08 Mart 2010, Pazartesi 07:40:07

Türk Hava Yolları'nın yeni destinasyonu

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kara kıta’da yeni açılan 12 elçilik hakkında açıklamalar bulundu. Uganda’da açılması planlanan Büyükelçilik hakkında yorum yapan Arınç, THY’nin yeni destinasyonu hakkında da bilgi verdi.
  • Ben MIDT, LF vs jargonlari bilmiyorum. THY hangi hatti acarsa acsin, dolabilir, sonucta iyi aktarma verebilir, Star Alliance yolcularini ucuz ucuz tasiyabilir. Ben sahsen bizim paramizla donen bu firmanin bu hattan kar edecegini dusunmuyorum, bu destinasyonun karli bir potansiyel olduguna da inanmiyorum. Havacilik sektorunden degilim, sadece bu sitenin takipcisiyim ve THY'yi odedigim bedelin karsiligini guvenlik ve servis kalitesi olarak bana dondurmediginden hicbir zaman THY'yi tercih etmiyorum, yakinlarima arkadaslarima da kullandirtmiyorum. THY icin tum yorumlarim negatiftir ve subjektif olabilir; inkar etmiyorum.
  • yolcu varsa , pazar varsa uçulur kardeşim. yok okulmuş yok cemaatmiş geçin bunları. seferler başlar doluluk oranlarını görün sonra ne derseniz deyin.
  • Al sana Reklam .. Sayenizde .. Türk okullari icin iyi bir rekklam oldu.. Milyonlarca Para verseniz böyle reklam yapilmazdi.. Tüm Reklamcilara Tesekkür ederim !!! Sayenizde Reklam parasindan Yeni bir okul acilir.. bakin .. sizinde bir katkiniz oldu !! ne güzel.. Reklam yapmaya Okul acmaya devam .. güzel günler bizi bekliyor !!
  • bu iş böyle yürümez. biri istedi diye sefer konmaz ki...
  • birileri vizyonunun zekatini verse, sizin vizyonunuzdan cok eder. birakin yapamadiniz, bari adamlar yapsin. siz de baska birsey yapin. karsilastiralim.
  • Afrikanın birçok ülkesinde Türk inşaat firmaları çalışmalar yapmakta onlar için de iyi olur.
  • Bunlara oy verecegime elim kopsun diyenlerdenim dogru! Fakat , Afrika konusunda haklılar , globallesen dunyada zengin fakire mal satar oldu. Bakınız , arasturınız , ithalat/ihracat acıklarımızı bizden daha zengin ulkeler yuzunden yaratıyoruz. Gelir seviyesi bizden asagıda olanlar ihracatımızı yukseltiyor. Bu hukumetin 3*5 iyi kararından birisi.Allah var dış ticaretten anlıyorlar:)
  • 12.31 deki arkadaşım istisnalar kaideyi bozmaz.Senin adını bile duymadığın ülkelerde bile Türkçe öğreten okullar var.Ayrıca Türkçe dersi her ders için geçerli değil nasıl burda tüm dersler türkçe olup ingilizce ayrı bir ders ise oralarda da öyle.az araştır da öğren birşeyler.Ayrıca ben Fetullahcı değilim ve savunmam.bir şeye güzel diyorsak hemen onun adamı olmuyoruz herhalde.Ülkemiz başka devletlerce yanlış tanıtılacağına,bizim okullarımızca tanıtılmasından yanayım
  • Senin dedigin o Brezilya'daki kent sakin SAO PAULO olmasin..!! Bak ogrenmenin yasi yok , yeni bir sey ogrendin. Birak insanlar birilerine bir seyler ogretsinler.
  • F. Gülen'i savunanlardan biri okullardan dolayı dünyada Türkçe konuşnların sayısının artacağını söylemiş. En son Brezilya'da San Paulo kentinde açılan okulla ilgili bir yazı okudum. O okulun Türkçe değil, İngilizce öğreteceği yazıyordu? Bu arda untmadan da söylemek gerek, THY San Paulo'ya uçuyor. Satsalar ya THY Fetullah'a.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç sözlerine şöyle devam etti.

“Afrika yeniden keşfediliyor. 'Kara kıta' denilen bu talihsiz kıtanın yıllardır sömürülen topraklarına Türkiye'den güzel insanlar gidiyor.

Bu milletimizin asaletidir, büyüklüğüdür. Onlar Türkiye'yi tarihten gelen bir hayranlıkla hala yad ediyorlar.

Yüzyılın iyilik hareketlerinden birini yapıyorsunuz. Kimsenin de bunu havsalası almıyor. Yeni Gine, Mozambik, Madagaskar neresidir? Dünyada harita üzerinde yerlerini bile zor bulacağımız yerlere Türkiye 2005 yılından beri Afrika'yı hedef olarak belirledi ve bu sene çok şükür 2009-2010 itibariyle Afrika'da 12 tane büyükelçilik açıyoruz. Diplomatik ilişki kuruyoruz. Bunlardan biri de Uganda'dır. Buraya ilk büyükelçi geçen hafta gönderdik ve THY ilk defa Entebbe'ye uçak seferleri koyuyor. Nisan ayı itibariyle bu başlayacak ve ilk yolcular olarak gideceğiz. Türkiye ile Uganda arasındaki ekonomik kurul çalışmalarını başlatacağız.

 Türkiye prestijli işlere devam ediyor.”

 

Türk Hava Yolları'nın yeni destinasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben MIDT, LF vs jargonlari bilmiyorum. THY hangi hatti acarsa acsin, dolabilir, sonucta iyi aktarma verebilir, Star Alliance yolcularini ucuz ucuz tasiyabilir. Ben sahsen bizim paramizla donen bu firmanin bu hattan kar edecegini dusunmuyorum, bu destinasyonun karli bir potansiyel olduguna da inanmiyorum. Havacilik sektorunden degilim, sadece bu sitenin takipcisiyim ve THY'yi odedigim bedelin karsiligini guvenlik ve servis kalitesi olarak bana dondurmediginden hicbir zaman THY'yi tercih etmiyorum, yakinlarima arkadaslarima da kullandirtmiyorum. THY icin tum yorumlarim negatiftir ve subjektif olabilir; inkar etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yolcu varsa , pazar varsa uçulur kardeşim. yok okulmuş yok cemaatmiş geçin bunları. seferler başlar doluluk oranlarını görün sonra ne derseniz deyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Al sana Reklam .. Sayenizde .. Türk okullari icin iyi bir rekklam oldu.. Milyonlarca Para verseniz böyle reklam yapilmazdi.. Tüm Reklamcilara Tesekkür ederim !!! Sayenizde Reklam parasindan Yeni bir okul acilir.. bakin .. sizinde bir katkiniz oldu !! ne güzel.. Reklam yapmaya Okul acmaya devam .. güzel günler bizi bekliyor !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu iş böyle yürümez. biri istedi diye sefer konmaz ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birileri vizyonunun zekatini verse, sizin vizyonunuzdan cok eder. birakin yapamadiniz, bari adamlar yapsin. siz de baska birsey yapin. karsilastiralim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Afrikanın birçok ülkesinde Türk inşaat firmaları çalışmalar yapmakta onlar için de iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bunlara oy verecegime elim kopsun diyenlerdenim dogru! Fakat , Afrika konusunda haklılar , globallesen dunyada zengin fakire mal satar oldu. Bakınız , arasturınız , ithalat/ihracat acıklarımızı bizden daha zengin ulkeler yuzunden yaratıyoruz. Gelir seviyesi bizden asagıda olanlar ihracatımızı yukseltiyor. Bu hukumetin 3*5 iyi kararından birisi.Allah var dış ticaretten anlıyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
12.31 deki arkadaşım istisnalar kaideyi bozmaz.Senin adını bile duymadığın ülkelerde bile Türkçe öğreten okullar var.Ayrıca Türkçe dersi her ders için geçerli değil nasıl burda tüm dersler türkçe olup ingilizce ayrı bir ders ise oralarda da öyle.az araştır da öğren birşeyler.Ayrıca ben Fetullahcı değilim ve savunmam.bir şeye güzel diyorsak hemen onun adamı olmuyoruz herhalde.Ülkemiz başka devletlerce yanlış tanıtılacağına,bizim okullarımızca tanıtılmasından yanayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Senin dedigin o Brezilya'daki kent sakin SAO PAULO olmasin..!! Bak ogrenmenin yasi yok , yeni bir sey ogrendin. Birak insanlar birilerine bir seyler ogretsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
F. Gülen'i savunanlardan biri okullardan dolayı dünyada Türkçe konuşnların sayısının artacağını söylemiş. En son Brezilya'da San Paulo kentinde açılan okulla ilgili bir yazı okudum. O okulun Türkçe değil, İngilizce öğreteceği yazıyordu? Bu arda untmadan da söylemek gerek, THY San Paulo'ya uçuyor. Satsalar ya THY Fetullah'a.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000