17 Ağustos 2012, Cuma 16:54:26

TÜRK HAVA YOLLARI'NA BİR ÖDÜL DAHA

Türk Hava Yolları, 2012 Stevie Uluslararası İş Ödülleri tarafından Gümüş Stevie Ödülü’ne layık görüldü…
  • Kim kime, ne ödülü verip duruyor sürekli? İçimiz kan ağlıyor, bu ödülleri vermenin yeri ve zamanı mı? İnsanları aptal yerine koymaktan ve gösteriş yapmaktan başka birşey değil bu... O giydirilen uçakta fotoğrafları olan birçok arkadaşımızın, iş akitleri haksız yere fesh edildi. Siz hala o uçakla yüzsüzce uçmaya ve ödüller alıp bunun reklamından nemalanmaya çalışın... Hadi hayırlı bayramlar...
  • THY TAZMİNATSIZ ADAM ATAN EN İYİ ŞİRKET SEÇİLMİŞ:)))
  • personelini sebepsişz yere tazminatsız, işsizlik maaşını bile ödetmeden, terörist damgasıyla kovdukları için ödülü tabiki hakediyorlar!
  • STEVİE WONDER 'A VERİLMİŞ BİR ÖDÜL OLMASIN O:)))
  • Stevie ödülü mü? Abdullah, Hayrettin gibi ödülleri de alasınız inşallah.
  • GOLD STEVIE WINNER: Mobiltel, Sofia, Bulgaria: "Thank You!" Event SILVER STEVIE WINNERS: Korean Red Cross, Seoul, South Korea: World First Aid Day Turk Telekom, Istanbul, Turkey: Ready & Engaged for Enhanced Leadership: Turk Telekom Management Summit 2012 Turkish Airlines, Istanbul, Turkey: Turkish Airlines Takes Employee Appreciation to New Heights by Giving 17,000 Staff Members Face Time in the Skies BRONZE STEVIE WINNERS: Nu Skin Enterprises (China, Hong Kong, Taiwan), Hong Kong, China: Nu Skin Greater China Success Trip Quality Systems, Inc., Irvine, CA USA: NextGen Users Group Meeting Attracts Record Number of Attendees; Largest in Company’s History http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2657_21741.cfm Bu sayfada tek bir kategori altinda verilen oduller bile verilen odul sayisi hakiinda bir fikir verir. Elinizi sallasaniz dunya uzerinde Stevie odulunu alan bir kuruma carparsiniz. bulgaristan mobiltelden bile sonra geliyor tk. Onca insanin ahini temizler mi sizce bu odul.
  • Söz konusu uçağın yapımında bizzat çalıştım 13 yıl boyunca o şirkete emeğimin yanında ciğerlerimi verdim herkes kolalı gömleği cilalı papuçlarıyla klimalı ofislerde çalışmıyor.Daha 7 ay önce genel müdürden üstün performansından dolayı teşekkür belgesi almış 13 yıl boyunca hiç yan gelip yatmadan eşşek gibi çalışmış kazandığı para anasının ak sütü gibi helal bir teknik personel olarak sırf sendikanın yaptığı bir basın açıklamasını dinlemeye gitti diye beş kuruş tazminat verilmeden hatta savunması bile alınmadan BEN İLAN EDİYORUM Kİ SUÇLUSUN GİT SUÇSUZ OLDUĞUNU İSPAT ET GEL denerek paçavra gibi kapının önüne kondum.Ey ahali bize bayram yoooooook .Size, aldığınız , size göre büyük ödüllerle mutlu bayramlar dilerim.Amaaaaaa bilesinizki birilerinin üzerinde çok hakkım var bu dünyada belki gücüm yetmez ama öbür dünyada ellerim yakanızda olacak.
  • Helal sana.Olimpiyatlarda nal topladiktan sonra bu iyi geldi.Cekemeyenler catlasin. Bazilari uruyor.kervan yuruyor
  • Yıllar önce refah partisi ilk çıktığında belediyelerde hizmet fırtınası esiyordu.Yıllardır Çözülemeyen Çöp Dağları,susuzluk gibi sorunlar bir bir çözülüyordu.Tabi muhalefet bu işe çok bozuluyordu. Muhalefetin şeriat geliyor herkes otobüslere kadın erkek ayrı binecek diye korku imparatorluğu yaratıyordu.iyi hizmetide oy almak için yapıyorlar diye konuşuyorlardı. üzerinden 17 yıl geçti Türkiye'nin geldiği nokta ortada.Thy nin geldiği noktada ortada ama bazı kişiler hala hazımsızlık yapıyor.yok batacak yok battı.Thy ne olursa olsun kendi ispatlamıştır. on binlerce kişi çalışıyor.yurt dışından yolcu alarak ülkemizde genç işsizlere iş sağlıyor ama kimse bu tarafından bakmıyor hala aynı idolojinin peşindeler.amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.umarım havacılık dahada gelişir airport gibi havacılık siteleri artar biz havacılığa gönül vermiş kişiler her ortamda düşüncelerimizi rahatça dile getiririz
  • TÜRKCE MEALİ??Pardon anlasilmadı.Bilen varmı böyle bir ödülü??:)))

Türk Hava Yolları, 15 Mart 2012 tarihinde THY Teknik A.Ş.’nin hangarında gerçekleşen uçak giydirme projesi ile iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında görülen ve bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek Stevie Ödülleri’nde, “En İyi Kurumiçi Etkinlik” dalında gümüş ödüle layık görüldü.

Türk Hava Yolları, son yıllarda yakalanan başarının asıl sahibi olan çalışanlarına, teşekkürünün bir ifadesi olarak, filosundaki bir Boeing 737-800 uçağını, çalışanlarının yaklaşık 17 bin fotoğrafıyla süslemişti. Uçağın lansmanı, yaklaşık  1.500 Türk Hava Yolları çalışanın katılımıyla, tüm çalışanların canlı olarak izleyebildiği görkemli bir tören eşliğinde gerçekleştirilmiş, lansmanın ardından uçak, yurtiçinde ve yurtdışında, 1 yıl süreyle bir çok destinasyona uçarak bu özel projeyi milyonlarca kişiye tanıtmak üzere tekrar filoya dahil edilmişti.

3 Bin 200 başvurunun yapıldığı Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde ödül alan şirketleri, bu yıl çeşitli ülkelerden 300'den fazla yöneticiden oluşan bir jüri heyeti belirledi. Ödüller, 15 Ekim 2012 tarihinde Güney Kore’nin başkenti Seul’de Ritz-Carlton Hotel’de düzenlenecek gala ile sahiplerine takdim edilecek.

TÜRK HAVA YOLLARI'NA BİR ÖDÜL DAHA

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Al gülüm ver gülüm ~ 12 yıl önce
Kim kime, ne ödülü verip duruyor sürekli? İçimiz kan ağlıyor, bu ödülleri vermenin yeri ve zamanı mı? İnsanları aptal yerine koymaktan ve gösteriş yapmaktan başka birşey değil bu... O giydirilen uçakta fotoğrafları olan birçok arkadaşımızın, iş akitleri haksız yere fesh edildi. Siz hala o uçakla yüzsüzce uçmaya ve ödüller alıp bunun reklamından nemalanmaya çalışın... Hadi hayırlı bayramlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 12 yıl önce
THY TAZMİNATSIZ ADAM ATAN EN İYİ ŞİRKET SEÇİLMİŞ:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
f/o ~ 12 yıl önce
personelini sebepsişz yere tazminatsız, işsizlik maaşını bile ödetmeden, terörist damgasıyla kovdukları için ödülü tabiki hakediyorlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STEVİE WONDER!! ~ 12 yıl önce
STEVİE WONDER 'A VERİLMİŞ BİR ÖDÜL OLMASIN O:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödüle Doymuyor Maşaallah ~ 12 yıl önce
Stevie ödülü mü? Abdullah, Hayrettin gibi ödülleri de alasınız inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 12 yıl önce
GOLD STEVIE WINNER: Mobiltel, Sofia, Bulgaria: "Thank You!" Event SILVER STEVIE WINNERS: Korean Red Cross, Seoul, South Korea: World First Aid Day Turk Telekom, Istanbul, Turkey: Ready & Engaged for Enhanced Leadership: Turk Telekom Management Summit 2012 Turkish Airlines, Istanbul, Turkey: Turkish Airlines Takes Employee Appreciation to New Heights by Giving 17,000 Staff Members Face Time in the Skies BRONZE STEVIE WINNERS: Nu Skin Enterprises (China, Hong Kong, Taiwan), Hong Kong, China: Nu Skin Greater China Success Trip Quality Systems, Inc., Irvine, CA USA: NextGen Users Group Meeting Attracts Record Number of Attendees; Largest in Company’s History http://www.stevieawards.com/pubs/iba/awards/408_2657_21741.cfm Bu sayfada tek bir kategori altinda verilen oduller bile verilen odul sayisi hakiinda bir fikir verir. Elinizi sallasaniz dunya uzerinde Stevie odulunu alan bir kuruma carparsiniz. bulgaristan mobiltelden bile sonra geliyor tk. Onca insanin ahini temizler mi sizce bu odul.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ödülle bana vebaliniz bir kat daha arttı beyler bilesiniz. ~ 12 yıl önce
Söz konusu uçağın yapımında bizzat çalıştım 13 yıl boyunca o şirkete emeğimin yanında ciğerlerimi verdim herkes kolalı gömleği cilalı papuçlarıyla klimalı ofislerde çalışmıyor.Daha 7 ay önce genel müdürden üstün performansından dolayı teşekkür belgesi almış 13 yıl boyunca hiç yan gelip yatmadan eşşek gibi çalışmış kazandığı para anasının ak sütü gibi helal bir teknik personel olarak sırf sendikanın yaptığı bir basın açıklamasını dinlemeye gitti diye beş kuruş tazminat verilmeden hatta savunması bile alınmadan BEN İLAN EDİYORUM Kİ SUÇLUSUN GİT SUÇSUZ OLDUĞUNU İSPAT ET GEL denerek paçavra gibi kapının önüne kondum.Ey ahali bize bayram yoooooook .Size, aldığınız , size göre büyük ödüllerle mutlu bayramlar dilerim.Amaaaaaa bilesinizki birilerinin üzerinde çok hakkım var bu dünyada belki gücüm yetmez ama öbür dünyada ellerim yakanızda olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim tutabilir seni ~ 12 yıl önce
Helal sana.Olimpiyatlarda nal topladiktan sonra bu iyi geldi.Cekemeyenler catlasin. Bazilari uruyor.kervan yuruyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buda kılıf bulurlar ~ 12 yıl önce
Yıllar önce refah partisi ilk çıktığında belediyelerde hizmet fırtınası esiyordu.Yıllardır Çözülemeyen Çöp Dağları,susuzluk gibi sorunlar bir bir çözülüyordu.Tabi muhalefet bu işe çok bozuluyordu. Muhalefetin şeriat geliyor herkes otobüslere kadın erkek ayrı binecek diye korku imparatorluğu yaratıyordu.iyi hizmetide oy almak için yapıyorlar diye konuşuyorlardı. üzerinden 17 yıl geçti Türkiye'nin geldiği nokta ortada.Thy nin geldiği noktada ortada ama bazı kişiler hala hazımsızlık yapıyor.yok batacak yok battı.Thy ne olursa olsun kendi ispatlamıştır. on binlerce kişi çalışıyor.yurt dışından yolcu alarak ülkemizde genç işsizlere iş sağlıyor ama kimse bu tarafından bakmıyor hala aynı idolojinin peşindeler.amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.umarım havacılık dahada gelişir airport gibi havacılık siteleri artar biz havacılığa gönül vermiş kişiler her ortamda düşüncelerimizi rahatça dile getiririz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
TÜRKCE MEALİ??Pardon anlasilmadı.Bilen varmı böyle bir ödülü??:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000