18 Temmuz 2014, Cuma 10:34:30

TÜRK ŞİRKETLERİN UKRAYNA UÇUŞLARI NE OLACAK?

Ukrayna’nın doğusunda Malezya Havayolları uçağının vurulmasından sonra havayolu şirketleri Ukrayna hava sahasını kullanmama kararı aldı. Türk şirketler karar sonrası ne yaptı?
  • Herşey para. İnsan ve insanlık bizde öldü. Kesin ve şartsız iptal olmalı idi.
  • Arkadaslar bırakın uçan uçsun. Sen binmeyiver. Binenden seni ilgilendirmez. Ben binmem. Binene de karışmam.
  • Koyun o yoneticileri ucaga bak nasil iptal ediyorlar seferleri.
  • Biz türküz Bize bişicik olmaz arkadaşlar bilmiyormusuz.. Hatta şirketimiz diğer havayollarının güvenlik sebebiyle iptal ettiği seferlere özellikle uçar.. Uçarki tekel olsun piyasada...bilet fiyatları tavanda! Kocaaa tlv havaalaninda bizim ucaklarimiz taxi yapiyor...?!?!?
  • Tehlikeli olan olabilecek yerlere seferler iptal edilsin daha neyi bekliyorsunuz,durumun vehametini kavramak için illa türk şirketlerinden de mi uçak vurulsun ya da kötü olaylar çıksın daha ne bekleniyor hal meydan da görünen köy kılavuz ister mi!!
  • Ben aynı saçmalığı Hamas tan ya da Terörist İsrailden de bekliyor ve endişe ediyorum.TLV uçuşları için....
  • Boykot derhal
  • Artik ucmayin......... Turk vatandaslarini ukraynadan tahliye edin daha ne kadar can yanacak ne can ne mal guvenligi var nede ticaret daha neyi bekliyorsunuz ey ahali filistin irak suriye ukrayna her taraf yanginlar icinde Amerikan vatandasi tehlikede olsa dalardiniz Turk vatandasi kimsenin umurunda degil yuhhhhhhhh artik
  • Airport haber havacilikla ilgili bir site olmasından sebeple sanırım İsrail saldırıları hakkında hiçbir yorum yapmazken , karısından dayak yiyen pilotu yazmisti
  • Kabil- ukrayna- ırak-tlv vb yerlere uçmayalım.

Ukrayna’nın doğusunda Malezya Havayolları uçağının vurulmasından sonra havayolu şirketleri Ukrayna havasahasını kullanmama kararı aldı. Türk şirketler karar sonrası ne yaptı?

Türk Hava Yolları, dün akşam Malezya uçağının vurulmasından hemen sonra Ukrayna hava sahasını kullanmayacağını açıkladı.

Eurocontrol’ün Ukrayna’nın doğusuna uçuş yasağı koyması ile havayolu şirketleri farklı bir rota üzerinden uçuşlarını gerçekleştirirken Türk Hava Yolları, notamlı bölgeye uzakta bulunan Kiev’e seferini gerçekleştirdi. Bu sabah saat 08.24’te havalanan THY uçağı, sorunsuz şekilde Ukrayna’nın başkenti Kiev’e indi. THY’nin İstanbul-Odessa uçağı da saat 07.55’teki sorunsuz şekilde inişini gerçekleştirdi.

Dün akşam saatlerinde Onur Havayolları Kazan-Antalya seferi sırasında Ukrayna hava sahasını kullandı. Onur Havayolları, Ukrayna’da sefer düzenlediği Odessa uçuşlarında da herhangi bir iptalin sözkonusu olmadığını bildirdi.

Öte yandan Pegasus Havayolları, bugün saat 23.55’te yapacağı İstanbul-Kharkiv seferini iptal ettiğini açıkladı.

Havayolu şirketleri için Ukrayna’nın tamamında notam olmamasına rağmen şirketler tedbir amaçlı farklı rotaları kullanmaya başlamıştı. Eurocontrol’ün bugün Ukrayna hava sahasının kullanımına ilişkin bir karar alması beklenirken havayolu şirketlerinin o karara göre hareket edecekleri kaydedildi.

THY VE PEGASUS'TAN MESAJ!

Bu arada THY ve Pegasus Havayolları, Malezya Havayolları için mesaj yayınladı. THY, resmi twitter hesabından "Dualarımız  Malezya Havayolları #MH17 uçuşunun yolcuları ve uçuş ekibiyle"  derken Pegasus da internet sitesinden" Malezya Havayolları #MH17 uçuşunda hayatını kaybedenlerin acısını yürekten hissediyor, ailelerine ve Malezya Havayollarına başsağlığı diliyoruz" mesajını iletti.


©AirportHaber

TÜRK ŞİRKETLERİN UKRAYNA UÇUŞLARI NE OLACAK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

nasıl ~ 10 yıl önce
Herşey para. İnsan ve insanlık bizde öldü. Kesin ve şartsız iptal olmalı idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SKYLINE ~ 10 yıl önce
Arkadaslar bırakın uçan uçsun. Sen binmeyiver. Binenden seni ilgilendirmez. Ben binmem. Binene de karışmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plot ~ 10 yıl önce
Koyun o yoneticileri ucaga bak nasil iptal ediyorlar seferleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Biz türküz Bize bişicik olmaz arkadaşlar bilmiyormusuz.. Hatta şirketimiz diğer havayollarının güvenlik sebebiyle iptal ettiği seferlere özellikle uçar.. Uçarki tekel olsun piyasada...bilet fiyatları tavanda! Kocaaa tlv havaalaninda bizim ucaklarimiz taxi yapiyor...?!?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tehlikeli olan olabilecek yerlere seferler iptal edilsin daha neyi bekliyorsunuz,durumun vehametini kavramak için illa türk şirketlerinden de mi uçak vurulsun ya da kötü olaylar çıksın daha ne bekleniyor hal meydan da görünen köy kılavuz ister mi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AD ~ 10 yıl önce
Ben aynı saçmalığı Hamas tan ya da Terörist İsrailden de bekliyor ve endişe ediyorum.TLV uçuşları için....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
N ~ 10 yıl önce
Boykot derhal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Odesa ~ 10 yıl önce
Artik ucmayin......... Turk vatandaslarini ukraynadan tahliye edin daha ne kadar can yanacak ne can ne mal guvenligi var nede ticaret daha neyi bekliyorsunuz ey ahali filistin irak suriye ukrayna her taraf yanginlar icinde Amerikan vatandasi tehlikede olsa dalardiniz Turk vatandasi kimsenin umurunda degil yuhhhhhhhh artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Airport haber havacilikla ilgili bir site olmasından sebeple sanırım İsrail saldırıları hakkında hiçbir yorum yapmazken , karısından dayak yiyen pilotu yazmisti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçmayalım ~ 10 yıl önce
Kabil- ukrayna- ırak-tlv vb yerlere uçmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000