10 Şubat 2011, Perşembe 11:07:57

TÜRK HAVA YOLLARI EMITT FUARI'NDA...

Türk Hava Yolları ana sponsorluğunda 15’incisi düzenlenen dünyanın en büyük on turizm organizasyonundan biri olan EMITT fuarında (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat fuarı), 60 ülkeden 4 bin katılımcı stand açacak.
  • Singapur'a SGA ile gidip Star Alliance yüzünden TK ile dönmüş biri olarak kabindeki korkunç uçurumu üzülerek gözlemledim. SGA'a mükemmel servis, önünüzde yarı beline kadar eğilen dünya tatlısı güler yüzlü mütevazi bay ve bayanlar, TK'da ise "hey pislik burdan korkunç paralar kazanıyorum, senden iyi bir evde yaşıyor senden iyi arabayla geziyorum, ve şimdi sana hizmet etmek çok gücüme gidiyor" gibisinden size bakan asık suratllı, fevri ve mutsuz hostesler..Ve acımasız gerçekler..
  • THY'yi her fırsatta eleştiri ötesinde karalamayı vazife bellemiş kişiler. Yahu sizde binmeyiverin THY uçaklarına. Sizin paranız da eksik kalsın. Günbegün daha iyi yerlere geliyor, her milletten insan gıpta ile bakıyor. Müşteri memnuniyetinden tutun karlılığına büyümeye kadar herşey ortada. Siz de memnun olmayın, hatta THY'yi yok sayın. İnanın siz de mutlu olursunuz. Eksikliğiniz hissedilmez.
  • kabin de tk nin kotu oldugunu dusunuyorum. acayip gururlu hostesler. ingilizce sifir. ezberci mantik. asyali tasiyicilarin ucaklarini bu hostesler gorev amacli zorla bindirilmeli. servici bir gorsunler. sonra onlar da ogrenir. ogrenemeyen shut a cekilsin. 1
  • kardeş yer hizmetlerinde tamamen sana katılırım malesef TGS havaşın yarısı kadar olamıyor. hasarlamadık uçak kalmadı:( ama kabin hizmetleri için aynı lelimeleri kullanmak hakzılık olur. belki onde değildir ama geride de değildir.
  • THY'nin kabin ve yer hizmetlerinde Singapore Airlines, Asiana, Swiss ve Korean seviyesinde oldugunu soylemek THY'ye yapilacak en buyuk ihanettir. Cunku TK bu hali ile saydigim havayollarindan servis kalitesinde oldukca geride. Bunu kavrayabilmek ve gozlemleyebilmek icin konuya onyargisiz bakmak yeterli. Vatan, Millet, Sakarya anlayisi ile milli havayolumuzun yanlislarini gormemek ve soylememek ancak THY'ye zarar verir.
  • Temel Kotil yapılan röportajda 2012-2013 yıllarında ABD de Miami,Houston,Boston ve Detroit seferlerini başlatmayı planladıklarını söylemiş
  • America da united, delta, us airways southwest avrupada lufthansa, austrain airlines, british ile uçarım, uzak doğu da jal, asiana, korean air, emirates, singapore ile uçarım işim gereği hepsini THY ile karşılaştırırım ve ona göre bir yorum yaparım. kendi havayolunu sevmeyen ......
  • Evet Do&Co'nun ikrami cok iyi. Yanliz kabin ve yer hizmetlerine gelince THY, Lufthansa ve Swiss'in gerisinde. Hayatlarinda THY'den baska bir havayolu ile ucmamis insanlarin yorumlarini okumak beni epey gulduruyor. Bu elestirileri yaparken amac THY'yi gercekten 5. Yildizli olmasini saglayacak yolu gostermek. THY'nin en acil konusu; yer hizmetleri (TGS) ve kabin personeli egitimine daha onem vermesi ve bu konuda Asyali hava tasiyicilarini ornek almasi.
  • İçimizdeki irlandalılar çatlasınlar Lufthansa nın Türkiye müdürü anadan ve babadan doğma alman net açıkladı. Thy çok gelişti ve büyümeye devam ediyor ve do&co nun yemekleri lufthansa nın lsgskychef yemek servisi hazırlayan şirketinden daha iyi dedi. Bunu alman söylüyor duyuruluryemek kalitesi, servis hizmeti hosteslerin gülüryüzlü olmaları koltuk araların genişliği koltukların rahatlığı bunlar da THY bir numaradır.. Entellere viski ve leb lebi ikramı da yapğıyorlar ama puro içessiniz yasak çünkü..
Singapur Turizm Ofisi ve Changi Havaalanı’nın açacağı standda Türk Hava Yolları da yer alıyor. Türk Hava Yolları, fuara 144 m2’lik özel bir standla katılıyor.

60 Ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 4000 katılımcının yer alacağı EMITT 2011 fuarında Singapur Turizm ofisi ve Changi Havaalanı standında Türk Hava Yollarıyla birlikte Singapur tanıtımı gerçekleştirilecek.

2011 Yılında Singapur uçuşlarının 25’inci yılını kutlayan Türk Hava Yolları, İstanbul-Singapur-Jakarta-Singapur-İstanbul arasında gerçekleştirdiği seferlerini 8 Ocak 2011 tarihinden itibaren haftada 5 seferden 6 sefere, 27 Mart 2011 tarihinden itibaren haftada 6 seferden 7 sefere arttıracak.

10-13 Şubat 2011 tarihleri arasında TUYAP fuar alanında gerçekleştirilecek fuarda Singapur standına gelecek ziyaretçileri süprizler ve hediyeler bekliyor. Singapur’a gidiş-dönüş uçak bileti, otel konaklaması ve diğer süprizler 2011 nolu standda sahiplerini bekliyor.

Star Alliance üyesi Avrupa’nın 4’üncü büyük havayolu ünvanına sahip Türk Hava Yolları şu anda 131 dış hat ve 41 iç hat olmak üzere toplam 172 noktaya sefer düzenliyor.
TÜRK HAVA YOLLARI EMITT FUARI'NDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Singapur'a SGA ile gidip Star Alliance yüzünden TK ile dönmüş biri olarak kabindeki korkunç uçurumu üzülerek gözlemledim. SGA'a mükemmel servis, önünüzde yarı beline kadar eğilen dünya tatlısı güler yüzlü mütevazi bay ve bayanlar, TK'da ise "hey pislik burdan korkunç paralar kazanıyorum, senden iyi bir evde yaşıyor senden iyi arabayla geziyorum, ve şimdi sana hizmet etmek çok gücüme gidiyor" gibisinden size bakan asık suratllı, fevri ve mutsuz hostesler..Ve acımasız gerçekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'yi her fırsatta eleştiri ötesinde karalamayı vazife bellemiş kişiler. Yahu sizde binmeyiverin THY uçaklarına. Sizin paranız da eksik kalsın. Günbegün daha iyi yerlere geliyor, her milletten insan gıpta ile bakıyor. Müşteri memnuniyetinden tutun karlılığına büyümeye kadar herşey ortada. Siz de memnun olmayın, hatta THY'yi yok sayın. İnanın siz de mutlu olursunuz. Eksikliğiniz hissedilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kabin de tk nin kotu oldugunu dusunuyorum. acayip gururlu hostesler. ingilizce sifir. ezberci mantik. asyali tasiyicilarin ucaklarini bu hostesler gorev amacli zorla bindirilmeli. servici bir gorsunler. sonra onlar da ogrenir. ogrenemeyen shut a cekilsin. 1

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kardeş yer hizmetlerinde tamamen sana katılırım malesef TGS havaşın yarısı kadar olamıyor. hasarlamadık uçak kalmadı:( ama kabin hizmetleri için aynı lelimeleri kullanmak hakzılık olur. belki onde değildir ama geride de değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY'nin kabin ve yer hizmetlerinde Singapore Airlines, Asiana, Swiss ve Korean seviyesinde oldugunu soylemek THY'ye yapilacak en buyuk ihanettir. Cunku TK bu hali ile saydigim havayollarindan servis kalitesinde oldukca geride. Bunu kavrayabilmek ve gozlemleyebilmek icin konuya onyargisiz bakmak yeterli. Vatan, Millet, Sakarya anlayisi ile milli havayolumuzun yanlislarini gormemek ve soylememek ancak THY'ye zarar verir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Temel Kotil yapılan röportajda 2012-2013 yıllarında ABD de Miami,Houston,Boston ve Detroit seferlerini başlatmayı planladıklarını söylemiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
America da united, delta, us airways southwest avrupada lufthansa, austrain airlines, british ile uçarım, uzak doğu da jal, asiana, korean air, emirates, singapore ile uçarım işim gereği hepsini THY ile karşılaştırırım ve ona göre bir yorum yaparım. kendi havayolunu sevmeyen ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Do&Co'nun ikrami cok iyi. Yanliz kabin ve yer hizmetlerine gelince THY, Lufthansa ve Swiss'in gerisinde. Hayatlarinda THY'den baska bir havayolu ile ucmamis insanlarin yorumlarini okumak beni epey gulduruyor. Bu elestirileri yaparken amac THY'yi gercekten 5. Yildizli olmasini saglayacak yolu gostermek. THY'nin en acil konusu; yer hizmetleri (TGS) ve kabin personeli egitimine daha onem vermesi ve bu konuda Asyali hava tasiyicilarini ornek almasi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İçimizdeki irlandalılar çatlasınlar Lufthansa nın Türkiye müdürü anadan ve babadan doğma alman net açıkladı. Thy çok gelişti ve büyümeye devam ediyor ve do&co nun yemekleri lufthansa nın lsgskychef yemek servisi hazırlayan şirketinden daha iyi dedi. Bunu alman söylüyor duyuruluryemek kalitesi, servis hizmeti hosteslerin gülüryüzlü olmaları koltuk araların genişliği koltukların rahatlığı bunlar da THY bir numaradır.. Entellere viski ve leb lebi ikramı da yapğıyorlar ama puro içessiniz yasak çünkü..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000