07 Nisan 2014, Pazartesi 11:40:00

TÜRK HAVA YOLLARI DEVAM DEDİ

Türk Hava Yolları Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın 5'inci kez isim sponsoru oldu.
  • Tamamen gereksiz bir sponsorluk antlaşması...THY için hiç bir getirisi yok...Birkaç işgüzarın genelmüdürün gözüne girmek için uydurduğu bir antlaşma...Sn.genel müdürüm bu antlaşmalarda THY kimlere kaç para veriyor , kimler bu işden ne kadar komisyon alıp şirketimizi soyuyor lütfen denetleyin...Para hepimizin parası yazıktır günahtır....
  • takunya ve torpil havayolları paraları saçmaya devam etsin !!!

 Türk Hava Yolları Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın 5'inci kez isim sponsoru oldu.

Altıncısı düzenlenecek Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın (LET)  Türkiye ayağının ana ve isim sponsoru bu sene de Türk Hava Yolları oldu.

Dünyanın birçok ülkesinde düzenlenen ve Avrupa’nın en prestijli turnuvalarından biri olarak kabul edilen Ladies European Tour- Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası´nın Türkiye ayağı 08-11 Mayıs 2014 tarihlerinde Antalya-Belek’te bulunan National Golf Kulübü’nde gerçekleşecek.

Ocak ayında Yeni Zelanda’da başlayan Ladies European Tour’un (LET) Türkiye ayağı Mineks International organizatörlüğünde, 8-11 Mayıs tarihlerinde, Antalya Belek National Golf Kulübü’nde 32 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katılımıyla altıncı kez gerçekleşecek.

Dünya çapında 80 turnuva kazanan, İngiltere’nin en iyi kadın golfçüsü Laura DAVIES’in de yer alacağı turnuvada 2013 Turkish Airlines Ladies Open şampiyonu Güney Afrikalı Lee Anne PACE, 2012 ve 2011 şampiyonu Hollandalı Christel BOELJON, 2010 şampiyonu İngiliz Melissa REID, İsviçreli Carin KOCH, İspanyalı Carlota CIGANDA ve İngiltere’nin yükselen yıldızı Charley HULL gibi çok sayıda uluslararası golfçü yer alacak. Tüm yıl boyunca sürecek turnuva Türkiye’den sonra Hollanda, Slovakya, İngiltere, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İskoçya, İsveç, Fransa, İspanya, Fransa, Güney Afrika, Çin, Hindistan ve Dubai gibi ülkelerde devam edecek.

Turkish Airlines Ladies Open’dan bir gün önce 1 profesyonel ve 3 amatör oyuncudan oluşan takımların yarışacağı Turkish Airlines Ladies Open – Avea Prime Pro – Am turnuvasında ise iş ve cemiyet camiasından önemli isimler bir araya gelecek.
 

TÜRK HAVA YOLLARI DEVAM DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Tamamen Gereksiz ~ 10 yıl önce
Tamamen gereksiz bir sponsorluk antlaşması...THY için hiç bir getirisi yok...Birkaç işgüzarın genelmüdürün gözüne girmek için uydurduğu bir antlaşma...Sn.genel müdürüm bu antlaşmalarda THY kimlere kaç para veriyor , kimler bu işden ne kadar komisyon alıp şirketimizi soyuyor lütfen denetleyin...Para hepimizin parası yazıktır günahtır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 10 yıl önce
takunya ve torpil havayolları paraları saçmaya devam etsin !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANLAMSIZ ~ 10 yıl önce
Bu türlü sponsorluklar ,ciddi bir prestij ve reklam yoludur.Reklam ve tanıtım yolu ile yolcu artışı sağlanır.Bunlar saçmalık değil yerinde ve prestijli reklam ve tanıtım olaylarıdır.Bunu para saçılma diye yorumlamak, bu çağı yakalamamak demek herhalde.
µ ~ 10 yıl önce
sende çatla burda :)
? ~ 10 yıl önce
prestij reklama para saçmakla mı oluyor ???
? Rumuzlu ~ 10 yıl önce
Para'nın saçıldıgını nereden biliyorsunuz,,Golf oyunu ve getirileri hakkında bilginiz varmı? Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz,para saçılıyor,para saçılıyor vb.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000