29 Ekim 2012, Pazartesi 14:23:41

TÜRK HAVA YOLLARI BASKILARA DAYANAMADI!

Türk Hava Yolları, Cumhuriyet'in 89. yıl kutlamalarıyla ilgili baskılara dayanamayarak resmi internet sitesinden kutlama mesajı yayınladı.
  • Valla bademden/badem bıyıktan fazla bahsetmeyin bence.. Şu birkaç ay önce Bursadaki sahte şeyhin müritlerini bademlemesi (kendi deyimleri) ni hatırlatıyor... Badem deyimce insan tırsıyor yahuu..
  • Tarih okumadan gelmis ahkam kesiyorsunuz. Osmanli hala iktidarda olsa ve siz Osmanlinin torunu oldugunuzu soyleseydiniz kelleniz giderdi. Osmanli bir hanedandir. Osman beyin kurdugu devletin baskalasmis halidir. Kuruldugu gun ile sona erdigi gun arasinda anormal fark vardir. Osmanli bir balkan imparatorlugudur. En fazla mezalimi Turklere yapmistir. okuyun biraz.
  • THY'Yİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM.HZ. ALLAH'IN İZNİYLE DÜNYA BİRİNCİSİ OLACAĞIZ VE OSMANLI TORUNU OLDUĞUMUZU BİRKEZ DAHA İSPATLAMIŞ OLACAĞIZ.GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. SAYIN EDİTÖR.......... ANLADIN SEN.
  • YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN AZİZ VATAN...
  • Helal Thy'ye 29 Ekim 2012, Pazartesi 16:43:21 Cumhuriyet olmasaydi sayet senin mensubu oldugun zihniyet seni bu kadar konusturmazdi... Cumhuriyetin ve inonunun en buyuk hatasi farkli seslere musama gostermek zamaninda boyle davranmasalardi bugun hicbiriniz bu goruslere sahip olamazdiniz. Dipnot kurban Allahla kul arasindadir, kula sorgulamal dusmez! Sunu kestim bunu kestim demek te kurbani anlamindan cikarir
  • Hani baski kim yapmis??Cumhuriyeti kullanipta reklam pesindesiniz baska birsey degil!!
  • Iddia ediyorum. 2023 e kadar Thy kalmayacak. Kalsa da o Thy bu Thy olmayacak. Zaten bu Thy de Turkiyenin ruhunu tasiyan ulkemizin Thy si degil.
  • Milli Marşımızı reklam cingili yaptıklarında herkes alkışladı.Gercek amaçlarının Milli degerleri yok etmek olduğunu anlamadı.Umarim şimdi anlamislardir...
  • BU ZİHNİYET NE YAPACAĞINI SAKLAMIYOR HERHALİYLE BELLİ EDİYOR.YAVAŞ YAVAŞ ATATÜRK VE CUMHURİYETİN DEĞERLERİNİ KAZANIMLARINI ETKİSİZLEŞTİRİP UNUTTURMAK İSTİYORLAR.BUNU HALKIN İYİ ANLAMASI GEREK..BİLİNÇLİ KÜLTÜRLÜ İNSANLARIN BUNU HER YERDE ANLATMASI GEREK.YOBAZLARA DUR DENMELİ.HERKEZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN..
  • Şunlara bak sanki düşman devlette yaşamak zorundalar! Nefes aldıkları, herşeyi ile borçlu oldukları, ÖZGÜR, 1. sınıf vatandaş olarak yaşadıkları 'MEMLEKETİ'lerinin' varlığını, onun CUMHURİYET oluşunu kutlamaya YÜKSÜNÜYORLAR!!!!!Bu nasıl birşetdir ya! Bu nasıl hainliktir ya! Üstelik Devlet hava yolları. Yazık ki ne yazık... Çok yazık ki böyle birşeyi tartışmak zorunda kalıyoruz. Utanıyorum...

AirportHaber'in bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını gündeme getirmesinden sonra Türk Hava Yolları, resmi ulaşım sponsoru olduğu dünya devi Barcelona'nın da 29 Ekim mesajı yayınlamasıyla birlikte baskılara dayanamayarak resmi internet sitesinden kutlama mesajı yayınladı.

Birçok havayolu şirketinin resmi internet sitesi üzerinden Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamasından sonra Türk Hava Yolları da öğle saatlerinde resmi internet sitesinde bulunan haberler bölümünde bir kutlama yaptı.

Bu arada Atatürk'ün kurduğu Türk Hava Kurumu da, bugün öğlen saatlerinde Cumhuriyet Bayramı'na ilişkin kutlama mesajını internet sitesine koydu.

İŞTE THY, BARCELONA VE THK'NIN KUTLAMALARI:

TÜRK HAVA YOLLARI BASKILARA DAYANAMADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Valla bademden/badem bıyıktan fazla bahsetmeyin bence.. Şu birkaç ay önce Bursadaki sahte şeyhin müritlerini bademlemesi (kendi deyimleri) ni hatırlatıyor... Badem deyimce insan tırsıyor yahuu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmanlar ~ 11 yıl önce
Tarih okumadan gelmis ahkam kesiyorsunuz. Osmanli hala iktidarda olsa ve siz Osmanlinin torunu oldugunuzu soyleseydiniz kelleniz giderdi. Osmanli bir hanedandir. Osman beyin kurdugu devletin baskalasmis halidir. Kuruldugu gun ile sona erdigi gun arasinda anormal fark vardir. Osmanli bir balkan imparatorlugudur. En fazla mezalimi Turklere yapmistir. okuyun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY 'YE ~ 11 yıl önce
THY'Yİ SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM.HZ. ALLAH'IN İZNİYLE DÜNYA BİRİNCİSİ OLACAĞIZ VE OSMANLI TORUNU OLDUĞUMUZU BİRKEZ DAHA İSPATLAMIŞ OLACAĞIZ.GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN. SAYIN EDİTÖR.......... ANLADIN SEN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
METEHAN ~ 11 yıl önce
SİZ KİM OSMANLI OLMAK KİM YAHU KOÇUM ? OSMANLININ TIRNAĞI OLABİLSENİZ KEŞKE AMA BU MENTALİTEYLE YANINDAN BİLE GEÇEMEZSİNİZ RAB BANA HEP BANA DERKEN.ÖNCE ADİL VE ADALETLİ OLMAYI ÖĞRENİN GERİSİNİ DAHA SONRA KONUŞALIM. BOŞ SÖZE HİÇ GEREK YOK.HERŞEY ORTADA. SİZİN ZİHNİYETİNİZ BELLİ ZATEN :)
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
hz allah kim hocam? once inandigin tanriya hitap etmesini ogren..ben ateistim cakmam pek bu islerden ama, ilk defa hazreti allah dendigini gordum. yanlisim varsa yuklenin eksi tusuna.
isime ~ 11 yıl önce
Hazret kelimesi yüceltme manasında kullanılan bir kelimedir. Bu bakımdan Hazreti Allah ifadesi kullanılabilir.Anlamadığınız belli...
89. YAŞ VE DAHA NİCE YAŞLARA ~ 11 yıl önce
YENİ YAŞIN KUTLU OLSUN AZİZ VATAN...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Helal Thy'ye 29 Ekim 2012, Pazartesi 16:43:21 Cumhuriyet olmasaydi sayet senin mensubu oldugun zihniyet seni bu kadar konusturmazdi... Cumhuriyetin ve inonunun en buyuk hatasi farkli seslere musama gostermek zamaninda boyle davranmasalardi bugun hicbiriniz bu goruslere sahip olamazdiniz. Dipnot kurban Allahla kul arasindadir, kula sorgulamal dusmez! Sunu kestim bunu kestim demek te kurbani anlamindan cikarir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baski derken? ~ 11 yıl önce
Hani baski kim yapmis??Cumhuriyeti kullanipta reklam pesindesiniz baska birsey degil!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2023 ~ 11 yıl önce
Iddia ediyorum. 2023 e kadar Thy kalmayacak. Kalsa da o Thy bu Thy olmayacak. Zaten bu Thy de Turkiyenin ruhunu tasiyan ulkemizin Thy si degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Milli Marşımızı reklam cingili yaptıklarında herkes alkışladı.Gercek amaçlarının Milli degerleri yok etmek olduğunu anlamadı.Umarim şimdi anlamislardir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
okuyucu ~ 11 yıl önce
BU ZİHNİYET NE YAPACAĞINI SAKLAMIYOR HERHALİYLE BELLİ EDİYOR.YAVAŞ YAVAŞ ATATÜRK VE CUMHURİYETİN DEĞERLERİNİ KAZANIMLARINI ETKİSİZLEŞTİRİP UNUTTURMAK İSTİYORLAR.BUNU HALKIN İYİ ANLAMASI GEREK..BİLİNÇLİ KÜLTÜRLÜ İNSANLARIN BUNU HER YERDE ANLATMASI GEREK.YOBAZLARA DUR DENMELİ.HERKEZİN CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık!!!!!!! ~ 11 yıl önce
Şunlara bak sanki düşman devlette yaşamak zorundalar! Nefes aldıkları, herşeyi ile borçlu oldukları, ÖZGÜR, 1. sınıf vatandaş olarak yaşadıkları 'MEMLEKETİ'lerinin' varlığını, onun CUMHURİYET oluşunu kutlamaya YÜKSÜNÜYORLAR!!!!!Bu nasıl birşetdir ya! Bu nasıl hainliktir ya! Üstelik Devlet hava yolları. Yazık ki ne yazık... Çok yazık ki böyle birşeyi tartışmak zorunda kalıyoruz. Utanıyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000