12 Temmuz 2012, Perşembe 15:02:01

TÜRK HAVA YOLLARI YİNE EN İYİ SEÇİLDİ

Türk Hava Yolları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bir kez daha “Avrupa’nın En İyi Havayolu” Oskarı’nı aldı...
  • Aynı ödülü üstüste 2.kez almak çok üstün bir başarı. Üstelik de Avrupa gibi insanların rahatına daha düşkün oldukları bir bölgede... Belki daha da önemlisi; Dünya'da geçen sene ilk 10'a 9.sırada girmelerinden sonra bu sene 7.sıraya çıkmaları, o kadar müthiş Asya'lı havayollarının arasında tek Avrupa'lı olarak boy göstermeleri çok büyük onur. Tebrik ediyorum biraz geç de olsa...
  • 100 ülkeden 18 milyon yolcu bindiği uçağa göre aldığı hizmete gire oy vermiş daha neyin yarışı bu netice belli.......
  • HEY GÖZÜNÜ SEVDIGIM MILLI HAVA YOLUMUZ. SENINLE GURUR DUYUYORUZ. BAZI YORUMLARA ANLAM VERMIYORUM:-) YANI O KADAR BILMIS SAHISLAR KI, CILEK TOPLARKEN MERDIVENDEN DÜSENLERE BENZETIYORUM. YANI BOS BOS BOS LAF. LAF OLSUN KASET DOLSUN. AMA ISTE GERICI ZIHNIYET HALA KASETLE UGRASIYOR.
  • bi kaç tetikçiye yeni teklifler verdirin de çalışanlarınızı daha çok sömürebilin , ozaman belki başınız da göğe erer. skaytrax 2012 sömürü ödülü vede kan emicilik altın madalyası da açık ara thy nin. ne güzel hep baba tekkesi sanki thy ...
  • THY torpil,adam kayırma konusunda,haksız yere işten personel çıkarmada ve zarar şampiyonluğunda dünya çapında rekorlar kırdığı için skytrash ödüllerine layık görülmüştür.bu başarılarından dolayı THY'yi tebrik ederiz :)))
  • 2012nin en iyi yolcusu ödülü sipariş etmiştim, dün geldi
  • Size kotu bir haberim var arkadaslar.THY bir odul daha aldi.Facebook da THY begenenlerin sayisi 1 000 000 a (yaziyla 1 milyon) ulasti. 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde Türk Hava Yolları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “AVRUPA’nın En İyi Havayolu” seçildi. Bu 305 kisi dogruda 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusumu yanlis Bu 305 kisi dogruda Facebook taki 1 milyon kisimi yanlis. O kadar negatifsinizki guzel haberlerde bir kulp bulmaya calisiyorsunuz fakat batiyorsunuz
  • personelini tazminatsız kovan bir firma hangi anlayışla ödüle layık görülür! anlaşılır gibi değil
  • Kendi sivil havacilik otoritesi tarafindan yalandan denetlenip denetleme gunu yerler paspaslanip pislikler hali altina supurulur sonra heyet ile guzel bir yemek yenir hediyeler verilip ugurlanir.Taa ki gercek bir denetlemeye kadar avrupali ilk geldigi gun dunyanin uygunsuzlugunu buluyor thy derhal easa tarafindan kara listeye alinyor ucus guvenliginden bahseden yokken yolcu ikramlariyla yani parayla alinan oduller konusuluyor hayret valla.Ulastirma bakani shgm genel muduru ve thy yonetimi derhal degismeli.Arkadaslardan aldigimiz haberlere gore yakinda teknikten seri istifalar gelecek o kadar soyleyim size.
  • sayın ben ben arkadas madem o kadar bılıyosun bir gün gel beraber calısalım olayı gorursun kımın neyi hakkettigini acaba sen ne iş yaparsın kac para kazanırsın milletin aldıgı parada gozu olan insan sence ne kadar dogrudur?

Türk Hava Yolları,  havayolu ve havaalanı sektöründe sağladığı denetim ve hizmet kıyaslama programları ile kuruluşların ürün ve hizmet kalitesini denetleyen; havacılık sektörünün “Oscar”ı kabul edilen “Skytrax Dünya Havacılık” ödüllerinde “Avrupa’nın En İyi Havayolu” ödülü dahil olmak üzere üç dalda ödül alarak kalitesini dünyaya tescil ettirdi.

Son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlar ve büyüme ile tüm dünyada özel bir yeri olan Türk Hava Yolları,  Skytrax Ödülleri'ne yenilerini ekleyerek bu başarısını hizmet ve kalitesi ile de tescilledi.

100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde Türk Hava Yolları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçildi.

Türk Hava Yolları, Skytrax değerlendirmesine göre 2010 yılında Skytrax tarafından "Dünyadaki En İyi Ekonomi Sınıfı İkram" ödülü ve 2011 yılında Skyscanner tarafından “En İyi İkram” ödülü verilmiştir. 2011 yılında Skytrax tarafından “Avrupa’nın En İyi Havayolu”, Comfort Class koltuğunda “En İyi Premium Ekonomi Koltuğu” ve “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçilen Türk Hava Yolları, bu yıl aldığı ödüllerle bu başarısının tesadüf olmadığını göstermiş oldu. 4 yıldızlı havayolu olan Türk Hava Yolları, uzun uçuşlarda Business Class yolculara ‘Flying Chef’ hizmeti sunan ilk havayolarından biridir.

Skytrax bu yıl da Türk Hava Yolları’nın başarısını verdiği ödüllerle tescil etmiş oldu. Türk Hava Yolları bu yıl da geçen yıl olduğu gibi “Avrupa’nın En İyi Havayolu” oldu.  Bu yıl ayrıca “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu” ve Comfort Class koltuğuyla  “En İyi Premium Ekonomi Koltuk” katagorilerinde “ ödüle layık görüldü.

Farnborough Havacılık Fuarı’nda açıklanan 2012 Skytrax ödülleri, Skytrax CEO’su Edward Plaisted tarafindan 12 Temmuz 2012 tarihinde Türk Hava Yolları Genel Müdürü  Doç. Dr. Temel Kotil’e takdim edildi.


 

TÜRK HAVA YOLLARI YİNE EN İYİ SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Tebrikler... ~ 12 yıl önce
Aynı ödülü üstüste 2.kez almak çok üstün bir başarı. Üstelik de Avrupa gibi insanların rahatına daha düşkün oldukları bir bölgede... Belki daha da önemlisi; Dünya'da geçen sene ilk 10'a 9.sırada girmelerinden sonra bu sene 7.sıraya çıkmaları, o kadar müthiş Asya'lı havayollarının arasında tek Avrupa'lı olarak boy göstermeleri çok büyük onur. Tebrik ediyorum biraz geç de olsa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Millet oyunu vermiş işte.... ~ 12 yıl önce
100 ülkeden 18 milyon yolcu bindiği uçağa göre aldığı hizmete gire oy vermiş daha neyin yarışı bu netice belli.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DURMAK YOK, YOLA DEVAM ~ 12 yıl önce
HEY GÖZÜNÜ SEVDIGIM MILLI HAVA YOLUMUZ. SENINLE GURUR DUYUYORUZ. BAZI YORUMLARA ANLAM VERMIYORUM:-) YANI O KADAR BILMIS SAHISLAR KI, CILEK TOPLARKEN MERDIVENDEN DÜSENLERE BENZETIYORUM. YANI BOS BOS BOS LAF. LAF OLSUN KASET DOLSUN. AMA ISTE GERICI ZIHNIYET HALA KASETLE UGRASIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatli ! ~ 12 yıl önce
bi kaç tetikçiye yeni teklifler verdirin de çalışanlarınızı daha çok sömürebilin , ozaman belki başınız da göğe erer. skaytrax 2012 sömürü ödülü vede kan emicilik altın madalyası da açık ara thy nin. ne güzel hep baba tekkesi sanki thy ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÖDÜL :)) ~ 12 yıl önce
THY torpil,adam kayırma konusunda,haksız yere işten personel çıkarmada ve zarar şampiyonluğunda dünya çapında rekorlar kırdığı için skytrash ödüllerine layık görülmüştür.bu başarılarından dolayı THY'yi tebrik ederiz :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben de skytraxtan ~ 12 yıl önce
2012nin en iyi yolcusu ödülü sipariş etmiştim, dün geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
www.facebook.com/turkishairlines ~ 12 yıl önce
Size kotu bir haberim var arkadaslar.THY bir odul daha aldi.Facebook da THY begenenlerin sayisi 1 000 000 a (yaziyla 1 milyon) ulasti. 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusunun oyları ile verilen Skytrax ödüllerinde Türk Hava Yolları geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “AVRUPA’nın En İyi Havayolu” seçildi. Bu 305 kisi dogruda 100 değişik ülkeden 18 milyona yakın havayolu yolcusumu yanlis Bu 305 kisi dogruda Facebook taki 1 milyon kisimi yanlis. O kadar negatifsinizki guzel haberlerde bir kulp bulmaya calisiyorsunuz fakat batiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaşırmışlar ~ 12 yıl önce
personelini tazminatsız kovan bir firma hangi anlayışla ödüle layık görülür! anlaşılır gibi değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik atik ~ 12 yıl önce
Kendi sivil havacilik otoritesi tarafindan yalandan denetlenip denetleme gunu yerler paspaslanip pislikler hali altina supurulur sonra heyet ile guzel bir yemek yenir hediyeler verilip ugurlanir.Taa ki gercek bir denetlemeye kadar avrupali ilk geldigi gun dunyanin uygunsuzlugunu buluyor thy derhal easa tarafindan kara listeye alinyor ucus guvenliginden bahseden yokken yolcu ikramlariyla yani parayla alinan oduller konusuluyor hayret valla.Ulastirma bakani shgm genel muduru ve thy yonetimi derhal degismeli.Arkadaslardan aldigimiz haberlere gore yakinda teknikten seri istifalar gelecek o kadar soyleyim size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxxx ~ 12 yıl önce
sayın ben ben arkadas madem o kadar bılıyosun bir gün gel beraber calısalım olayı gorursun kımın neyi hakkettigini acaba sen ne iş yaparsın kac para kazanırsın milletin aldıgı parada gozu olan insan sence ne kadar dogrudur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000