04 Nisan 2011, Pazartesi 18:00:19

TURİZMDE DEV ORTAKLIK

Turgut Torunoğulları başkanlığındaki Edelstaal Şirketler Grubu ile Osman Çelik’in önderliğindeki turizm sektörünün başarılı şirketlerinden KomforTours, ReisCompas şirketine ortak oldu.
  • OSMAN ABİM SELAM OLSUN HAYIRLI OLSUN SEN EN İYİLERİNE LAYIKSIN SENİ UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL BİR GURUP AIR ALFA KABİN MEMURLARI (AMSTERDAM YATISI)
  • Vatan'a millete hayirli ugurlu olsun.

Türkiye’ye bugüne kadar 300 binin üzerinde Hollandalı turist taşıyan ReisCompas.nl, Antalya, İzmir, Dalaman, Bodrum ve İstanbul paket tur satışlarını, Mart 2011’de gerçekleşen bu ortaklıkla birlikte Fas ve Bosna ile genişletti.

Turizm sektöründe 1999 yılından bu yana Osman Çelik şirketler bünyesinde yer alan ReisCompas, şimdiye kadar Schiphol havalimanından sunduğu hizmete, Edelstaal Şirketler Grubu-KomforTours ortaklığı çerçevesinde Den Bosch şehir merkezindeki kendi yeni ofislerinde hizmetlerine devam edecek. ReisCompas’ın Den Bosch’ta açılan merkez ofisinden acentelere hizmet sunulduğu gibi, müşterilere doğrudan satış da yapılıyor. Bugüne kadar sadece Turistik paket satan şirket, bundan sonra basta THY olmak üzere diğer havayolu şirketlerinin biletlerini de satacak. ReisCompas’ın hizmet ağı çeşitli kentlerde açılacak yeni ofislerle önümüzdeki süreçte daha da genişletilecek.

Edelstaal Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Edelstaal Grubu olarak turizm sektöründe bu güne kadar tatil köyü ve otellerle de faal olduklarını belirterek, “Bu ortaklıkla tur operatörlüğüne da adım attık. ReisCompas tur programlarında yer vereceğimiz otellerimizde ve tatil köyümüzde çok sayıda Hollandalıyı ağırlamaya hazırız. ReisCompas ile Türk turizmine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Turizm sektöründe 15 yıllık deneyime sahip olan KomforTours Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çelik de, kitle turizmi yerine kaliteli turizmi hedeflediklerini ifade etti. Osman Çelik dev ortaklıkla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ReisCompas olarak önceliğimiz kalite, güven ve müşteri memnuniyeti. ReisCompas, bünyesinde 30 yıllık ticari, 15 yıllık da turizm deneyimini barındırıyor. Bu birliktelikle ReisCompas markasını daha da ileriye taşıyacağız.”
 

TURİZMDE DEV ORTAKLIK

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
OSMAN ABİM SELAM OLSUN HAYIRLI OLSUN SEN EN İYİLERİNE LAYIKSIN SENİ UNUTMAK MÜMKÜN DEĞİL BİR GURUP AIR ALFA KABİN MEMURLARI (AMSTERDAM YATISI)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Vatan'a millete hayirli ugurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000