04 Mayıs 2009, Pazartesi 09:48:39

TÜRK HAVA YOLLARI’NDA ŞOK GELİŞME

Türk Havayolları’nda bugün yapılacak olan olağan genel kurul öncesinde şok yaşanıyor. Cuma günü yapılan yönetim kurulu toplantısında önemli kararlar alındı. İşte önemli bir kişiyi görevinden eden yönetim kurulu kararı.
  • Köksal Köktuna antidemokratik bir biçimde, sadece koltuk akygısıyla, Amsterdam Olayı'nın üstünü örtebilmek için, 11.000 saatlik uçuşu olan çok yetenekli, değerli bir pilota ; herkesin karşı çıkmasına rağen yaptığı haksızlıktan dolayı görevden alınmıştır. Temel Kotil olayın iç yüzünü öğrenir öğrenmez, Köktuna'nın ipini çekmiştir ve bu haberi Toros dağları üzerinde öğrenmiştir. Kendisine "artık gelme" denmiştir. Oldukça gururlu olacak ki hala THY'den istifa etmemiştir.
  • Değerli arkadaşlar,insanların dıştan gözüken yönleri çok farklı,gerçek yüzleri ise daha farklıdır,dışarıdan konuşmak kolay....Birde yöneticiyim diyen,gn md yardımcısı koltuğundaki birininde...GEREK ÖZEL hayatıyla,gerek davranış ve icraatlarıyla o makama uygun yaşaması,uygun olması gerekmezmi.....Siz sadece yönetimi suçlayın,o yönetim şirketteki her olaya hakim olduğu gibi sanırım bu konuyada hakim olmuşki,beyefendi görevden alınmış.
  • Köksal kaptanı oğlu üzerinden karalamak isteyen kendini bilmez terbiyesizler varsa akıllarını başlarına alsınlar herşeyin bir sınırı var!Köksal kaptan bugüne kadar gelen gn.md. yardımcıları arasında personeline en yakın olandı.Oğlu ise sonderece efendi ama doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen,sonderece bilgili,bilekli kaptanlık koltuğunu her köşesine kadar dolduran,gerçek bir havacıdır.Bunuda herkes böyle bilir (Ama bazılarının işine gelmeyebilir).Onun için eğri oturun doğru konuşun,terbiyesizliğin dozunu kaçırmayın...
  • oglu mu?... bu sirkette gorev yapip koksal koktunayi ve oglunu taniyip onlara camur atmaya kalkan hala varmidir acaba... bilgisi saygisi ve kisiligiyle bi cok genc arkadasa ornek olan bir genc kaptandir oglu.. yasi bizlerden genc ama hepimizi temsil edecek kapasitede.. aklim almiyor koksal koktuna gibi birini neden karalamak istesinler... hemde oglunu kullanarak... yazik...
  • neymiş bu oğlu ıle alakalı iddaalar acaba bir bilen varmı?
  • Temel ile Candan'ı niye görevden almıyorlar. A pardon onların torpili var. THY filosunun tamamı düşse bir şey olmaz onlara.
  • kimin tavuğuna kış dedi acaba?
  • bir gün de bir olay yaratmasan şaşarım thy! her gün yeni numaran çıkıyo!

Köksal KöktunaTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu geçtiğimiz Cuma günü toplanarak genel kurul öncesinde önemli bir karar imza attı. Bir zamanlar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın pilotluğunu yapan ve THY’de Uçuş İşletme’den sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’na yükselen Köksal Köktuna’nın görevinden alındığı iddia edildi.

 

AirportHaber’e gelen bilgilere göre THY Yönetim Kurulu Köksal Köktuna’nın görevinden alınmasına karar verdi. Köktuna’nın görevden alındığına dair henüz borsaya açıklama yapılmadı. Açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor.

 

Köksal Köktuna’nın THY Genel Müdür Yardımcılığı görevinden alınmasına oğlu ile ilgili ortaya atılan bazı iddiaların sebep olduğu ifade ediliyor.

UYARI
 

©AirportHaber Özel

TÜRK HAVA YOLLARI’NDA ŞOK GELİŞME

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
Köksal Köktuna antidemokratik bir biçimde, sadece koltuk akygısıyla, Amsterdam Olayı'nın üstünü örtebilmek için, 11.000 saatlik uçuşu olan çok yetenekli, değerli bir pilota ; herkesin karşı çıkmasına rağen yaptığı haksızlıktan dolayı görevden alınmıştır. Temel Kotil olayın iç yüzünü öğrenir öğrenmez, Köktuna'nın ipini çekmiştir ve bu haberi Toros dağları üzerinde öğrenmiştir. Kendisine "artık gelme" denmiştir. Oldukça gururlu olacak ki hala THY'den istifa etmemiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Değerli arkadaşlar,insanların dıştan gözüken yönleri çok farklı,gerçek yüzleri ise daha farklıdır,dışarıdan konuşmak kolay....Birde yöneticiyim diyen,gn md yardımcısı koltuğundaki birininde...GEREK ÖZEL hayatıyla,gerek davranış ve icraatlarıyla o makama uygun yaşaması,uygun olması gerekmezmi.....Siz sadece yönetimi suçlayın,o yönetim şirketteki her olaya hakim olduğu gibi sanırım bu konuyada hakim olmuşki,beyefendi görevden alınmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Köksal kaptanı oğlu üzerinden karalamak isteyen kendini bilmez terbiyesizler varsa akıllarını başlarına alsınlar herşeyin bir sınırı var!Köksal kaptan bugüne kadar gelen gn.md. yardımcıları arasında personeline en yakın olandı.Oğlu ise sonderece efendi ama doğru bildiğini söylemekten çekinmeyen,sonderece bilgili,bilekli kaptanlık koltuğunu her köşesine kadar dolduran,gerçek bir havacıdır.Bunuda herkes böyle bilir (Ama bazılarının işine gelmeyebilir).Onun için eğri oturun doğru konuşun,terbiyesizliğin dozunu kaçırmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
oglu mu?... bu sirkette gorev yapip koksal koktunayi ve oglunu taniyip onlara camur atmaya kalkan hala varmidir acaba... bilgisi saygisi ve kisiligiyle bi cok genc arkadasa ornek olan bir genc kaptandir oglu.. yasi bizlerden genc ama hepimizi temsil edecek kapasitede.. aklim almiyor koksal koktuna gibi birini neden karalamak istesinler... hemde oglunu kullanarak... yazik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
neymiş bu oğlu ıle alakalı iddaalar acaba bir bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Temel ile Candan'ı niye görevden almıyorlar. A pardon onların torpili var. THY filosunun tamamı düşse bir şey olmaz onlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kimin tavuğuna kış dedi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bir gün de bir olay yaratmasan şaşarım thy! her gün yeni numaran çıkıyo!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000