16 Eylül 2018, Pazar 09:29:43

Türk Hava Yolları, İtalya Basketbol Ligi’ne Sponsor Oldu

EuroLeague’ın ana sponsoru olan Türk Hava Yolları, artık İtalya Ligi’nde sponsoru oldu.
  • Önce personel yemeklerini düzeltsin makarna köfte tavuk hergün verin bakalım aycıya bunları yicekmi
  • dogru duzgun piyasadan haberi yok bu kadar cumleyi nasil kurmus hayret, zaten azicik baksa ucaklara italyan degil hintli yolcu tasidigini gorur. Ama dedik ya liyakat onemli. vce mxp fco ucaklarina bi bak
  • İtalyan ülkemize gelip herhangi bir yere sponsor oluyor mu? Türkiye'de birçok basketbol takımı sponsorsuzluk yüzünden kapanıyor, oyunculara para ödenmiyor thy de kendi ligine sponsor olacağına gidiyor elin oğlunu zengin ediyor! Herşeyimiz abuk sabuk !
  • El aleme para dağıtacağına elektrikli drone üretimi için destek olsun
  • Italyanlar geldi paraciklar diye ellerini ovusturuyorlardir muhakkak.
  • Nba de sponsor olsa

Türk Hava Yolları (THY), İtalya Basketbol Birinci Ligi'nin (Serie A) 2018-2019 sezonunda resmi hava yolu sponsoru oldu.

THY ile Serie A arasındaki resmi hava yolu sponsorluk anlaşması, İtalya'nın kuzeyindeki Bologna kentinde gerçekleştirildi. THY Bologna ve Pisa Genel Müdürü Ahmet Halid Kutluoğlu, burada yaptığı konuşmada, en önemli İtalyan basketbol liginin hava yolu ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:"THY olarak, İtalya'da ve tüm dünyada sporun başarılarını destekleme konusunda kararlıyız, özellikle de takım çalışması, liderlik ve rekabetçi ruh ile farklı kültürden insanları birleştirme gibi değerlerimizi barındıran takım sporlarını... Lega A ile yeni ortaklığımız, uzun yıllar devam etmeyi umduğumuz mesajını iletmek için saygın bir fırsat.

"Lega A Başkanı Egidio Bianchi de "Yıllardır markasını birinci Avrupa kulübü etkinliği EuroLeague ile ilişkilendirmiş saygın bir ismin ortaklarımız arasına girişi, hareketimizin büyümesini teyit ettiği için bizi gururlandırıyor." ifadesini kullandı.

Bianchi, bu kadar önemli bir markayla bir arada bulunmanın geçen sezon olan istatistiklerin pekiştirilmesi ve geliştirilmesi bakımından da teşvik edici bir nokta olduğunu söyledi.

THY, 1959 yılından bu yana İstanbul'dan İtalya'ya uçuşlar düzenliyor. THY'nin her gün İtalya'nın Bari, Bologna, Katanya, Milano, Napoli, Pisa, Roma ve Venedik olmak üzere 8 şehrinden İstanbul'a seferleri bulunuyor. Yolcular, İtalya'nın 8 şehrinden İstanbul aktarmalı olarak 122 ülkeye ulaşım sağlayabiliyor.

THY, 2010 yılından bu yana basketbolda Avrupa Ligi'nin de sponsorluğunu yapıyor. 

Türk Hava Yolları, İtalya Basketbol Ligi’ne Sponsor Oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

verin verin ~ 6 yıl önce
Önce personel yemeklerini düzeltsin makarna köfte tavuk hergün verin bakalım aycıya bunları yicekmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EnzoGorlomi ~ 6 yıl önce
dogru duzgun piyasadan haberi yok bu kadar cumleyi nasil kurmus hayret, zaten azicik baksa ucaklara italyan degil hintli yolcu tasidigini gorur. Ama dedik ya liyakat onemli. vce mxp fco ucaklarina bi bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
denyo ~ 6 yıl önce
enzo. begenmedigin adam kendi butun italya icin bir anlasma yapmis. dikkatli bakarsan gorursun...
mil ~ 6 yıl önce
nereden biliyorsun da böyle konuşuyorsun? ahmet halid bey'in ticari olarak yaptıklarını yapacaklarını sen hayal bile edemezsin. işkembeden atmaya ne kadar meraklısınız.
Trajikomedi ~ 6 yıl önce
İtalyan ülkemize gelip herhangi bir yere sponsor oluyor mu? Türkiye'de birçok basketbol takımı sponsorsuzluk yüzünden kapanıyor, oyunculara para ödenmiyor thy de kendi ligine sponsor olacağına gidiyor elin oğlunu zengin ediyor! Herşeyimiz abuk sabuk !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
El aleme para dağıtacağına elektrikli drone üretimi için destek olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 6 yıl önce
Italyanlar geldi paraciklar diye ellerini ovusturuyorlardir muhakkak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorun ne ~ 6 yıl önce
Sen uçağı kullanmana bak. Cok meraklıysan yere iner fikrini söylersin
Hat ~ 6 yıl önce
Dolu uctugumuz o hatlarda da bu reklam ve sponsorluklar sayesinde bizde paraciklar diye ovusturuyoruz elleri kaptanim. Hiç birşey boşuna değil ve hiç birşey karşılıksız değil.
Lolo ~ 6 yıl önce
Nba de sponsor olsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000