10 Eylül 2009, Perşembe 16:32:32

Türk Havacılığında bayram hazırlığı

Türk Havacılığı bayrama hazırlanıyor. Şirketler bayram için ek seferler koyacak…
  • Bugün bayram, erken kalkın çocuklar. Giyinelim en güzel giysilerimiziiiii. Elimizde taze kır çiçekleri. Üzmeyelim bugün annemizi Bana her gün bayram yav.

Onur Air yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanacağı ve bu nedenle ek seferlerin kaçınılmaz olacağını açıkladı.

Onur Air Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu da, yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle 18-19 Eylül tarihlerinde İstanbul çıkışlı seferlerin Anadolu çıkışlı olanlara göre daha çok talep gördüğünü söyledi.

Şu an için uçaklarında yer olduğunu, ancak bilet satış hızına baktıklarında 16 Eylül civarlarında uçakların bayram için tamamen dolacağını gözlemlediklerini belirten Bolukçu, şöyle konuştu:

“Bu nedenle yolcularımıza biletlerini hemen almalarını tavsiye ediyoruz.  Şu ana kadar satılan biletlere baktığımızda, bayramda havanın güneşli olacağı da göz önüne alınırsa en çok talebin Antalya ve Bodrum’a olduğunu görüyoruz.  Yoğun talep gören hatlar için ilave sefer uygulamayı planlıyoruz. Ayrıca filomuzdaki daha fazla koltuk kapasitesine sahip olan büyük uçaklarımızı da bu yoğun hatlara tahsis edeceğiz.”

Pegasus Havayolları Tarifeli Uçuşlar Satış Direktörü Güliz Öztürk ise bilet satışlarının her bayramda olduğu gibi bu bayramda da çok iyi olduğunu söyledi. Öztürk, şunları kaydetti:

“Birçok destinasyonda kısıtlı yerimiz bulunuyor. Fiyat odaklı kampanyalarımız ile birçok misafirimizin çok önceden bayram için biletlerini aldıklarını görüyoruz. Özellikle bu bayram yurt dışı uçuşlarımızda artış görüyoruz. Yurt içinde en çok Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir, yurt dışında ise genel olarak Amsterdam, Londra, Brüksel ve KKTC seferlerimiz talep ediliyor.” Öztürk, 18-23 Eylül arası Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir, Trabzon ve KKTC’ye toplamda 68 ek sefer düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada Atlasjet yarın yada Pazartesi günü, THY ise önümüzdeki hafta içi ek seferlerle ilgili detaylı bilgi açıklayacaklarını AirportHaber'e bildirdi.

Öger Türk Tur

Türk Havacılığında bayram hazırlığı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bugün bayram, erken kalkın çocuklar. Giyinelim en güzel giysilerimiziiiii. Elimizde taze kır çiçekleri. Üzmeyelim bugün annemizi Bana her gün bayram yav.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000