24 Temmuz 2014, Perşembe 17:13:34

TOPÇU: "THY TARİHİNİN EN İYİ DÖNEMİNDEYİZ"

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
  • evet en iyi dönemdesiniz ama torpilde,yandaşçılıkta,hemşehricilikte,sizden olmayanları ezmekte,tehditte,işten atmada !!!
  • Bilanço
  • 220 bin Euro luk saati nasıl hediye ettin, sen onu anlat hamdi
  • sayın Hamdi Topçu beye sormak istiyorum acaba thy içerisindeki cemaatçiler neden hala korunmaya devam ediliyor? Özellikle thy teknikteki cemaatçi oluşumdan kimse tasviye edilmedi. Olan M.Y. a oldu, üstelik kendisi cemaatçi değil kardeşi cemaatçidir ve M.Y. herkesin sevdiği bir kişiliktir. Son olarak teknik aş.'de İK başkanlığına getirilen zaatın cemaat bankasında genel müdür yardımcılığı yaptığından haberi var mıydı?
  • Sayın Toçu, başarılarınızdan dolayı sizi ve bütün THY çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.
  • Reportajı yapan kişinin işle alım şartları ile ilgili yabancı ve yerli pilotun neden eşit şekilde adaletli yapılmadığına dair soru sormasını bekledim ama nafile, önceden kurgulanmış gibi soru cevap şeklinde devam ediyor yazık günah pilot yok öğlemi ben yerli pilota yokuş yapıyorum yabancı almak için desene kabahat sende değilki seni o makama getirende hakkımı sana helal etmiyorum tutturmuşlar HTA-DLR yabancıyada uygula o zaman neden uygulamıyorsun bence sen fazla ortalarda görünme hamdi bey fazla konuşma orda burda bu ülkede 500 genç pilot dururken sen almanyadan yeni mezun olmuş o kadar tipsiz yabancıyı bünyene neden dahil ettin onu açıkla ,ulan bu 500 kişinin hepsimi yeteneksiz beceriksiz yapmayın etmeyin bu kadar insanın günahına girmek doğru değil siz çıkıp televizyonda yalan konuşuyorsunuz ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz beyefendi 6 ayda havacılk profu olmuş gibi beyan veriyorsunuz yazık günah neyin önünü kesiyorsunuz siz gençleri katlediyorsunuz.
  • Sayın Başkanım başarılarınızın devamını diliyorum. Ülke ve kurumlar sizlerin sayesinde itibar sahibi oldu. Allah başarılarınızı hep daim kılsın. Dualarla.
  • sıfır risk almak zorundaymış.. .Kabil ve Mogadişu sıfır risk miydi yani? laf olsun torba dolsun.. goz gore gore atış yani.
  • Eee, tabi ne bekliyordunuz, "Ayranım ekşi, elime yüzüme bulaştırıyorum, çiftlik gibi kullanıp, siyasi iktidarın arpalığı olarak kullanıyorum, arkamda koskoca 76 milyonluk ülkenin bütçesi var, günümü zevk-ü sefa içinde gün ediyorum, har vurup harman savuruyorum" diyecek hali yoktu ya.
  • ALLAHA HAVALE EDİYORUM HAKKIMI HELAL ETMIYORUM. !

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Son günlerde Türk VE dünya havacılığını yakından ilgilendiren gelişmeleri ve Türk Hava Yolları’nın son durumunu değerlendiren Topçu, hedefleri ve mevcut durumu da ele aldı.

THY’nin İsrail uçuşları, mali durum ve yabancı pilot istihdamı başta olmak üzere merak edilen birçok konuya açıklık getiren deneyimli yönetici Hamdi Topçu, ‘THY tarihin en iyi dönemindeyiz’ dedi.

İşte Hamdi Topçu’nun açıklamaları;

TOPÇU: "THY TARİHİNİN EN İYİ DÖNEMİNDEYİZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (49)

Dönem ~ 10 yıl önce
evet en iyi dönemdesiniz ama torpilde,yandaşçılıkta,hemşehricilikte,sizden olmayanları ezmekte,tehditte,işten atmada !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamyoncu ~ 10 yıl önce
Bilanço

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
220 bin Euro luk saati nasıl hediye ettin, sen onu anlat hamdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ztk ~ 10 yıl önce
haberim yoktu, google dan baktim, basbakanlik mustesarina hediye etmis.. nedir akp lilerin pahali saat zevki anlamadim..biride cebindeki parayla pahali saat alsa icim yanmayacak,hep milletin parasiyla hediyeler..
helallokma ~ 10 yıl önce
bunlar öbür dünyaya haramayetim,n hakkına inanmıyorlar inansalar onca insanın hakkını yemezler.kimin parasıyle onca hediyeleri veriyorlar.çıkıpta açıklama yapmıyorlar.zaten yabancıları alıyorlar şirkete kendı adamlarını güya yerınde ingilizce eğitimi veriyorlar.m.ertürk denen kişi tofeldan 75 mı aldı girdi mesela kendi adamalrına belge kolay.almakta kolay bunlardam olmayan aç kalmaya devam.karadeniz havayolları.dr ları bıle karadenızlı.artık herkes bılıyor yuzlerce pilot neden işsiz shgm neden sessız kalıyor.çünkı shgm kendıleride ondan allaha havale edıyorum herşeyi hepsını.
palavra ~ 10 yıl önce
sozum ona dını butun musluman bu kadar pahalı saatı alır mı hedıye eder mı hedıyeyı kabul eder mı herseylerı palavra bunların derdı davası para makam cıkar
androidci ~ 10 yıl önce
sayın Hamdi Topçu beye sormak istiyorum acaba thy içerisindeki cemaatçiler neden hala korunmaya devam ediliyor? Özellikle thy teknikteki cemaatçi oluşumdan kimse tasviye edilmedi. Olan M.Y. a oldu, üstelik kendisi cemaatçi değil kardeşi cemaatçidir ve M.Y. herkesin sevdiği bir kişiliktir. Son olarak teknik aş.'de İK başkanlığına getirilen zaatın cemaat bankasında genel müdür yardımcılığı yaptığından haberi var mıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selim TANGÖZ ~ 10 yıl önce
Sayın Toçu, başarılarınızdan dolayı sizi ve bütün THY çalışanlarını tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yalaka ~ 10 yıl önce
ismini yazdın ya kaparsın kıyak bi makam!!!
Sayın Yorumcu ~ 10 yıl önce
Mübarek günlerde yanlışlıklar yapılabilir. Dikkat edersen sadece Hamdi Beyi değil bütün çalışanları tebrik etmişim. Kaldi ki zaten benim makama ihtiyacım da yok. İsmimi yazmamın sebebi ise mesajı okuyan öğrencilerime kendimi hatırlatmam içindi. Ve bütün mesajlarım da ismimi yazarım. Kim olduğum belli olsun diye. Sizin gibi isim yazmadan hakaret edenlerden olmayayım diye. Selim TANGÖZ
İncilazca ~ 10 yıl önce
Reportajı yapan kişinin işle alım şartları ile ilgili yabancı ve yerli pilotun neden eşit şekilde adaletli yapılmadığına dair soru sormasını bekledim ama nafile, önceden kurgulanmış gibi soru cevap şeklinde devam ediyor yazık günah pilot yok öğlemi ben yerli pilota yokuş yapıyorum yabancı almak için desene kabahat sende değilki seni o makama getirende hakkımı sana helal etmiyorum tutturmuşlar HTA-DLR yabancıyada uygula o zaman neden uygulamıyorsun bence sen fazla ortalarda görünme hamdi bey fazla konuşma orda burda bu ülkede 500 genç pilot dururken sen almanyadan yeni mezun olmuş o kadar tipsiz yabancıyı bünyene neden dahil ettin onu açıkla ,ulan bu 500 kişinin hepsimi yeteneksiz beceriksiz yapmayın etmeyin bu kadar insanın günahına girmek doğru değil siz çıkıp televizyonda yalan konuşuyorsunuz ailenizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz beyefendi 6 ayda havacılk profu olmuş gibi beyan veriyorsunuz yazık günah neyin önünü kesiyorsunuz siz gençleri katlediyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 10 yıl önce
Sayın Başkanım başarılarınızın devamını diliyorum. Ülke ve kurumlar sizlerin sayesinde itibar sahibi oldu. Allah başarılarınızı hep daim kılsın. Dualarla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atma atma ~ 10 yıl önce
sıfır risk almak zorundaymış.. .Kabil ve Mogadişu sıfır risk miydi yani? laf olsun torba dolsun.. goz gore gore atış yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayranım ekşi ~ 10 yıl önce
Eee, tabi ne bekliyordunuz, "Ayranım ekşi, elime yüzüme bulaştırıyorum, çiftlik gibi kullanıp, siyasi iktidarın arpalığı olarak kullanıyorum, arkamda koskoca 76 milyonluk ülkenin bütçesi var, günümü zevk-ü sefa içinde gün ediyorum, har vurup harman savuruyorum" diyecek hali yoktu ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SENİ ~ 10 yıl önce
ALLAHA HAVALE EDİYORUM HAKKIMI HELAL ETMIYORUM. !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000