23 Aralık 2016, Cuma 16:47:40

Türk Hava Yolları bir adet A330'u filosuna kattı

Intrepid Aviation Partners (IAP)Türk Hava Yolları'nın (THY) Intrepid Aviation Partners'dan (IAP) kiraladığı bir adet Airbus A330 tipi uçak filoya katıldı.
  • Gerçek vatanseverler sükunetle işi büyüklere bırakır. İllaki bir yapılacak bişeyler vardır. Türkler Allah CC tarafından müjdelenmiş bir millettir. Tüm badireler bitecektir. Burda acımazsızca yorum yapanlar da bizden değildir. Vatan için yaşamak vatanın terakki ve tealisine çalışmak da vatan için ölmek kadar şereflidir.Vatan sevgisi imandan gelir. (Hz. Muhammed S.A.V)
  • Böyle giderse THY zor duruma girer, pilotlar işsiz kalır, borçlar ödenemez, krediler gümler,THY beklettiği uçakları kiraya vermeli hemde personeli ile,....
  • Airport habere bir soru sormak istiyorum.Havacilik ile alakali bilgileriniz bizden fazladir.Lutfen su durumun sizlerce mantikli bir aciklamasi olabilir mi?THY nin 30 ucagi yerde yatiyorken ustelik bu ucaklarin cogu genis govdeli 330 lar iken filoya hala 330 lar eklenmesinin ne gibi bir avantaji olabilir.ya da stratejisi ne olabilir.Yoksa biz mi halk olarak cok kucuk perspektiften bakiyoruz olaya?Sizlere soruyorum bu soruyu.Bilgilerinizi bizlerle paylasirsaniz(ileride kose yazilarinda da olabilir) mutluluk duyariz...
  • Hedef yanıltıyorlar gibi geldi bana. 78 ilk uçağı unutturuyorlar.
  • Paran varken lazım olmayan seylerı alırsan paran yokken lazım olucak seylerı satmak zorunda kalırsın
  • Airbus iyi çalışmış. Filosunun bir kısmını yerde tutan şirkete ellerinde patlamış uçağı yedirmişler. Eh, yeni yönetim de büyümenin nimetlerini nasiplenecek tabi.
  • Bezgin kiralamıştır
  • Bu ne rezil ongorusuz yonetimdir.Onunu gorememislermide ucak kiralamislar.Bu isten birileri nemalaniyor zannimca.Cok yazik gercekten
  • Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.Thy şimdi o durumda.Bu duruma gelmesinde katkısı olan yöneticileri sorarsanız onlarda en baştakileri örnek alıyorlar.Yani istifa beklemeyin
  • Ben şimdi anladııııım 3.havalimanını niye yapıyorlaaar..uçamayan ve eli mahkum kiralanmış, ve gelmekte olan teyyareler için park yeriiii :))))))

Türk Hava Yolları'nın (THY) Intrepid Aviation Partners'dan (IAP) kiraladığı bir adet Airbus A330 tipi uçak filoya katılmak üzere.

Airbus A330-300 tipi uçağın dry lease (Hava aracının, kiracının işletme ruhsatı kapsamında işletildiği kiralama operasyonunu - Mürettebatsız) olarak kiralandığı belirtildi.

TC-LOE kuyruk tescili verilen uçak, 2014 Aralık ayında ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Japon havayolu şirketi Skymark Airlines tarafından Airbus'a sipariş edilen uçak, şirketin uçağı almaktan vazgeçmesi nedeniyle Intrepid Aviation Partners tarafından alınmıştı.

THY'nin yeni uçağı İsviçre'nin Zürih kentinden havalanarak İstanbul'a gelmek üzere yola çıktı. Önümüzdeki saatlerde uçağın Atatürk Havalimanı'na inmesi bekleniyor.

Türk Hava Yolları bir adet A330'u filosuna kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (97)

PELiN ~ 7 yıl önce
Gerçek vatanseverler sükunetle işi büyüklere bırakır. İllaki bir yapılacak bişeyler vardır. Türkler Allah CC tarafından müjdelenmiş bir millettir. Tüm badireler bitecektir. Burda acımazsızca yorum yapanlar da bizden değildir. Vatan için yaşamak vatanın terakki ve tealisine çalışmak da vatan için ölmek kadar şereflidir.Vatan sevgisi imandan gelir. (Hz. Muhammed S.A.V)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka kara murat ~ 7 yıl önce
Sapla samanı birbirine karıştırma.
A-320 ~ 7 yıl önce
Hadi oradan......
Ağzınıza Sağlık ~ 7 yıl önce
Hanımefendi çok farklı bir açıdan bakmış. Sapla samanla çok alakalı. Biz kolay kolay yıkılmayan bir milletiz. Devletimiz varolsun. Başımızdakilere Allah zeval vermesin. Yılbaşında münafıklar gibi eğleneceğinize biraz dua edin . Gavurları güldürmeyin. Rabbim zındıklara fırsat vermesin. Kendi içinizdekileri de tez vakitte hidayete erdirsin. Şurada okuduğum tek kayda değer yorum hanımefendinin yorumu olmuş. Bu toprakları beğenmeyen,paradan başka bir şey düşünmeyenler de defolsun gitsin. Biz ümmetimizle devletimizle sonuna kadar buradayız. Burada olacağız.
Açıklama istiyoruz ~ 7 yıl önce
Sizin aklınızın erdiği, bizim aklımızın ermediği nedir? Açıklayın lütfen. Kayseri de Konya da Antalya da uçakları yerde tutup hala uçuramayacağınız uçakları getiriyor bu işte hidayet var diyorsunuz. Dün FETÖ ile bu yollarda beraber yürüyen sizdiniz, şimdi sizin dışınızda herkes FETÖ cü oldu. Bize devletin her bir kuruşunda tüyü bitmemiş yetim hakkı var diyenler yalan mı söyledi . Bu savurganlık neyin nesi? Depremi bahane edip toplanan paralarla yol yapanlar, yandaşlarına ballı ihaleleri peşkeş çekenler vatanı çok seviyor da kral çıplak diyenler mi hain, ülkeyi terk etmesi isteniyor. El-Bab' ta gencecik yaşta hayatı sönenlerden biri Pelin hanım, sizin doğurduğunuz çocuk mu? Cevap verin lütfen.
Korkarım ~ 7 yıl önce
Böyle giderse THY zor duruma girer, pilotlar işsiz kalır, borçlar ödenemez, krediler gümler,THY beklettiği uçakları kiraya vermeli hemde personeli ile,....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamiyorum ~ 7 yıl önce
Airport habere bir soru sormak istiyorum.Havacilik ile alakali bilgileriniz bizden fazladir.Lutfen su durumun sizlerce mantikli bir aciklamasi olabilir mi?THY nin 30 ucagi yerde yatiyorken ustelik bu ucaklarin cogu genis govdeli 330 lar iken filoya hala 330 lar eklenmesinin ne gibi bir avantaji olabilir.ya da stratejisi ne olabilir.Yoksa biz mi halk olarak cok kucuk perspektiften bakiyoruz olaya?Sizlere soruyorum bu soruyu.Bilgilerinizi bizlerle paylasirsaniz(ileride kose yazilarinda da olabilir) mutluluk duyariz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boşver ~ 7 yıl önce
Siz bu işlerden anlamazsınız. Bu işlerden sadece koyungiller anlar. Kurban olduğum Allah onlara bir yetenek vermiş ki... Sorma gitsin. O yüzden sen kafana takma anlayamazsın. Sahi bu komisyon oranları kaçtı?
Cvp ~ 7 yıl önce
Uçağın anlaşması önceki zamanlarda yapıldığı için geliyor. Firmalar senin zararına karına bakmaz. Gönderir.
Ne Anlaşma ama ~ 7 yıl önce
Dry ya da Wet Lease denen şey uçağın şartları farklı kiralanması. Anlaşmayı yaptın, bir yıl sonra böyle şeylerin olabileceğini öngörmedin tamam. Ama bu gün şartlar değişti. O uçağı kiralamak için yaptığın anlaşmaya hangi şartlar yazıldı ki, yerde tutacağın ve uçurmadığın halde onca para ödeyeceğin uçağa ihtiyacım yok, neden getiriyorum diyemiyorsun? Devlet el altından milli havayolu diye kasana para koysun, sen de böyle çar çur et. Kadının teki de çıksın telakki ve teali içeren yazı yazsın. Nasıl bir akıl tutulmasıdır bu? Madem o kadar vatan seversiniz, maaş almadan çalışın o halde. Yaptık bir hata, anlaşmayı imzaladık, az çok telafisi olsun buda diyebiliyormusunuz. Kurtuluş savaşındakiler elde avuçtakileri de vermişti. O kadar fedakar olabilecekmisiniz, pabucumun yeni osmanlı oğlancıkları.
Pilotx ~ 7 yıl önce
Hedef yanıltıyorlar gibi geldi bana. 78 ilk uçağı unutturuyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru soz ~ 7 yıl önce
Paran varken lazım olmayan seylerı alırsan paran yokken lazım olucak seylerı satmak zorunda kalırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Baltutan yeni parmak ~ 7 yıl önce
Airbus iyi çalışmış. Filosunun bir kısmını yerde tutan şirkete ellerinde patlamış uçağı yedirmişler. Eh, yeni yönetim de büyümenin nimetlerini nasiplenecek tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunu ~ 7 yıl önce
Bezgin kiralamıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ongorusuz Yonetim ~ 7 yıl önce
Bu ne rezil ongorusuz yonetimdir.Onunu gorememislermide ucak kiralamislar.Bu isten birileri nemalaniyor zannimca.Cok yazik gercekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enerjix ~ 7 yıl önce
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak.Thy şimdi o durumda.Bu duruma gelmesinde katkısı olan yöneticileri sorarsanız onlarda en baştakileri örnek alıyorlar.Yani istifa beklemeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hıııımm... ~ 7 yıl önce
Ben şimdi anladııııım 3.havalimanını niye yapıyorlaaar..uçamayan ve eli mahkum kiralanmış, ve gelmekte olan teyyareler için park yeriiii :))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yüzsüz ~ 7 yıl önce
Türk şirketi zarar edince ağzınız kulaklarınıza varıyor değil mi? Nasıl tiplerle iç içe yaşıyoruz görün millet...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000