17 Haziran 2008, Salı 15:38:59

"Türk Havacılığı 250 uçağa ihtiyaç duyacak"

Marlin Dailey, Türk sivil havacılığının, önümüzdeki 20 yıllık süreçte, değeri yaklaşık 21 milyar doları bulan 250 yeni uçağa ihtiyaç duyacağını, bu süreçte dünya genelinde 2.8 trilyon dolar değerinde 28 binden fazla yeni uçağın pazara sunulacağını tahmin ettiklerini kaydetti...
  • DOLDURUŞA GELMEYELİM , DOLMUŞA BİNMEYELİM.BUNLARIN DEDİĞİNİN TERSİ YAPILIR.DEMEDİ DEMEYİN.BİRDE BU SON JENERASYON UÇAKLARI UÇURMAK CİDDİ BİRİKİM GEREKTİRİR.HER MANADA BİR EMİRATES OLABİLİYORSANIZ ALIN UÇURUN.BIRAKIN İNGİLİZCEYİ HAVA TRAFİK LİSANINI DOĞRU DÜZGÜN KULLANAMAYANLAR,HELİKOPTERCİLER,SABİT KANATCILAR,TOPÇULAR,KAYIKÇILAR HERŞEYE ATLAMAYALIM LÜTFEN.THY NİN İLGİLENDİĞİ SÖYLENİYOR BU UÇAKLARLA.RİCA EDİYORUM HERŞEYİ SAĞLIKLI DÜŞÜNÜN.
  • Safsata bunlar . Koskoca Air Canada filo küçültüyor. Türkiye deki en köklü şirketler ikram kısıyor kar etmek için petrol fiyatları böyle giderse bütün dünya insanları tatile bisikletle gitmek zorunda kalacak Boeing de bu palavraları kendi şirketlerine atsın artık

Boeing Ticari Uçaklar'ın Avrupa, Rusya ve Orta Asya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marlin Dailey, Türk sivil havacılığının, önümüzdeki 20 yıllık süreçte, değeri yaklaşık 21 milyar doları bulan 250 yeni uçağa ihtiyaç duyacağını, bu süreçte dünya genelinde 2.8 trilyon dolar değerinde 28 binden fazla yeni uçağın pazara sunulacağını tahmin ettiklerini kaydetti.

Boeing Ticari Uçaklar'ın Avrupa, Rusya ve Orta Asya'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marlin Dailey, düzenlediği basın toplantısında, hızlı büyümesini sürdüren Türkiye'ye duyduğu inancı dile getirdi ve "Boeing olarak, Türkiye'nin, Avrupa pazarında önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz. THY'nın konumu, Türk havacılık sektöründeki büyümenin en iyi göstergesi. Türkiye'deki özel havayolu şirketleri de, farklı iş modelleri uygulayarak etkileyici bir performans sergileyip pazarın genişlemesinde önemli rol oynuyor" dedi.

Dailey, Türk sivil havacılığının, önümüzdeki 20 yıllık süreçte, değeri yaklaşık 21 milyar doları bulan 250 yeni uçağa ihtiyaç duyacağını belirterek, 20 yıl içinde dünya genelinde 2.8 trilyon dolar değerinde 28 binden fazla yeni uçağın pazara sunulacağını tahmin ettiklerini söyledi.


Boeing'in, stratejilerini müşterilerinin ihtiyaçlarına göre belirlediğini, müşterileri dinleyerek onlara en uygun çözümü sunmaya gayret ettiklerini kaydeden Dailey, havacılık sektöründeki yakıt tüketimini azaltmak için, havayolu şirketleri, sanayi kolları, hükümetler ve denetim kurumlarıyla birlikte hareket ederek; yakıt verimliliği yüksek ve çevre dostu 787 Dreamliner modelini geliştirdiklerini ifade etti. Dailey, uzun mesafeli uçuşlarda en verimli uçak olan 787 Dreamliner'ın, uçuş ağını genişletmek isteyen Türk şirketleri için ideal seçenek olacağına inandığını söyledi.


Boeing'in her yıl hazırladığı "Pazara Bakış" raporuna göre, Türkiye'nin yakın gelecekte kıtalar arası uçuş pazarındaki payını artıracağını öngördüklerini söyleyen Marlin Dailey, "Boeing'in en başarılı modellerinden 777'nin, 300ER ve dünyanın en uzun menziline sahip 200ER Worldliner versiyonlarıyla, Türkiye'nin kıtalararası pazardaki rekabetçi gücünü artıracak en uygun uçaklar olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

"Türk Havacılığı 250 uçağa ihtiyaç duyacak"

Yorumlar

B-58 ~ 16 yıl önce
DOLDURUŞA GELMEYELİM , DOLMUŞA BİNMEYELİM.BUNLARIN DEDİĞİNİN TERSİ YAPILIR.DEMEDİ DEMEYİN.BİRDE BU SON JENERASYON UÇAKLARI UÇURMAK CİDDİ BİRİKİM GEREKTİRİR.HER MANADA BİR EMİRATES OLABİLİYORSANIZ ALIN UÇURUN.BIRAKIN İNGİLİZCEYİ HAVA TRAFİK LİSANINI DOĞRU DÜZGÜN KULLANAMAYANLAR,HELİKOPTERCİLER,SABİT KANATCILAR,TOPÇULAR,KAYIKÇILAR HERŞEYE ATLAMAYALIM LÜTFEN.THY NİN İLGİLENDİĞİ SÖYLENİYOR BU UÇAKLARLA.RİCA EDİYORUM HERŞEYİ SAĞLIKLI DÜŞÜNÜN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 16 yıl önce
Safsata bunlar . Koskoca Air Canada filo küçültüyor. Türkiye deki en köklü şirketler ikram kısıyor kar etmek için petrol fiyatları böyle giderse bütün dünya insanları tatile bisikletle gitmek zorunda kalacak Boeing de bu palavraları kendi şirketlerine atsın artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000