12 Ocak 2015, Pazartesi 10:47:36

TÜRK HAVA KURUMU’NDA TAŞLAR YERİNDEN OYNAMAYA BAŞLADI

Aralık ayında Türk Hava Kurumu’nda yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Adapazarı Şube Başkanı Vacit Öktem, kuruma neşter vurmaya başladı. İşte detaylar.
  • beklemede rumuzuyla yazana cevap: kurum bankadan personel promosyonunu % 100 almış , 4 te birini vermiş geri kalanı yooooooooooook ;) thkda yeni uygulama, banka promosyonunu bile taksitle ödeme devri başlamıştır. eline sağlık; giray beyin şirketi nasıl da çekip çevirdiği ortada. Tü tü "mazallah" bunların eline düşene! bu arada SHGM is coming...bakalım kayıt ettikleri öğrencilerle öğretmen eşleşmesini bu sene tutturabilecekler mi :D
  • 12 Ocakta çıkan habere göre yorum yapılıyor.Yeni bir haber yazın yeni yorumlar başlasın.Milletin bildiği bir şeyler var ortaya döksünler.
  • Sizler adres gösterirseniz yeni yönetim inadına dinoları göndermez.Biraz sabırlı olun.Önceki yorumumda bir kelime iyi değildi haklısınız.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • sanırım teknisyen ahmet şen ede piyango vurur bu aralar... çünkü yattğı yerden para aliy i .gitsin torun baksın YANİ...?
  • Sayın Ali bey THK haberlerini kestiniz bir süredir, Yönetim ne alemde , neler yapıldı 1 ayda, bir umut var mı, biraz haber verseniz diyorum
  • iş salime kaldıysa KEDİYE CİĞER?
  • Yeni yönetimin, kişisel çıkar ve egolarını kurumun menfaatinden çok üstte tuttuğu çok açık. Allah kurumun sonunu hayır etsin.
  • asalla olan ortaklığada bir el atsa thk nın kanını emiyorlae
  • giray bey yıllardır başarılamayanı başarmaya devam ediyor. kasalar boşalmış.((öğrencilerin ödediği paralar nereye gidiyor*) 3 aylık maaş kalmış diyorlar. daha maaş hesabından kaynaklanan ve KASIM 2014 te ödenmesi gereken banka promosyonunu bile ödeyememişler hattaaaa daha parayı ödemeden giray müdür personele tebligat yayınlatmış; eğeeeeer bu parayı alıp da istifa etmeye kalkarsanız alırız geri o parayı diye. Parayı vermeden aba altından sopa mı denir buna bilemedim doğrusu...Azmin elinden birşey kurtulmaz bence Ali Kıdık bey isterse o yazıya da ulaşır hem de burada yayınlar vallaha on numara haber olur; altında yığınla yorum olur. PS : not love u Abdulrezak i think winter is coming 4 u ;)

Aralık ayında Türk Hava Kurumu’nda yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Adapazarı Şube Başkanı Vacit Öktem, kuruma neşter vurmaya başladı. İlk hedef Gökçen Havacılık oldu. Volkan Yılmazer görevden alındı.

Türk Hava Kurumu’nun çiçeği burnunda genel başkanı Vacit Öktem, kuruma neşter vurmaya başladı. THK Gökçen Havacılık Genel Müdürü Volkan Yılmazer görevinden alındı. Yerine Türk Hava Yolları geçmişi olan İhsan Bayram vekâleten atandı.

İhsan Bayram
Sadece Genel Müdür değişikliği olmadı. Yardımcıları da değişti. İhsan bayram’ın yardımcılıklarına Yücel Zengin ve Salim Kaya getirildi.

Kurumda yönetici değişikliklerine devam edileceği kaydediliyor.

Türk Hava Kurumu’nu içinde bulunduğu borç batağından kurtarmak isteyen Vacit Öktem’in ilerleyen zamanlarda atıl olan tüm şirketleri ve departmanları da kapatacağı iddia ediliyor.

©AirportHaber Özel

TÜRK HAVA KURUMU’NDA TAŞLAR YERİNDEN OYNAMAYA BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (125)

beklemede'ye ~ 9 yıl önce
beklemede rumuzuyla yazana cevap: kurum bankadan personel promosyonunu % 100 almış , 4 te birini vermiş geri kalanı yooooooooooook ;) thkda yeni uygulama, banka promosyonunu bile taksitle ödeme devri başlamıştır. eline sağlık; giray beyin şirketi nasıl da çekip çevirdiği ortada. Tü tü "mazallah" bunların eline düşene! bu arada SHGM is coming...bakalım kayıt ettikleri öğrencilerle öğretmen eşleşmesini bu sene tutturabilecekler mi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pinokyo ~ 9 yıl önce
12 Ocakta çıkan habere göre yorum yapılıyor.Yeni bir haber yazın yeni yorumlar başlasın.Milletin bildiği bir şeyler var ortaya döksünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirve ~ 9 yıl önce
Sizler adres gösterirseniz yeni yönetim inadına dinoları göndermez.Biraz sabırlı olun.Önceki yorumumda bir kelime iyi değildi haklısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kirve ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mir zali ~ 9 yıl önce
sanırım teknisyen ahmet şen ede piyango vurur bu aralar... çünkü yattğı yerden para aliy i .gitsin torun baksın YANİ...?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk ~ 9 yıl önce
Sayın Ali bey THK haberlerini kestiniz bir süredir, Yönetim ne alemde , neler yapıldı 1 ayda, bir umut var mı, biraz haber verseniz diyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mir zali ~ 9 yıl önce
iş salime kaldıysa KEDİYE CİĞER?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canı ne isterse... ~ 9 yıl önce
Yeni yönetimin, kişisel çıkar ve egolarını kurumun menfaatinden çok üstte tuttuğu çok açık. Allah kurumun sonunu hayır etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 9 yıl önce
asalla olan ortaklığada bir el atsa thk nın kanını emiyorlae

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başkana! ~ 9 yıl önce
giray bey yıllardır başarılamayanı başarmaya devam ediyor. kasalar boşalmış.((öğrencilerin ödediği paralar nereye gidiyor*) 3 aylık maaş kalmış diyorlar. daha maaş hesabından kaynaklanan ve KASIM 2014 te ödenmesi gereken banka promosyonunu bile ödeyememişler hattaaaa daha parayı ödemeden giray müdür personele tebligat yayınlatmış; eğeeeeer bu parayı alıp da istifa etmeye kalkarsanız alırız geri o parayı diye. Parayı vermeden aba altından sopa mı denir buna bilemedim doğrusu...Azmin elinden birşey kurtulmaz bence Ali Kıdık bey isterse o yazıya da ulaşır hem de burada yayınlar vallaha on numara haber olur; altında yığınla yorum olur. PS : not love u Abdulrezak i think winter is coming 4 u ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir bilen ~ 9 yıl önce
Başkana cevap ; doğru söylüyorsunuz giray bey yıllardır yapılamayanı yaptı; müsait olduğunuzda bir uğrayın da yapılanları size gösterelim yorumunuzu ondan sonra yapın. Banka promosyonları ile ilgili konuyu bilmiyorsanız yorum yazmayın promosyaonları genel başkanlık tarafından anlaşması yapılan banka ödeyecek. İmzalanması istenen belge banka tarafından istenmiş olup akademi ile hiç alakası yoktur daha detay bilgi veya belge istiyorsanız size seve seve yardımcı oluruz.
THK lı ~ 9 yıl önce
Senin giray bey takının nedir, nedendir bilmiyorum, bir insanı sevmeye bilirsin ama bu insanı sevmediğin için yalan söylemek çamur atmak ilgisiz şeyleri ona yüklemek çok ayıp ve karakterli bir insanın yapacağı şey değildir. ben 20 yıldır kurumda çalışıyorum belki iddaalı olacak senin için ama böyle bir yönetici ile çalışmadım. çamur atmaya çalıştığın insan adam gibi adamdır sevgiler
bir bilene ~ 9 yıl önce
konu banka promosyonu olunca seve seve yardımcı oluyorsunuz da, 18 ayda bitmeyen kursu 36 ayda bitirme konusunda da biraz YARDIMCI OLURMUSUNUZ??? PİLOT olmaya mı geldik askeri kışlaya mı o bile belli değil yaw
bir bilen ~ 9 yıl önce
kurs konusunda da yardımcı oluruz siz yeter ki ilgili kişiler ile irtibata geçin çözülmeyecek bir sorun olduğunu zannetmiyoruz..
beklemede... ~ 9 yıl önce
hala kasım 2014 yapılan banka promosyonlarıyla ilgili haber yok lütfen biri bu duruma açıklık getirsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000