06 Nisan 2015, Pazartesi 14:50:10

TOPÇU'NUN YERİNE KİM GELDİ?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun istifasından boşalan koltuğa İlker Aycı'nın atandığı öne sürüldü.
  • cemaatten olmayan badem bıyık olmayan yeni modern islemcı klasik bir akepeli
  • Bildigim kadariyla tayyip gibi bu da mason locasindan. Bi ara cok ilgiliydim. Bi kac kez farkli yerlerde ismini okudum. Isim benzerligi degil cunku kariyer hayati da tutuyor.
  • Anasayfada resmi buzlamışsınız sanırsın ki adam yüz kızartıcı suç işlemiş iyi mi:)
  • Oldu olacak sirketin adını THY den KHY olarak yani Karadeniz Hava Yolları diye değiştirin. . Yeter artık biri bu gidişe dur desin. Tüm Karadeniz liler şirkette. Bizler de bu ülkenin evlatlariyiz
  • En guzel yorumu "06 Nisan 2015, Pazartesi 17:39" yapmiş. Yok şirketi uçurur, yok şirketi batırır tamamen saçmalık. Şirket başta GM olmak üzere, çalışan uçurur. Burdaki olay kaymak yeme olayı.
  • Şovmen bir hali var. Internette hakkında hiç güzel bir şey bulamadım.umarım THY yi batırmaz.
  • ulaştırma bakanlığı topçuya hayırlı olsun diyeceğim ama.tek başına hükümet olursa koalisyon hükümetinden topçu bakan zor görünüyor. ama reis dedikleri müdahale ederse olur.
  • Yeni ulaştırma bakanımız hamdi topçudur
  • artık rızelıler gıder gıresunlularmı gelır ne
  • Kimse mucize beklemesin. Bu mevkiler salla baş ve o esnada küpünü doldurma mevkileridir. Bu tipler asla arı kovanına çomak sokacak idealist tipler değildir. Öyle olsalardı zaten asla ve katta oraya getirilmezlerdi. Eskilerin deyimi ile idare-i maslahatçıdırlar. Adamın geçmişine bak. Tamamen politik olarak başa oynamış. Bu da hiç kimsenin ayağına basmayarak olur. Bu tipler iş yapmaz. Denileni yapar ve var olan kokuşmuş sistemi devam ettirir. İş yapmak ve bir şeyleri değiştirmek için varolan sistemde birilerinin ayağına basmak gerekir. Bunu asla yapmazlar. Ne şiş yansın ne kebap tarzı adamıdır bunlar.

THY Genel Kurulu'nda sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ederken istifa eden Hamdi Topçu'nun yerine İlker Aycı'nın getirildiği iddia edildi.

Ayrıntılar geliyor...

İLKER AYCI KİMDİR?

Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı

1971 İstanbul doğumlu olan İlker Aycı, aslen Giresun Göreleli'dir. 1994 yılında Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra 1995 yılında İngiltere'de Leeds Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümünde araştırmacı olarak bulunmuş, 1997 yılında ise Marmara Üniversitesi İngilizce Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans programından mezun olmuştur.

İş hayatına 1994 yılında başlayan Aycı, Kurtsan İlaçları A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Universal Dış Ticaret A.Ş. şirketindeki çeşitli görevlerin ardından 2005 ve 2006 yılları arasında Başak Sigorta A.Ş., 2006 ve 2011 yılları arasında Güneş Sigorta A.Ş. Genel Müdürlüğü görevlerini üstlenmiş, 2011 yılı Ocak ayında Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığına atanmıştır. Ayrıca 2013 yılı Şubat ayında Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkan Yardımcılığına seçilen Aycı, 24 Ocak 2014 tarihinde WAIPA Başkanlığı görevine seçilmiştir.

Aynı zamanda, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği, DEİK Türk-Çin İş Konseyi, Vakıf Emeklilik A.Ş. ve VakıfBank Güneş Sigorta Spor Kulübü (2008 Avrupa Challenge Cup Şampiyonu) gibi kurumlarda yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık gibi görevler de üstlenmiş olan Aycı, evli ve bir çocuk babasıdır.
 

TOPÇU'NUN YERİNE KİM GELDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

akp ~ 9 yıl önce
cemaatten olmayan badem bıyık olmayan yeni modern islemcı klasik bir akepeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 9 yıl önce
Bildigim kadariyla tayyip gibi bu da mason locasindan. Bi ara cok ilgiliydim. Bi kac kez farkli yerlerde ismini okudum. Isim benzerligi degil cunku kariyer hayati da tutuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Disqus İstiyoruz ~ 9 yıl önce
Anasayfada resmi buzlamışsınız sanırsın ki adam yüz kızartıcı suç işlemiş iyi mi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karadeniz Hava ~ 9 yıl önce
Oldu olacak sirketin adını THY den KHY olarak yani Karadeniz Hava Yolları diye değiştirin. . Yeter artık biri bu gidişe dur desin. Tüm Karadeniz liler şirkette. Bizler de bu ülkenin evlatlariyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
En guzel yorumu "06 Nisan 2015, Pazartesi 17:39" yapmiş. Yok şirketi uçurur, yok şirketi batırır tamamen saçmalık. Şirket başta GM olmak üzere, çalışan uçurur. Burdaki olay kaymak yeme olayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şovmen ~ 9 yıl önce
Şovmen bir hali var. Internette hakkında hiç güzel bir şey bulamadım.umarım THY yi batırmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
operator.? ~ 9 yıl önce
ulaştırma bakanlığı topçuya hayırlı olsun diyeceğim ama.tek başına hükümet olursa koalisyon hükümetinden topçu bakan zor görünüyor. ama reis dedikleri müdahale ederse olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yeni ulaştırma bakanımız hamdi topçudur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mısafır ~ 9 yıl önce
artık rızelıler gıder gıresunlularmı gelır ne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LAZ&GAZ ~ 9 yıl önce
TARPAZANLILAR VAR KARDEŞŞ. BİZE HER YER TRABZONN...
Hayal kurmayın ~ 9 yıl önce
Kimse mucize beklemesin. Bu mevkiler salla baş ve o esnada küpünü doldurma mevkileridir. Bu tipler asla arı kovanına çomak sokacak idealist tipler değildir. Öyle olsalardı zaten asla ve katta oraya getirilmezlerdi. Eskilerin deyimi ile idare-i maslahatçıdırlar. Adamın geçmişine bak. Tamamen politik olarak başa oynamış. Bu da hiç kimsenin ayağına basmayarak olur. Bu tipler iş yapmaz. Denileni yapar ve var olan kokuşmuş sistemi devam ettirir. İş yapmak ve bir şeyleri değiştirmek için varolan sistemde birilerinin ayağına basmak gerekir. Bunu asla yapmazlar. Ne şiş yansın ne kebap tarzı adamıdır bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000