18 Nisan 2011, Pazartesi 09:07:56

TÖSHİD, BİLAL EKŞİ'YE GİDİYOR...

Sivil Havacılık Eski Genel Müdürü Ali Arıduru’nun milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa etmesi üzerine bu makama atanan Bilal Ekşi, bugün özel sektörü konuk ediyor.
  • negatif yazılanlar talpa yı kötülemek için değil, yapnası gerekenleri yapmadığı için SİTEM ndeniyledir."Bakın aslında çok çalışıyoruz" diye böbürlenmek neye yarar.Bunca problemin hangisine çözüm olmuş talpa ? Dernek binasına emekli olup pişpirik oynamaya gidenlerin dışında kaç kişi gidiyor? Orda bir görev verilenler kendi özveriyle boş günlerinde gelmeye daha ne kadar gelmeye devam edcek , üretici olacak sanıyorsunuz ?Bugüne kadar sadece kaza sonrası açıklama yapan talpa, hangi pilot işten çıkartıldığında GIK diyebildi? Olmaz böyle şey KINIYORUZ diyebildi??Sonuçta hepsi kendi geleceğini düşündüğünden gıkları çıkamaz bu haksızlıklara.!!Şirketleri eleştirmez. Sistemdeki yanlışları dile getiremez..Çoğunluğun sesi olamaz. güvenini kazanamaz
  • Nerden çıkarttınız yahu !! Kart almak için üye olmak gerekmiyor.. Git ver parayı al kartı bukadar basit..
  • TALPA yı burada eleştiren arkadaşlara seslenmek istiyorum. TALPA yı eleştirecekseniz gidin yönetim kurulundaki arkadaşlara söyleyin, hatta yönetim kurulu toplantılarına katılıp eleştirin. Ama buradan boş boş eleştirmeyin. SADECE TAV ÜYELİĞİ İÇİN TALPA ÜYESİ OLMAK ACİZLİKTİR, AYIPTIR.
  • shgm ayvayı yediniz, ve tüm havayolları.. vallahi bildiğim bilal bey ise vah size vahlar size... tanıdığım en zeki insandır... çok sedvindim ve yakıkşmış . Allah yüzünü kara çıkarmasınnnnn.....
  • Ben altmışbeş yaşındayım, 2. Kaptanın yabancı pilot olabileceğini rüyamda görsem inanmazdım. Böyle birşeyi bir SHGM ü nasıl kabul edebilir?
  • Sizler işte aynen böylesiniz..TLPAlıyım MLPAlıyım diye övünür durursunuz.SÖZ maşallah ..kimse elinize su dökemez.. ama iCRAAT SIFIRRRRR.. Üyelerini bile sizi sevmiyor. Bir seçim yapıyorsunuz 230 kişi ancak katılıyor.Onların da çoğu THY dan..Yni seçilen yönetimler asla çoğunluğu temsil etmiyor.Oraya gelen 200 kişiyi temsil ediyor.Yönetimlere bir bakın.12 kişiden enaz 8-9 u TK dandır.Ehh böyle olunca da derneğin atıl olması da kaçınılmaz oluyor.talpa maalesef hiçbirzaman etkin olamadı.. Sizler gibi idealist kişiler çalışın didinin.Kimsenin lafı yok. Ama sonucu değiştiremezsiniz. Kağıt üzerinde ne yaptığınız önemli değil. Fiiliyatta ne yaptığınız önemli..NE yaptınız bugüne kadar NE !!!! Tüm üyeleriniz size ateş püskürüyor farkında değilsizniz
  • Sayın editörden 16:08.40 zamanlı yorumun başlığını "TALPA HAKKINDA BİLGİ YOKSUNLARINA YANIT" olarak düzeltmeniz mümkün mü acaba? Bir de uzman yorumcular acaba TALPA'yı arayıp sormuşlar mı yeni atanmış bulunan SHGM genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi'den randevu talepleri olmuş mu? Belki başka özlenen değerli yorumlara mesailerini harcama özenini gösterip toplumun yararına sunabilirlerdi. Bizler de birşeyler öğrenir kültürümüze katkıları nedeniyle kendilerini kutlardık. TALPA üyesi olmaktan ve eleştirmekten çekinmeyen bir üye kimliğimle onur duyan bir pilotum. Tarzım buralara yazmak değildir ancak sahanın sizlere bırakılmadığını lütfen görün ve kısır eleştiri döngüsünden kurtulup gerçekleri görmeye çalışın lütfen. Teşekkürler.
  • Evrensel değerlerden biri olarak bir mesleğin üyesi olma onurunu yaşayamıyorsanız o parası için taşıdığınız pilot brövesini sadece TAV üyeliği ile özdeşleştirip devam TALPA üyeliğinizi sürdürmeyin. O onuru yaşamak duygusundan uzaksınız demektir. Herkes düşüncesini ifade etme özgürlüğüne sahiptir. Beğenmediğiniz TALPA yönetimine siz başaracaksanız yünetim kuruluna üye olup seçilin sorun çözülsün! Veya eleştirinizi gidip yönetime yapın. Cesaretinizi ekrana dökmek yerine sahip olamadığınız meslek etiğine uyup ya eleştirinizi yapın veya görevlere katılın o zaman ne yapıldığını görme algılama şansınız olur. Kimbilir belki de yersiz eleştiriniz yerine kutlama nezaketini gösterirsiniz. Ama nerede? Önce TALPA'lı olmayı özümleyin ötesi çözülür.
  • Ben bu hükumet yanlısı değilim. Şu anda THY' de de değilim. Buna rağmen doğruya doğru. Bilal bey THY' de iken mevcudun en iyilerindendi. Temenni edelimki burada da öyle olsun. Bu görev çok önemli. Ve de iyi yapılmak zorunda. Öncelikle başarı dileyelim. hayırlı olsun diyelim. Bakarız ki olmuyor o zaman tenkit ederiz.
  • ihtiyaç fazlası yabancılar derhal gitmeli 2.pilot yabancı kesinlikle alınmamalı. talpa ya uyeligimin tek sebebi tav otopark kartı aboneligi. talpa kadar aciz havadan para yiyen toplantı sebebiyle dunyayı gezen bir kurum gormedim bi işe yaramaz bi yer

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü resmen görevine başlayan Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi bugün Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği Yönetim Kurulu’nu misafir edecek. TÖSHİD Başkanı Murat Ersoy Başkanlığı’nda gerçekleşecek olan ziyarete tüm yönetim kurulu üyelerinin katılmalaır bekleniyor.

Ali Arıduru’nun ardından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü makamına oturan Bilal Ekşi’nin özel sektör temsilcilerini kabulü sırasında nasıl bir mesaj vereceği merak konusu oldu. Bilal Ekşi’nin THY kökenli olması sektörde endişe yaratırken Ekşi’ye yakın kaynaklar bu endişenin yersiz olduğunu belirtiyor. Bilal Ekşi’nin THY-Özel Sektör ayrımı yapmadan havacılığın gelişmesi için çalışacağı ifade ediliyor.
 

TÖSHİD, BİLAL EKŞİ'YE GİDİYOR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
negatif yazılanlar talpa yı kötülemek için değil, yapnası gerekenleri yapmadığı için SİTEM ndeniyledir."Bakın aslında çok çalışıyoruz" diye böbürlenmek neye yarar.Bunca problemin hangisine çözüm olmuş talpa ? Dernek binasına emekli olup pişpirik oynamaya gidenlerin dışında kaç kişi gidiyor? Orda bir görev verilenler kendi özveriyle boş günlerinde gelmeye daha ne kadar gelmeye devam edcek , üretici olacak sanıyorsunuz ?Bugüne kadar sadece kaza sonrası açıklama yapan talpa, hangi pilot işten çıkartıldığında GIK diyebildi? Olmaz böyle şey KINIYORUZ diyebildi??Sonuçta hepsi kendi geleceğini düşündüğünden gıkları çıkamaz bu haksızlıklara.!!Şirketleri eleştirmez. Sistemdeki yanlışları dile getiremez..Çoğunluğun sesi olamaz. güvenini kazanamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Nerden çıkarttınız yahu !! Kart almak için üye olmak gerekmiyor.. Git ver parayı al kartı bukadar basit..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TALPA yı burada eleştiren arkadaşlara seslenmek istiyorum. TALPA yı eleştirecekseniz gidin yönetim kurulundaki arkadaşlara söyleyin, hatta yönetim kurulu toplantılarına katılıp eleştirin. Ama buradan boş boş eleştirmeyin. SADECE TAV ÜYELİĞİ İÇİN TALPA ÜYESİ OLMAK ACİZLİKTİR, AYIPTIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
shgm ayvayı yediniz, ve tüm havayolları.. vallahi bildiğim bilal bey ise vah size vahlar size... tanıdığım en zeki insandır... çok sedvindim ve yakıkşmış . Allah yüzünü kara çıkarmasınnnnn.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben altmışbeş yaşındayım, 2. Kaptanın yabancı pilot olabileceğini rüyamda görsem inanmazdım. Böyle birşeyi bir SHGM ü nasıl kabul edebilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sizler işte aynen böylesiniz..TLPAlıyım MLPAlıyım diye övünür durursunuz.SÖZ maşallah ..kimse elinize su dökemez.. ama iCRAAT SIFIRRRRR.. Üyelerini bile sizi sevmiyor. Bir seçim yapıyorsunuz 230 kişi ancak katılıyor.Onların da çoğu THY dan..Yni seçilen yönetimler asla çoğunluğu temsil etmiyor.Oraya gelen 200 kişiyi temsil ediyor.Yönetimlere bir bakın.12 kişiden enaz 8-9 u TK dandır.Ehh böyle olunca da derneğin atıl olması da kaçınılmaz oluyor.talpa maalesef hiçbirzaman etkin olamadı.. Sizler gibi idealist kişiler çalışın didinin.Kimsenin lafı yok. Ama sonucu değiştiremezsiniz. Kağıt üzerinde ne yaptığınız önemli değil. Fiiliyatta ne yaptığınız önemli..NE yaptınız bugüne kadar NE !!!! Tüm üyeleriniz size ateş püskürüyor farkında değilsizniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sayın editörden 16:08.40 zamanlı yorumun başlığını "TALPA HAKKINDA BİLGİ YOKSUNLARINA YANIT" olarak düzeltmeniz mümkün mü acaba? Bir de uzman yorumcular acaba TALPA'yı arayıp sormuşlar mı yeni atanmış bulunan SHGM genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi'den randevu talepleri olmuş mu? Belki başka özlenen değerli yorumlara mesailerini harcama özenini gösterip toplumun yararına sunabilirlerdi. Bizler de birşeyler öğrenir kültürümüze katkıları nedeniyle kendilerini kutlardık. TALPA üyesi olmaktan ve eleştirmekten çekinmeyen bir üye kimliğimle onur duyan bir pilotum. Tarzım buralara yazmak değildir ancak sahanın sizlere bırakılmadığını lütfen görün ve kısır eleştiri döngüsünden kurtulup gerçekleri görmeye çalışın lütfen. Teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evrensel değerlerden biri olarak bir mesleğin üyesi olma onurunu yaşayamıyorsanız o parası için taşıdığınız pilot brövesini sadece TAV üyeliği ile özdeşleştirip devam TALPA üyeliğinizi sürdürmeyin. O onuru yaşamak duygusundan uzaksınız demektir. Herkes düşüncesini ifade etme özgürlüğüne sahiptir. Beğenmediğiniz TALPA yönetimine siz başaracaksanız yünetim kuruluna üye olup seçilin sorun çözülsün! Veya eleştirinizi gidip yönetime yapın. Cesaretinizi ekrana dökmek yerine sahip olamadığınız meslek etiğine uyup ya eleştirinizi yapın veya görevlere katılın o zaman ne yapıldığını görme algılama şansınız olur. Kimbilir belki de yersiz eleştiriniz yerine kutlama nezaketini gösterirsiniz. Ama nerede? Önce TALPA'lı olmayı özümleyin ötesi çözülür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben bu hükumet yanlısı değilim. Şu anda THY' de de değilim. Buna rağmen doğruya doğru. Bilal bey THY' de iken mevcudun en iyilerindendi. Temenni edelimki burada da öyle olsun. Bu görev çok önemli. Ve de iyi yapılmak zorunda. Öncelikle başarı dileyelim. hayırlı olsun diyelim. Bakarız ki olmuyor o zaman tenkit ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ihtiyaç fazlası yabancılar derhal gitmeli 2.pilot yabancı kesinlikle alınmamalı. talpa ya uyeligimin tek sebebi tav otopark kartı aboneligi. talpa kadar aciz havadan para yiyen toplantı sebebiyle dunyayı gezen bir kurum gormedim bi işe yaramaz bi yer

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000