29 Eylül 2008, Pazartesi 14:20:59

TÖSHİD’den THY’ye destek

Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi’nin özelleştirilmesi birçok kesimden eleştiri alırken özelleştirmeye destek veren tek açıklama TÖSHİD Başkanı Yavuz Çizmeci’den geldi.
  • Hani istanbul havayolları-nobıl-albotros-sultan-vip-alfa-fly-anatolia-bosphours-talia-rose aır-ve şu anda ismini sayamadıklarım neredeler.yalnız bunlara birini dahil etmedim.BİRGEN AIR. gerçekten bu işe gönül vermiş bilinçli allah rahmet eylesin Sn.Çetin BİRGEN işte adam gibi adam patron gibi patron.o talihsiz kaza olmasaydı şimdi zannederim ki TÜRKİYE nin en büyük havacılık şirketi olacaktı.şirket kapanırken bile ne çalışanlarına ne de başka kurumlara 1 lira borcu kalmamıştır.bize böyle insanlar lazım.Ama iyiler fazla yaşamıyor. saygılarımla.
  • Rahmetli ÖZAL ın dediği gibi (benim memurum işini bilir.) benim patronum da işini bilir ..86 yılından beri kurulan şirketlerden kaç tanesi şu anda piyasada.Tabir caizse vur kaç.Sivil havacılığa yapılan bir yatırım yok.Yaz sezonları yolcu bolken kur bir şirket kışın ya kapa ya personeli işten çıkart yada yarım maaş ver.2 sezon sonrada her tarafa borç takarak kaybol.sivil havacılığımızın adam gibi adamlara gerçekten bu işe gönül vermiş bu işi yaqpabilecek bilgi ve birikime sahip işverenlere ihtiyacı var.SHGM ye sesleniyorum lütfen biraz daha dikkat.
  • Apron ya senin kafan basmıyo yada anlamak istemiyorsun eğer ilk yazılan yorumu okusaydın anlardın.. Call center çalışanları ekmeğinin derdinde özelleştirmeden yana bi dertleri yok. özelliştereceklerse özelleştirsinler ama bizlerinde ekmeğiyle oynamasındalar.. bütün arkadaşlarıma başka bölümde yine iş versinler. tabi senin keyfin yerinde türkiyenin dört bir tarafından gelen insanlar nasıl geçinecek bundan sonra umrunda değil... Bu arada arkadaşlarımında sana iyi dilekleri var...
  • adamin suratında meymenet yok ne beklenirki bunun gibi suratsizdan.thy hakliymis
  • BUNLARI HERKES BİLİYOR Q1 ARKADAŞIM PEKİ SEN ALKOLLU UÇAN PİLOT ARKADAŞIN HALA GÖREVDE OLDUĞUNU,KOKPİTE ÇOCUK ALAN ARKADAŞIN PİLOTUN HALA F/O OLARAK THY DE GÖREVE DEVAM ETTİĞİNİ AYNI POZİSYONLARDA ÖZEL BİR ŞİRKET YAKALANSA SİVİL HAVACILIĞIN EN AZ 300.000 YTL DEN BAŞLIYACAK CEZALAR YAZACAĞINI TÜM HAVAALANLARINDA İNİŞ KALKIŞLARDA THY UÇAKLARINA ÖNCELİK TANINDIĞINI BİRÇOK ŞEYİN SAMAN ALTI EDİLDİĞİNİ SENDE BİLİYOSUN BENİM GİBİ..ÖZELLEŞTİMEDEN BAŞKA KURTULUŞ YOK BU BATAKLARDAN PEŞKEŞ ÇEKMEDEN HAKKIYLA ÖZELLEŞTİRMEYE DEVAM..
  • DÜŞEN WORLD FOCUS UCAĞININ ACIKLANMAYAN VEDE HALA SÜMEN ALTI EDİLEN RAPORLARI VEDE ANKA AIR DİYE ISIM DEĞİŞİKLİĞİ İLE TEKRAR GEÇİCİ LİSANS ALMASI VEDE BİRÇOK BUNUN BENZER OLAYI GÖRMEMİZLİKTEN GELENDE SIVIL HAVACILIK. YANİ DEĞİŞEN BİRŞEY YOK NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ ANLAMIŞŞINIZDIR.
  • DİKKATLİCE DİNLERSENİZ PATRONLAR HİZMET KALİTESİNİN ARTMASI PEŞİNDE BUNUN İÇİNDE ÖZELLEŞTİRME ŞART NEDENMİ ÇÜNKÜ ÖZELLEŞTİRME OLMADAN ÇALIŞANIN İŞ KORKUSU OLMADAN KİMSE KENDİNİ YETİŞTİRMİYOR BİŞEYLERDEN KORKMADAN KALİTELİ OLAMIYORUZ NEDENSE HİZMETTE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN DEVLETİN OLUPTA KALİTELİ HİZMET VEREBİLEN BİR KURUM SÖYLEYİN HADİ SÖYLEYİN SİVİL HAVACILIĞIN THY UÇAKLARINI DENETLEMEDİĞİNİ HERKES BİLİYOR AMA ÖZEL ŞİRKET UÇAKLARINA HER AY DENETLEME VE CEZA AYNI EKSİKLER THY UÇAKLARINDA YOKMU FAZLASIYLE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN
  • yavuz çizmeci ile yapılan ropörtajlar ve onun dedikleri inandırıcı degil. piyasaya ve personeline borc takan gecmişi bu şekildeki davranışlarla dolu birisinin sözleri kimseye inandırıcı gelmez.
  • ACT uçağının önünde kendi görüşlerini açıklıyor. Neden TÖSHİD THY'yi desteklemiş olsun ki.
  • tabi özelleşsinlerki başta yavuz bey diğer tayfa kısmı çalışanlara maaş vermesin köle gibi çalıştırsın

TÖSHİD Başkanı Yavuz Çizmeci’den THY Çağrı Merkezi’nin özelleştirilmesini destekleyen sürpriz bir yorum geldi.

Özelleştirmenin rekabeti artırması açısından önemli olduğuna değinen Çizmeci, Airport TV’de de yayınlanan açıklamasında, “Vallahi ben felsefe olarak bu özelleştirme süreçlerinin doğru olduğuna inanan bir kişiyim. Ne kadar özelleştirirseniz, o kadar verimliliği arttırıyorsunuz, rekabeti arttırıyorsunuz. Benim kişisel kanım bu... Onun dışında spekülatif bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Bakınız 1985 yılına kadar sadece THY vardı. 1985 yılında rahmetli Özal döneminde sivil havacılık, özelleştirme sürecine girdi. O günden bugüne geldiği noktaya bakın. Türkiye bundan kazançlı çıktı. Tüketici olarak da kazançlı çıktık. Bugün geldiğimiz noktada 260 tane uçak var bunun 104-105’i THY’nin 155’i ise özel sektörün. Başka bir örnek... Bundan 5 sene önce iç hatlar birden bire özelleştirildi. Önce bir tereddüt yaşandı. “Acaba THY müşteri mi kaybedecek?” diye geçen 5 seneye bakıyorsunuz THY’nin de müşterisi arttı. Uçan insanların sayısı da arttı” şeklinde konuştu.

THY Teknik’in özelleştirilmesiyle başlayan süreci de başarılı olarak değerlendiren Çizmeci, “Bu Call Center özelleştirilmesi hadisesi de benzer bir şey. THY önceden tekniğini kendi bünyesinde yapıyordu. Şimdi ayrı bir yapı var Türk Hava Yolları Teknik diye... Ne yapıyor? Hem kendi uçaklarına bakıyor hem de başka uçaklara bakıyor. O nedenle bu süreçler sağlıklı süreçler” dedi. 

 

 

TÖSHİD’den THY’ye destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

TKNKB ~ 16 yıl önce
Hani istanbul havayolları-nobıl-albotros-sultan-vip-alfa-fly-anatolia-bosphours-talia-rose aır-ve şu anda ismini sayamadıklarım neredeler.yalnız bunlara birini dahil etmedim.BİRGEN AIR. gerçekten bu işe gönül vermiş bilinçli allah rahmet eylesin Sn.Çetin BİRGEN işte adam gibi adam patron gibi patron.o talihsiz kaza olmasaydı şimdi zannederim ki TÜRKİYE nin en büyük havacılık şirketi olacaktı.şirket kapanırken bile ne çalışanlarına ne de başka kurumlara 1 lira borcu kalmamıştır.bize böyle insanlar lazım.Ama iyiler fazla yaşamıyor. saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TKNKB ~ 16 yıl önce
Rahmetli ÖZAL ın dediği gibi (benim memurum işini bilir.) benim patronum da işini bilir ..86 yılından beri kurulan şirketlerden kaç tanesi şu anda piyasada.Tabir caizse vur kaç.Sivil havacılığa yapılan bir yatırım yok.Yaz sezonları yolcu bolken kur bir şirket kışın ya kapa ya personeli işten çıkart yada yarım maaş ver.2 sezon sonrada her tarafa borç takarak kaybol.sivil havacılığımızın adam gibi adamlara gerçekten bu işe gönül vermiş bu işi yaqpabilecek bilgi ve birikime sahip işverenlere ihtiyacı var.SHGM ye sesleniyorum lütfen biraz daha dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AĞZI OLAN KONUŞUYO 2 ~ 16 yıl önce
Apron ya senin kafan basmıyo yada anlamak istemiyorsun eğer ilk yazılan yorumu okusaydın anlardın.. Call center çalışanları ekmeğinin derdinde özelleştirmeden yana bi dertleri yok. özelliştereceklerse özelleştirsinler ama bizlerinde ekmeğiyle oynamasındalar.. bütün arkadaşlarıma başka bölümde yine iş versinler. tabi senin keyfin yerinde türkiyenin dört bir tarafından gelen insanlar nasıl geçinecek bundan sonra umrunda değil... Bu arada arkadaşlarımında sana iyi dilekleri var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 16 yıl önce
adamin suratında meymenet yok ne beklenirki bunun gibi suratsizdan.thy hakliymis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APRON ~ 16 yıl önce
BUNLARI HERKES BİLİYOR Q1 ARKADAŞIM PEKİ SEN ALKOLLU UÇAN PİLOT ARKADAŞIN HALA GÖREVDE OLDUĞUNU,KOKPİTE ÇOCUK ALAN ARKADAŞIN PİLOTUN HALA F/O OLARAK THY DE GÖREVE DEVAM ETTİĞİNİ AYNI POZİSYONLARDA ÖZEL BİR ŞİRKET YAKALANSA SİVİL HAVACILIĞIN EN AZ 300.000 YTL DEN BAŞLIYACAK CEZALAR YAZACAĞINI TÜM HAVAALANLARINDA İNİŞ KALKIŞLARDA THY UÇAKLARINA ÖNCELİK TANINDIĞINI BİRÇOK ŞEYİN SAMAN ALTI EDİLDİĞİNİ SENDE BİLİYOSUN BENİM GİBİ..ÖZELLEŞTİMEDEN BAŞKA KURTULUŞ YOK BU BATAKLARDAN PEŞKEŞ ÇEKMEDEN HAKKIYLA ÖZELLEŞTİRMEYE DEVAM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q1 ~ 16 yıl önce
DÜŞEN WORLD FOCUS UCAĞININ ACIKLANMAYAN VEDE HALA SÜMEN ALTI EDİLEN RAPORLARI VEDE ANKA AIR DİYE ISIM DEĞİŞİKLİĞİ İLE TEKRAR GEÇİCİ LİSANS ALMASI VEDE BİRÇOK BUNUN BENZER OLAYI GÖRMEMİZLİKTEN GELENDE SIVIL HAVACILIK. YANİ DEĞİŞEN BİRŞEY YOK NEDEMEK İSTEDİĞİMİ ŞİMDİ ANLAMIŞŞINIZDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
APRON ~ 16 yıl önce
DİKKATLİCE DİNLERSENİZ PATRONLAR HİZMET KALİTESİNİN ARTMASI PEŞİNDE BUNUN İÇİNDE ÖZELLEŞTİRME ŞART NEDENMİ ÇÜNKÜ ÖZELLEŞTİRME OLMADAN ÇALIŞANIN İŞ KORKUSU OLMADAN KİMSE KENDİNİ YETİŞTİRMİYOR BİŞEYLERDEN KORKMADAN KALİTELİ OLAMIYORUZ NEDENSE HİZMETTE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN DEVLETİN OLUPTA KALİTELİ HİZMET VEREBİLEN BİR KURUM SÖYLEYİN HADİ SÖYLEYİN SİVİL HAVACILIĞIN THY UÇAKLARINI DENETLEMEDİĞİNİ HERKES BİLİYOR AMA ÖZEL ŞİRKET UÇAKLARINA HER AY DENETLEME VE CEZA AYNI EKSİKLER THY UÇAKLARINDA YOKMU FAZLASIYLE BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Q1 ~ 16 yıl önce
yavuz çizmeci ile yapılan ropörtajlar ve onun dedikleri inandırıcı degil. piyasaya ve personeline borc takan gecmişi bu şekildeki davranışlarla dolu birisinin sözleri kimseye inandırıcı gelmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
ACT uçağının önünde kendi görüşlerini açıklıyor. Neden TÖSHİD THY'yi desteklemiş olsun ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b727-200 ~ 16 yıl önce
tabi özelleşsinlerki başta yavuz bey diğer tayfa kısmı çalışanlara maaş vermesin köle gibi çalıştırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000