29 Kasım 2015, Pazar 00:21:39

Türk Hava Yolları'nın Kahire uçağında bomba paniği!

Türk Hava Yolları'nın İstanbul'dan Kahire'ye giden uçağında bomba paniği yaşandı. Kahire-İstanbul seferi 6 buçuk saatlik rötarla gerçekleşti.
  • Hala ucmaya devam hala..herkes ders aldi iptal etti ama siz hala ucun...nasihat degil nusubetmi lazim...?
  • Rezil rüsva bir şirket bu ya. Sürekli bir acemilik sürekli bir olay.
  • büyükbaşın belası çok oluyo birader..
  • Kullandigim Goz damlasina supheli madde incelemesi yapan 30 dakika elinde gezdirip belki 3 kisiye soran ucaga en son yolcu olarak son dakika binmeme sebep olan guvenlik; 200 cl sivi sabunun kabine alinmasina nasil goz yumdun. Evet ayni ucaktaydim. Beni paravan olarak kullanip dikkat mi dagittin. Sen kimin adamisin?
  • N'oldu, gece huzur içinde uyuyabiliyormusunuz artık? Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık, elimiz yüzümüz pislik içinde kaldı. Bu iç ve dış politikalar yüzünden. Kendi pisliğinde boğulacak bu cahiller. Olan yine masum çocuklara, analara, kadınlara olacak. Ülke nasıl bir kaosa sürükleniyor?
  • Yahu bulup aldığın şeyi uçaktan çıkardıktan sonra daha niye bekletiyorsun uçağı, al yolcunu dön. Bizde 10 saniye beklese bağrış çağrışlar başlıyor .
  • Al bir timarhanelik daha. bye özgürlük, Umarim kafeste kuflenir

Türk Hava Yolları'nın (THY), İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan hareket ederek Mısır'ın başkenti Kahire'ye giden uçağında bomba paniği yaşandı.

AirportHaber'in ediniği bilgilere göre; Atatürk Havalimanı'ndan TK692 sefer sayısı ile dün havalanan Türk Hava Yolları'nın Airbus A321 tipi uçağı, sorunsuz bir şekilde Kahire Havalimanı'na iniş yaptı.

Kahire yolcuları uçaktan indirildikten sonra uçuş ekibi tarafından el bağajlarının konulduğu bölgede sıvı bir madde bulundu. Güvenlik birimleri tarafından uçağa bomba prosedürü uygulandı. Uçaktan alınan sıvı maddenin, yapılan incelemesinde sıvı sabun olduğu öğrenildi.

Yaşanan olay nedeniyle yerel saat ile 04.00'da havalanması gereken Türk Hava Yolları'nın Kahire-İstanbul seferi, yaklaşık 6 buçuk saatlik rötar ile gerçekleştirildi.

©AirportHaber

Türk Hava Yolları'nın Kahire uçağında bomba paniği!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ruslan ~ 8 yıl önce
Hala ucmaya devam hala..herkes ders aldi iptal etti ama siz hala ucun...nasihat degil nusubetmi lazim...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil ~ 8 yıl önce
Rezil rüsva bir şirket bu ya. Sürekli bir acemilik sürekli bir olay.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T.Ş ~ 8 yıl önce
Acemilik olduğu için mi bomba prosedürü uyguluyor? Ne kadar cahil varsa burda ya.
off ~ 8 yıl önce
bi kedi daha :)) ne alakasi var asil profesyoneller ki seferin aksamasina ragmen gerekli proseduru uygulamislar aman deyip gecmemisler hadi sen baska cigere
777-9 ~ 8 yıl önce
THY Örnek alınacak ,düzgün ve takdir edilen bir şirkettir.Sizin seviyesiz yorumunuza ancak kendiniz inanırsınız.
büyükbaş ~ 8 yıl önce
büyükbaşın belası çok oluyo birader..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
El bagaji kontrolu ~ 8 yıl önce
Kullandigim Goz damlasina supheli madde incelemesi yapan 30 dakika elinde gezdirip belki 3 kisiye soran ucaga en son yolcu olarak son dakika binmeme sebep olan guvenlik; 200 cl sivi sabunun kabine alinmasina nasil goz yumdun. Evet ayni ucaktaydim. Beni paravan olarak kullanip dikkat mi dagittin. Sen kimin adamisin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)))) ~ 8 yıl önce
Adamım uçmuşun sen yaa. Ne içiyon bi de hele?????:))))
Paranoyaklık ~ 8 yıl önce
N'oldu, gece huzur içinde uyuyabiliyormusunuz artık? Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık, elimiz yüzümüz pislik içinde kaldı. Bu iç ve dış politikalar yüzünden. Kendi pisliğinde boğulacak bu cahiller. Olan yine masum çocuklara, analara, kadınlara olacak. Ülke nasıl bir kaosa sürükleniyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bom ~ 8 yıl önce
Yahu bulup aldığın şeyi uçaktan çıkardıktan sonra daha niye bekletiyorsun uçağı, al yolcunu dön. Bizde 10 saniye beklese bağrış çağrışlar başlıyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Al bir timarhanelik daha. bye özgürlük, Umarim kafeste kuflenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000