21 Kasım 2012, Çarşamba 10:48:37

TÜRK HAVA YOLLARI AVRUPA'DA DA ZİRVE YAPTI

Dokuz aylık dönemde satışları % 30 artan 868 milyon TL net kâr açıklayan THY borsa değeri itibariyle Avrupa'da 5. sıraya oturdu.
  • sizin zihniyetiniz bu ulkede neler yaptı gorduk 80 yıldır.yemek ıkramı kotuymus.sankı gunde 3 oğun ucakta yemek yıyorlar.ya adamlar buyutuyor şirketi ,dunya devlerıne rakıp olmaya basladılar ,ordan deve kuşu ,yukardan ınme yonetcıler.sız ne ıstıyosunuz gercekten anlamak zor
  • personeline kalitesiz,son derece kötü yemek veren bir şirket ödül alsa ne olur almasa ne?? her yemekten sonra midemiz ekşiyor,yanıyor kimsenin umurunda değil...servislerin rezaletini yazmaya gerek bile yok..bravo thy na..torpillilerin tepeden inme yönetici olduğu bir şirkete de ancak böyle kalitesizlikler yakışır!!!!
  • sizler bu zihniyeti yenimi tanıyosunuz. BAŞLARINI KUMA GÖMMÜŞ DEVE KUŞLARI GİBİDİRLER. GERÇEKLERİ GÖREMEZLER. ÖZELLİKLE DEVE KUŞU DEDİM. DEVE KUŞUNA UÇ DERLER. YANIT=BEN DEVEYİM. PEKİ YÜK TAŞI O ZAMAN, YANIT= KUŞUM. BU ZAVALLI GURUHA İŞ YAP DERSİNİZ. BECEREMEZLER. PEKİ BİZ YAPALIM DEYİP BAŞARILI OLURSANIZDA, TÜÜ KAKA DERLER. ALLAH BUNLARI İSLAH ETSİN. YÜCE TÜRK DEVLETİNİ BU ZAVALLI GURUHUN ELİNE BIRAKMASIN YOKSA ÇOK SURUNURUZ. Çünkü bu resmi verileri bakkal defteri sanıyorlar....
  • Dunya da kendi milletinin basarisini cekemeyen baska bir millet goremezsuniz bir laf her zaman populust bir soylemdir Turkun Turkten baska dostu yok aslinda tamayla yanlis dogrusu soyle olmali Turkun Turkten baska hayin dusmani yok ! ( Bu son satir tamamen icimizdeki Irlandalilara atfen soylenmistir uzerinize almaktan cekinmeyun lutfen)
  • THY nin zarar etmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğradı galiba. Üzülerek belirteyim ki bu daha başlangıç. Özellikle yeni hava limanı açıldıktan sonra ve A380 gibi geniş gövdeli uçaklar alındıktan sonra o avrupadaki devlere ciddi bir rakip olacak. Adamlar şimdiden uyandıkları için ortaklık falan teklif ediyorlar. Bütün bunlar yönetimde bulunanların başarısını ve profesyonelliğini gösterir. Gerisi boş laf. Fakat bütün bunları şartlanmış oldukları içimizdeki irlandalılar görmeyecektir. Buradaki hata zaten onları muhatap sayıp ciddiye almakta..
  • 13:52 nin son cumlesi slogan gibi olmus bizede amin demek duser..
  • Borsa verileri nasıl uydurma olabilir? Resmi rakamlara bile inanmayacak kadar nefret duyuyorsunuz. Duyduğunuz kin aklınızın önüne geçmiş. Kuyruk acınız var demek ki. Milli havayolu şirketinin başarısından gurur duymanız gerekirken kin ve nefret dolu saldırılar yapıyorsunuz.
  • Arkadaşım siz THY'i bir otobüs firmasına mı neye benzetiyorsunuz anlamadım.Dünyaca ünlü birçok yere uçan 200 uçaklık filosu olan bir dünya firması verilerini yalan,yanlış açıklayacağını mı sanıyorsunuz?.Kaldı ki Bloomberg verileri diyoruz...Affedersiniz ama sizin hırsınız mı desem veya kuyruk acınız mı desem her ne ise aklınızın önüne geçiyor.Yahu biz kendi firmamızın başarılarına sevineceğimize,gururlanacağımıza karalamak için elimizden geleni yapıyoruz.Yazık harbiden yazık ya...Fd yorumunda Allah daha iyi yerlere gelmeyi nasip etsin demiş yahu bunun neresini beğenmediniz? Bu kadar mı art niyetli bu kadar mı sefil insanlarsınız?.Allah THY yi sizi kahrınızdan öldürecek yerlere getirsin...
  • sen halay cekenlerdensin heralde...
  • ya birde şu haberi gerçekmiş gibi algılayıp tebrik ederiz falan yazanlar var yaa..allah sizi ıslah etsin..harbiden çok komiksiniz

Yılın dokuz aylık döneminde satışlarını yüzde 30 artırarak 108 milyar TL esas faaliyet kârı, 868 milyon TL net kâr elde ettiği açıklanan Türk Hava Yolları’nın borsada da yükselişi Avrupa sektör basınının da ilgisini çekti.


Avrupa basınında, Avrupalı havayolu şirketleri krizle boğuşurken 9 ayda 11,2 Milyar TL ciro elde eden ve yüzde 20 artışla 29,1 milyon yolcu taşıyan THY’nin başarısına dikkat çekildi.

AIR FRANCE'I GERİDE BIRAKTILAR!

Üçüncü çeyrekte yüzde 39 büyüyen THY’nin borsada da değer kazandığına işaret edilen haberlerde, 2012’nin başından beri THY’nin borsadaki değerinin iki kat arttığı ifade ediliyor. Bloomberg verilerine göre THY’nin borsa değerinin 3,1 milyar dolar olduğu ve bu sonuçla 2,5 milyar dolar değerindeki Air France-KLM’yi geride bırakarak Avrupa’nın 5. büyük havayolu şirketi haline geldiği belirtiliyor.

TÜRK HAVA YOLLARI AVRUPA'DA DA ZİRVE YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

user4141 ~ 11 yıl önce
sizin zihniyetiniz bu ulkede neler yaptı gorduk 80 yıldır.yemek ıkramı kotuymus.sankı gunde 3 oğun ucakta yemek yıyorlar.ya adamlar buyutuyor şirketi ,dunya devlerıne rakıp olmaya basladılar ,ordan deve kuşu ,yukardan ınme yonetcıler.sız ne ıstıyosunuz gercekten anlamak zor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ödül alsan ne olur almasan ne!!!! ~ 11 yıl önce
personeline kalitesiz,son derece kötü yemek veren bir şirket ödül alsa ne olur almasa ne?? her yemekten sonra midemiz ekşiyor,yanıyor kimsenin umurunda değil...servislerin rezaletini yazmaya gerek bile yok..bravo thy na..torpillilerin tepeden inme yönetici olduğu bir şirkete de ancak böyle kalitesizlikler yakışır!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ankaa ~ 11 yıl önce
sizler bu zihniyeti yenimi tanıyosunuz. BAŞLARINI KUMA GÖMMÜŞ DEVE KUŞLARI GİBİDİRLER. GERÇEKLERİ GÖREMEZLER. ÖZELLİKLE DEVE KUŞU DEDİM. DEVE KUŞUNA UÇ DERLER. YANIT=BEN DEVEYİM. PEKİ YÜK TAŞI O ZAMAN, YANIT= KUŞUM. BU ZAVALLI GURUHA İŞ YAP DERSİNİZ. BECEREMEZLER. PEKİ BİZ YAPALIM DEYİP BAŞARILI OLURSANIZDA, TÜÜ KAKA DERLER. ALLAH BUNLARI İSLAH ETSİN. YÜCE TÜRK DEVLETİNİ BU ZAVALLI GURUHUN ELİNE BIRAKMASIN YOKSA ÇOK SURUNURUZ. Çünkü bu resmi verileri bakkal defteri sanıyorlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fd ~ 11 yıl önce
Dunya da kendi milletinin basarisini cekemeyen baska bir millet goremezsuniz bir laf her zaman populust bir soylemdir Turkun Turkten baska dostu yok aslinda tamayla yanlis dogrusu soyle olmali Turkun Turkten baska hayin dusmani yok ! ( Bu son satir tamamen icimizdeki Irlandalilara atfen soylenmistir uzerinize almaktan cekinmeyun lutfen)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
THY nin zarar etmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğradı galiba. Üzülerek belirteyim ki bu daha başlangıç. Özellikle yeni hava limanı açıldıktan sonra ve A380 gibi geniş gövdeli uçaklar alındıktan sonra o avrupadaki devlere ciddi bir rakip olacak. Adamlar şimdiden uyandıkları için ortaklık falan teklif ediyorlar. Bütün bunlar yönetimde bulunanların başarısını ve profesyonelliğini gösterir. Gerisi boş laf. Fakat bütün bunları şartlanmış oldukları içimizdeki irlandalılar görmeyecektir. Buradaki hata zaten onları muhatap sayıp ciddiye almakta..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
13:52 nin son cumlesi slogan gibi olmus bizede amin demek duser..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalamayı Bırakın ~ 11 yıl önce
Borsa verileri nasıl uydurma olabilir? Resmi rakamlara bile inanmayacak kadar nefret duyuyorsunuz. Duyduğunuz kin aklınızın önüne geçmiş. Kuyruk acınız var demek ki. Milli havayolu şirketinin başarısından gurur duymanız gerekirken kin ve nefret dolu saldırılar yapıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçmalığa bakın ~ 11 yıl önce
Arkadaşım siz THY'i bir otobüs firmasına mı neye benzetiyorsunuz anlamadım.Dünyaca ünlü birçok yere uçan 200 uçaklık filosu olan bir dünya firması verilerini yalan,yanlış açıklayacağını mı sanıyorsunuz?.Kaldı ki Bloomberg verileri diyoruz...Affedersiniz ama sizin hırsınız mı desem veya kuyruk acınız mı desem her ne ise aklınızın önüne geçiyor.Yahu biz kendi firmamızın başarılarına sevineceğimize,gururlanacağımıza karalamak için elimizden geleni yapıyoruz.Yazık harbiden yazık ya...Fd yorumunda Allah daha iyi yerlere gelmeyi nasip etsin demiş yahu bunun neresini beğenmediniz? Bu kadar mı art niyetli bu kadar mı sefil insanlarsınız?.Allah THY yi sizi kahrınızdan öldürecek yerlere getirsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalığın aslı sensin!!! ~ 11 yıl önce
saçmalığın daniskası sensin aslında..binlerce insanı sırf kendi yandaşlarına yer açmak için atan, havacılığın h sinden bihaberleri işe torpille alıp tepedne inme müdür,başkan yapan ama bütün işi işlerine yaraması için bıraktıkları eski personeline kendileri hiçir şey bilmedikleri için yaptıran, çalışanlarının aidiyet duygusunu öldüren bunu halletmek için de üniversitelerden yardım isteyen,çalışanına en kötü kalitede yemek veren bir şirketi ve yöneticilerini nasıl utanmadan,arlanmadan övüyorsunuz anlamak mümkün değil!!!
haber gercik disi diyene ~ 11 yıl önce
sen halay cekenlerdensin heralde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)) :)) ~ 11 yıl önce
ya birde şu haberi gerçekmiş gibi algılayıp tebrik ederiz falan yazanlar var yaa..allah sizi ıslah etsin..harbiden çok komiksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Zarar ettik dediklerinde inanıyorsunuz da kar ettik dediklerinde neden inanmıyorsunuz?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000