07 Kasım 2011, Pazartesi 08:03:23

"TRANSFER YOLCU BİZİM KAYNAĞIMIZ"

THY Genel Müdürü Kotil, 'Şu an 8'inciyiz, yılsonu inşallah 7'inci büyük network olarak THY'yi açıklayacağız” diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.
  • Neden şu vizyonsuz belediyeci konuşmalarından vazgeçmezler acaba ?
  • sn genel müd basın açıklaması yaparken thy hisse senedinin kaç tl olduğunu bilerek açıklama yapıyorsunuz değilmi yoksa hisse senedine talep patlaması olurdu.
  • sürekli içi boş reklamlar ve acıklamalar yapmakla bu işler yürümüyor maalesef . kısacasılafla peynir gemisi de yürümüyor . siz önce thy nı zarardan kurtarıp,çalışanlarınızın sıfıra inen motıvasyonu,moarlini duzeltın ltf.şirkette aidiyet duygusu kalmadı yapılan haksızlıklar ve adaletsızlıkler nedeniyle.
  • Peki Sn Genel müdürüm bu düşüncenizi kavrayan gereklerini düşünen yerine getirilmesi için cesaret ile adımlar atacak operasyonda kaç Müdürün var yok kalmadı olperasyon şu anda günü kurtarma durumunda Transfer yolcu taşıma sı için operasyonun sahip olduğu mekanlar alanlar ve çalıştığı gereçler.kimlerin eseri eserin sahipleri hakıkını helal etmiyor.
  • kabin ekipleri olarak seviyoruz sizi ...
  • thy ceo'sundan sürekli iyi ve guzel acıklamalar gelıyor ama şirket aylardır zararda.madem öyle neden hala zarar yazıyor bu şirket,bakalım 3.çeyrekteki zarar ne olacak bakalım ? bazıları şimdi hemen yatırım yapıyoruz ucak alıyoruz diyerek konuya atlayacaktır ama dünyadaki diger büyük havayolları da sürekli hem filo büyütüp hem de kar acıklaıyorlar bizim gibi zarar degil ...
Havayollarının kaynağı transfer yolcu

THY Genel Müdürü Kotil, 'Transfer yolcu bizim gibi havayolları için bitmez bir kaynak oluşturuyor. Avrupa'dan Ortadoğu'ya oluşan ciro 2010 rakamına göre 14.7 milyar dolar. Bizim bu yılki tahmini ciromuz 7.2 milyar dolar. Bu 14.7 milyar dolar, Türkiye'nin konumu gereği üzerinden geçiyor' dedi.

Temel Kotil, dünya havacılığının bir direk uçuş, bir de transfer yolcu üzerine kurulmuş olduğunu belirterek, dünyada küçük küçük birçok şehir olduğunu, küçük şehirlerden küçük şehirlere uluslararası yolcu çıkmadığını söyledi.

Bu nedenle yolcunun belirli bir merkeze toplanması gerektiğine işaret eden Kotil, 'Biz nasıl İstanbul'a topluyorsak, ondan sonra diğer noktaya götürülmesi gerekiyor. Bu transfer yolcu, bizim gibi hava yolları için bitmez bir kaynak oluşturuyor. Avrupa'dan Ortadoğu'ya oluşan ciro 2010 rakamına göre 14.7 milyar dolar. Bizim bu yılki tahmini ciromuz 7.2 milyar dolar. Bu 14.7 milyar dolar, Türkiye'nin konumu gereği üzerinden geçiyor. Türkiye'nin yeterince çok sayıda uçağı olsa, THY veya diğer özel havayolları ile birlikte, yeterince büyük havalimanımız olsa, bu ciroyu yapabiliriz' diye konuştu.

Türkiye'nin konumu gereği transfer yolcuya odaklandığını ifade eden Temel Kotil, dünyanın en iyi networklarından birini bu vesileyle kurduklarını anlatarak, şunları söyledi:

'Şu an 8'inciyiz, yılsonu inşallah 7'inci büyük network olarak THY'yi açıklayacağız. THY'nın doyuma gelmesi, transfer yolcudan dolayı 40 milyar dolara kadar uzayabiliyor. Bu THY'nin hedefinden ziyade Türkiye'nin hedefidir. Büyüme trendlerine bakarsak, THY ve Türkiye'deki diğer havayolları ile 15 yılda bu ciro elde edilebilir. Tabii dediğim gibi bunun yarısı Türkiye'de kalacak net olarak. Biz de bu parayı almak için köprü kuruyoruz. Türkiye'den Avrupa'ya seferler, Türkiye'den Ortadoğu'ya seferler, Afrika'ya seferler, Asya'ya seferler bu köprü oluyor. Yolcular da bunun üzerinden geçiyor.'

THY'nin bu yıl iyi bir büyüme oranı gösterdiğini ifade eden Temel Kotil, 'Biz yaklaşık iki çeyrekte yüzde 19, avro olarak gelirimizi artırdık. Bu iyi bir rakam yani yüzde 20'ye yakın büyüme gösteriyoruz' dedi.
"TRANSFER YOLCU BİZİM KAYNAĞIMIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 12 yıl önce
Neden şu vizyonsuz belediyeci konuşmalarından vazgeçmezler acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sn genel müd basın açıklaması yaparken thy hisse senedinin kaç tl olduğunu bilerek açıklama yapıyorsunuz değilmi yoksa hisse senedine talep patlaması olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sürekli içi boş reklamlar ve acıklamalar yapmakla bu işler yürümüyor maalesef . kısacasılafla peynir gemisi de yürümüyor . siz önce thy nı zarardan kurtarıp,çalışanlarınızın sıfıra inen motıvasyonu,moarlini duzeltın ltf.şirkette aidiyet duygusu kalmadı yapılan haksızlıklar ve adaletsızlıkler nedeniyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Peki Sn Genel müdürüm bu düşüncenizi kavrayan gereklerini düşünen yerine getirilmesi için cesaret ile adımlar atacak operasyonda kaç Müdürün var yok kalmadı olperasyon şu anda günü kurtarma durumunda Transfer yolcu taşıma sı için operasyonun sahip olduğu mekanlar alanlar ve çalıştığı gereçler.kimlerin eseri eserin sahipleri hakıkını helal etmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kabin ekipleri olarak seviyoruz sizi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy ceo'sundan sürekli iyi ve guzel acıklamalar gelıyor ama şirket aylardır zararda.madem öyle neden hala zarar yazıyor bu şirket,bakalım 3.çeyrekteki zarar ne olacak bakalım ? bazıları şimdi hemen yatırım yapıyoruz ucak alıyoruz diyerek konuya atlayacaktır ama dünyadaki diger büyük havayolları da sürekli hem filo büyütüp hem de kar acıklaıyorlar bizim gibi zarar degil ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000