıyor? Parası olan hacca da gider, Avrupa ya da Hindistan a da. Bu kimseyi ilgilendirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hacılara, umrecilere akıl verenlerin acaba yüzde kaçı bir fakire sadaka verdi ve hangi okulu, çeşmeyi yaptırdı? % 5 i geçsin bende Selçuk'a gidip hacı olacağım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İlk defa biri doğruları yazmış. Yazdığın yazının altına imzamı atarım. Ayrıca bu yazıya cevap verenlerin de önce Türkçelerini düzeltmelerini sonra cevap yazmalarını öneririm. Türkçe bilmeyen birileri başkalarını nasıl eleştirir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
memelektin kıt kaynaklarını arap çöllerine savuranlara ilahi adalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AMAN DIN ELDEN GIDIYOR,, AMAN KOSUN HAYIRCILAR ONE GECIYOR GAVURLASTIK AMAN KOSUNDA NEFESINIZLE BIZE GUC VERIN=))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sen sanırım sol gorüslüsün ne demek,sol gorusluler dine karşı mı,adama cahil demişsin asıl cahil sensin,hatta yobazsın,önce sağ -sol ne demek öğren onda sonra sol yazarken dikkat et de sol yanın acımasın,devir senin ve şeyhlerinin devri ama ait olduğunuz yere dönmeniz yakındır, sözüm gerçek müslümanlara degil senin gibi bekçi murtazalaradır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dostum o hacıların anayasayı bilip bilmediğini bilmem ama bildiğim şey senin kara cahil olman anayasa dediğin kağıt parçasından ibarettir.Ama yüce dinin en önemli görevini bilip yapmak senin gibilerin işi değildir.Bu arada bence hazmet oylama sonucunu mecbursun buna:=====)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ben inanıyorum THY içinde bir referandum yapılsa %80 hayır oyu çıkardı. Çalışanlar bıktılar su yönetimden

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000