17 Mart 2016, Perşembe 21:09:52

Türk Hava Yolları'nda yeni atama

Türk Hava Yolları'nda (THY) 10 yılı aşkın süredir görev yapan THY'nin ilk türbanlı hostesi Hamdiye Hande Çoköksen VIP Uçakları Kabin Operasyon Müdürü olarak atandı.
  • Hayret nasıl olupta mini eteğini giymemişte türban takmış demekki sisteminize uymuyor uysaydı haber konusu bile olmazdı geri zekalılar EMIRATES QATAR ETIHAT gibi havayollarında çalışan bayan hostesler hepsi ya bereli yada eşarplı bizim thy onlardan dahamı lux
  • Kadıköy vip satış müdürlüğü olsa
  • Jim Collins kitabında şöyle diyor: Yanlış insanların ortalıkta dolaşmasına izin vermek,doğru insanlara yapılmış bir haksızlıktır.Çünkü kaçınılmaz olarak onların yetersizliklerini doğru insanlar telafi edecektir.daha da kötüsü bu durum iyilerin kaçmasına neden olabilir.İyiden mükemmele dönüşmüş şirketlerde liderlerin önce otobüse doğru insanları bindirip yanlış insanları indirdiğini ,sonra herkesi doğru koltuğa oturttuğu keşfedilmiş.Bir kurum için en değerli varlık insanlar değil,doğru insanlardı. Ancak günümüz dünyasında herkesçe bilinen gerçek listede adınız olup olmadığı.Listede adınız yazılı ise çok doğru çalışan olmanıza da gerek yok. Nepotizm(akraba ve yakın arkadaşları kayırma) yönetimi ile yönetilen kurumlar gelecekte otobüslerini yanlış yöne süreceklerdir.
  • Ben kesinlikle uçuşa kabul etmem böyle bir hostesi. işidcimidir nedir
  • Guzelliginden baska hicbir ozelligi olmayan Aalborg Muduru Hatice P. bu sirkette mudurluk yaptiktan sonra,daha bilgili ve donanimli Hande hanimin mudur olmasi gayet dogaldir,yolun acik olsun Hande hanim.
  • Basina türban takan herkes müslüman degil!! Lübnan süriye s.arabistan ve bircok örnek verebilecegim yerler var. Fettullah STV durmadan hristiyanlik ile ilgili yerler arka perdede gosterip sempati saglamaya calisiyor. Arabistan sakal uzatip namaz kiliyor gibi gosterip müseviligin sempatisini gösteriyor kendi kanallarinda.. Asıl soru Şu??? Bızımkıler dısko barda cıkmaz sonradan kapanıp ben müslümanım görüntüsü veriyor Ya arkadaş niyetınızı asılca göstermiyorsunuz çözülmüyorsunuz. Kapalı olup şov yapıyorsunuz hepiniz ama en iyi ruj...vs şeyler sürüyorsunuz niyetiniz bizi azdırmak mı? Değilse başka nedir? Nerde kaldı bu müslümanlık.. Artık hiçbir kapalıyı sevmeme başladım tiksiniyorum arkadaş sizler gibi dini, kuranı , namazı ve facebook dinle ilgili paylaşımlarınızı gerçekten iyi koca avcılığı oynuyorsunuz.
  • türk hava yolları böyle giderse avrupa da baya bir imaj kaybı yaşayacak
  • Yüce Allah'ı,Kuran'ı,Hz.Peygamberimizi ve dinimizi çıkarlarınız için kullanmaya devam edin bakalım nereye kadar edeceksiniz sahte dindar müslümanlar sizi ! Yüce Allah, kendisi ile kandırdıkları için cümle müslüman ülkelerini durmadan cezalandırıyor akıllanmıyoruz, akıllanmaya da hiç niyetimiz yok maalesef, sonumuz hayır olsun !
  • o değil de pınar yaşıyor mu arkadaşlar :)) pınar'ın yorumunu göremedim... bi haber salın gelsin yorum bıraksın :D
  • YETMEZ...YETMEZ....YETMEZ......Bu nedir böyle? Ne demek türbanlı hostes...bilmem ne oldu? Artık zamanı geldi. Uçaklarda kalkış öncesi Kur'an okunmalı, uçuş süresince bir imam uçak düşerse kimin ne kadar imanı var sorgulamalı ve ikram sadece Osmanlı mutfağından olmalı. Hurma asla unutulmamalı ve zemzem suyu yolculara kabinde dağıtılmalı. Efendim? Çağ dışımı dedi bir okuyucu? Heeeyytttt...sen kim oluyorsun da, Osmanlı ecdadına laf eder oluyorsun? Halk bu rezilliklere,pardon, yeni Türkiye manzaralarına alışınca derhal burkaya dönülmeli ve modacılara burka siparişi verilmeli. Arkasından stewartlar kafalarında fes veya sarık, şalvar gibi pantolonlar ve yeşil kuşakları ile hizmet vermeliler. İşte al sana" Globally bilmem ne THY ". Benim yorumlarımı okuyanlar ve Airport Haber dergisi benin ne kadar koyu bir ATATÜRKÇÜ, Devrimlerinin Koruyucusu olduğumu bilirler. Yazdıkları sadece kötü bir kabus olarak kalacaktır. Bugün 18 Mart. ATATÜRK'ün emperyalistlere gününü gösterdiği tarih.

Türk Hava Yolları (THY) yönetimi yeni bir atama gerçekleştirdi. 10 yılı aşkın bir süredir THY bünyesinde görev yapan THY'nin ilk türbanlı hostesi olarak bilinen Hamdiye Hande Çoköksen'e müdürlük ataması yapıldı. 

Çoköksen, THY İcra Komitesi'nin aldığı kararla VIP Uçaklar Kabin Operasyon Müdürü olarak atandı. THY'de kabin amiri olarak görev yapan Hande Çoköksen'in ataması THY tarafından tüm çalışanlara duyurulurken, Çoköksen'e de yeni görevinde başarılar dilendi.

Hande Çoköksen, yaklaşık 4 yıldır Ankara'daki VIP Uçaklar Müdürlüğü'nde görev yapıyordu.

©AirportHaber

Türk Hava Yolları'nda yeni atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (55)

Mustafa Turan ~ 8 yıl önce
Hayret nasıl olupta mini eteğini giymemişte türban takmış demekki sisteminize uymuyor uysaydı haber konusu bile olmazdı geri zekalılar EMIRATES QATAR ETIHAT gibi havayollarında çalışan bayan hostesler hepsi ya bereli yada eşarplı bizim thy onlardan dahamı lux

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vip ~ 8 yıl önce
Kadıköy vip satış müdürlüğü olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
psikolog ~ 8 yıl önce
Jim Collins kitabında şöyle diyor: Yanlış insanların ortalıkta dolaşmasına izin vermek,doğru insanlara yapılmış bir haksızlıktır.Çünkü kaçınılmaz olarak onların yetersizliklerini doğru insanlar telafi edecektir.daha da kötüsü bu durum iyilerin kaçmasına neden olabilir.İyiden mükemmele dönüşmüş şirketlerde liderlerin önce otobüse doğru insanları bindirip yanlış insanları indirdiğini ,sonra herkesi doğru koltuğa oturttuğu keşfedilmiş.Bir kurum için en değerli varlık insanlar değil,doğru insanlardı. Ancak günümüz dünyasında herkesçe bilinen gerçek listede adınız olup olmadığı.Listede adınız yazılı ise çok doğru çalışan olmanıza da gerek yok. Nepotizm(akraba ve yakın arkadaşları kayırma) yönetimi ile yönetilen kurumlar gelecekte otobüslerini yanlış yöne süreceklerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Ben kesinlikle uçuşa kabul etmem böyle bir hostesi. işidcimidir nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allah?? ~ 8 yıl önce
versin hak ettiğinizi
Danimarkali ~ 8 yıl önce
Guzelliginden baska hicbir ozelligi olmayan Aalborg Muduru Hatice P. bu sirkette mudurluk yaptiktan sonra,daha bilgili ve donanimli Hande hanimin mudur olmasi gayet dogaldir,yolun acik olsun Hande hanim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MD ~ 8 yıl önce
Basina türban takan herkes müslüman degil!! Lübnan süriye s.arabistan ve bircok örnek verebilecegim yerler var. Fettullah STV durmadan hristiyanlik ile ilgili yerler arka perdede gosterip sempati saglamaya calisiyor. Arabistan sakal uzatip namaz kiliyor gibi gosterip müseviligin sempatisini gösteriyor kendi kanallarinda.. Asıl soru Şu??? Bızımkıler dısko barda cıkmaz sonradan kapanıp ben müslümanım görüntüsü veriyor Ya arkadaş niyetınızı asılca göstermiyorsunuz çözülmüyorsunuz. Kapalı olup şov yapıyorsunuz hepiniz ama en iyi ruj...vs şeyler sürüyorsunuz niyetiniz bizi azdırmak mı? Değilse başka nedir? Nerde kaldı bu müslümanlık.. Artık hiçbir kapalıyı sevmeme başladım tiksiniyorum arkadaş sizler gibi dini, kuranı , namazı ve facebook dinle ilgili paylaşımlarınızı gerçekten iyi koca avcılığı oynuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 8 yıl önce
türk hava yolları böyle giderse avrupa da baya bir imaj kaybı yaşayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
Yüce Allah'ı,Kuran'ı,Hz.Peygamberimizi ve dinimizi çıkarlarınız için kullanmaya devam edin bakalım nereye kadar edeceksiniz sahte dindar müslümanlar sizi ! Yüce Allah, kendisi ile kandırdıkları için cümle müslüman ülkelerini durmadan cezalandırıyor akıllanmıyoruz, akıllanmaya da hiç niyetimiz yok maalesef, sonumuz hayır olsun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 8 yıl önce
o değil de pınar yaşıyor mu arkadaşlar :)) pınar'ın yorumunu göremedim... bi haber salın gelsin yorum bıraksın :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 8 yıl önce
YETMEZ...YETMEZ....YETMEZ......Bu nedir böyle? Ne demek türbanlı hostes...bilmem ne oldu? Artık zamanı geldi. Uçaklarda kalkış öncesi Kur'an okunmalı, uçuş süresince bir imam uçak düşerse kimin ne kadar imanı var sorgulamalı ve ikram sadece Osmanlı mutfağından olmalı. Hurma asla unutulmamalı ve zemzem suyu yolculara kabinde dağıtılmalı. Efendim? Çağ dışımı dedi bir okuyucu? Heeeyytttt...sen kim oluyorsun da, Osmanlı ecdadına laf eder oluyorsun? Halk bu rezilliklere,pardon, yeni Türkiye manzaralarına alışınca derhal burkaya dönülmeli ve modacılara burka siparişi verilmeli. Arkasından stewartlar kafalarında fes veya sarık, şalvar gibi pantolonlar ve yeşil kuşakları ile hizmet vermeliler. İşte al sana" Globally bilmem ne THY ". Benim yorumlarımı okuyanlar ve Airport Haber dergisi benin ne kadar koyu bir ATATÜRKÇÜ, Devrimlerinin Koruyucusu olduğumu bilirler. Yazdıkları sadece kötü bir kabus olarak kalacaktır. Bugün 18 Mart. ATATÜRK'ün emperyalistlere gününü gösterdiği tarih.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b-52 ye ~ 8 yıl önce
git de kumda oyna
Sen ne boş bir adammışsın ~ 8 yıl önce
Yav arkadaş kim bu tip ya. Amma saçmalamış.
Kafa ~ 8 yıl önce
Arkadaş hakikaten sen hangi kafayı yaşıyorsun? Kime yanastiginda belli değil.
B-52'ye ~ 8 yıl önce
Adın neydi senin göğsünü gere gere yaz bakalım da görelim ne kadar Atatürkçü(!)sün

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000