29 Ekim 2014, Çarşamba 08:15:51

TOPÇU'DAN Ş.URFA ÇIKARMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in 7 Kasım Cuma günü, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile Şanlıurfa'ya geleceği öğrenildi.
  • Çalışkan müdür!!!
  • Sefer sayısı ve saatine siyasetçiler karar vermemeli.
  • Hamdi TOPÇU 2 yıl öncede aynı konu ile ilgili gelmişdi,ve sonrasında Ankara seferleri 2 ye çıktı,istanbul uçağının saati değişti.Yinemi değişiklik istenecek.Bence konu başkadır.
  • Bizde Batman da sefer sayılarının artmasını istiyoruz.Bizimde sesimizi duyun lütfen
  • Urfa müdürünü tanırım:çekirdekten yetişme işi bilenlerden(son dönemde tepeden inme,işe girmiş uzmanlardan değil) kendisi hem çalışkan hemde çok mütevazı bir insandır.Makul-Mantıklı bir bakış açısına sahiptir.THY nin yurtiçindeki en iyi aklı başında müdürlerindendir.Bir defasında Urfa dan PASS uçarken sefer iptal olmuşdu,kendisi bizzat Check-In kontuarına oturup,yolcu bilet değişiklikleri yaptı.Siz hele diğer hatlardaki müdürleri görün.Operasyondan haberleri bile yoktur. Bu müdür görev yaptığı personele zorla değil,kazandığı sevgi sayesinde iş yaptırır. Ayrıca,Türkiye de Uçak seferleri/saatleri problemli bir tek yer URFA değil,başka yerlere de aynı ilginin gösterilmesini bekliyoruz.
  • Bi şehirde havalimanı büyük diye,pist i uzun diye saat başı sefer konulmaz.Bir yere sefer koymanız için orada yolcu potansiyelinin çok olması lazım.Uçak seferi düzenlemek çok maliyetli bir iştir.Urfa dan her sabah 06:30 da ONURAİR, 07:25 de PEGASUS,12:20 de THY,19:20 de THY akşam 22:15 de PEGASUS sefer yapıyor.Yani tüm zaman aralıklarında sefer var.Daha ne isteniyorBİNGÖL den ŞIRNAK dan uçaklar full dolu kalkıyor ama adamlara günde 1 sefer yapılıyor.Urfalılar önce sanayi de,turizm de ticaretde,ihracatda atılım yapacak,yolcu potansiyeli oluşacak ki ondan sonra diğer unsurlar buna ayak uyduracak
  • Urfalılar yine aynı; Bu kadar bürokrat gelecek ama onların istediği Müdürü alın,şefi alın.O müdür de şefler de Urfalı.Ondan sonrada Belediye Başkanı Maraşlı diye yaygara kopartırsınız.Müdür gelmeden önce Urfa ya günde toplam 2 sefer yapılırdı,geldikten sonra sefer sayısını 4 e çıkarttı,urfayı gümrüklü istasyon yaptı,direk Umre seferlerinin yapılmasını sağladı. THY Urfa istasyonuna yeni bir vizyon ve prestij kattı,yılın her 3 ayında bir promosyonel ücret sağladı.Daha önce İstanbul kalkışı sabah 07.25 di ve Urfalıların ''çok erken yetişemiyoruz,tek başına bayanlarımız o saatde istanbul da sokağa çıkamıyor'' itirazları sonrası adam kalktı saati 09:45 e aldırdı.Şimdi yine kalkmış ''saatleri beğenmiyoruz'' diyorsunuz.Tam olarak ne istediğinizi biliyormusunuz acaba..Fitne,dedikodu bu çağın en büyük tehlikesi..
  • Burada yazacağınıza Sn.Hamdi TOPÇU geldiğinde direkt söylersiniz.
  • Şanlıurfa halkına fırsat doğmuş ek sefer olarak izmir ve ankarayı istememiz gerekirken siz personellere laf atıyorsunuz.
  • Sayın THY yöneticileri Urfa'ya gelişiniz tam isabetli bir karar olmuş tebrik ederim , siz yöneticilerden rica ediyorum THY Şanlıurfa müdürü olsun işe yaram 2 adet şefi olsun başarısızlıkları tam bir kaos olmuş durumda bu duruma bir an önce el atılması gereken acil bir konu olarak ele alınmasını istiyorum.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in 7 Kasım Cuma günü, THY Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile Şanlıurfa'ya geleceği öğrenildi.

THY Başkanı Topçu ve THY yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şanlıurfa'ya gelecek olan Bakan Çelik'in, Şanlıurfa'daki uçak seferleri konusunda toplantı yapacağı belirtildi. Şanlıurfa'da yapılacak toplantıda GAP Havaalanı'ndan yapılan uçak seferlerinin arttırılmasının yanı sıra sefer saatlerinde düzenleme konuları başta olmak üzere bölgede yapılabilecek olası çalışmaların gündeme geleceği öğrenildi.

TOPÇU'DAN Ş.URFA ÇIKARMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

SERTAP AKIN ~ 9 yıl önce
Çalışkan müdür!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakim bey ~ 9 yıl önce
Sefer sayısı ve saatine siyasetçiler karar vermemeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sarı Gül ~ 9 yıl önce
Hamdi TOPÇU 2 yıl öncede aynı konu ile ilgili gelmişdi,ve sonrasında Ankara seferleri 2 ye çıktı,istanbul uçağının saati değişti.Yinemi değişiklik istenecek.Bence konu başkadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shakiri ~ 9 yıl önce
Bizde Batman da sefer sayılarının artmasını istiyoruz.Bizimde sesimizi duyun lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android ~ 9 yıl önce
Urfa müdürünü tanırım:çekirdekten yetişme işi bilenlerden(son dönemde tepeden inme,işe girmiş uzmanlardan değil) kendisi hem çalışkan hemde çok mütevazı bir insandır.Makul-Mantıklı bir bakış açısına sahiptir.THY nin yurtiçindeki en iyi aklı başında müdürlerindendir.Bir defasında Urfa dan PASS uçarken sefer iptal olmuşdu,kendisi bizzat Check-In kontuarına oturup,yolcu bilet değişiklikleri yaptı.Siz hele diğer hatlardaki müdürleri görün.Operasyondan haberleri bile yoktur. Bu müdür görev yaptığı personele zorla değil,kazandığı sevgi sayesinde iş yaptırır. Ayrıca,Türkiye de Uçak seferleri/saatleri problemli bir tek yer URFA değil,başka yerlere de aynı ilginin gösterilmesini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESRA ~ 9 yıl önce
MAŞALLAH YÜZÜ NEZAMAN GÖRSEM MAHKEME DUVARI.BELLİ OLUYOR.
Uğur ~ 9 yıl önce
Ne sevgisi.Hem sen nereden biliyorsun sevildiğini.Başkalarının ağzıyla konuşma.
İphone ~ 9 yıl önce
Bi şehirde havalimanı büyük diye,pist i uzun diye saat başı sefer konulmaz.Bir yere sefer koymanız için orada yolcu potansiyelinin çok olması lazım.Uçak seferi düzenlemek çok maliyetli bir iştir.Urfa dan her sabah 06:30 da ONURAİR, 07:25 de PEGASUS,12:20 de THY,19:20 de THY akşam 22:15 de PEGASUS sefer yapıyor.Yani tüm zaman aralıklarında sefer var.Daha ne isteniyorBİNGÖL den ŞIRNAK dan uçaklar full dolu kalkıyor ama adamlara günde 1 sefer yapılıyor.Urfalılar önce sanayi de,turizm de ticaretde,ihracatda atılım yapacak,yolcu potansiyeli oluşacak ki ondan sonra diğer unsurlar buna ayak uyduracak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GÜL ~ 9 yıl önce
Akşamki ankara saatini niye yazmadın
Sabırsız ~ 9 yıl önce
Urfalılar yine aynı; Bu kadar bürokrat gelecek ama onların istediği Müdürü alın,şefi alın.O müdür de şefler de Urfalı.Ondan sonrada Belediye Başkanı Maraşlı diye yaygara kopartırsınız.Müdür gelmeden önce Urfa ya günde toplam 2 sefer yapılırdı,geldikten sonra sefer sayısını 4 e çıkarttı,urfayı gümrüklü istasyon yaptı,direk Umre seferlerinin yapılmasını sağladı. THY Urfa istasyonuna yeni bir vizyon ve prestij kattı,yılın her 3 ayında bir promosyonel ücret sağladı.Daha önce İstanbul kalkışı sabah 07.25 di ve Urfalıların ''çok erken yetişemiyoruz,tek başına bayanlarımız o saatde istanbul da sokağa çıkamıyor'' itirazları sonrası adam kalktı saati 09:45 e aldırdı.Şimdi yine kalkmış ''saatleri beğenmiyoruz'' diyorsunuz.Tam olarak ne istediğinizi biliyormusunuz acaba..Fitne,dedikodu bu çağın en büyük tehlikesi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EREN ~ 9 yıl önce
Doğru urfaya neler kattığı ortada.Maşaallah istasyonu ihya etti.At gözlüğü takıp konuşacağına akşam ankaraya git işlerini hallet bakalım.Giden otelde,gelen otelede.Gece yarısı işlerini halledersin artık.Gözünü aç gerçekçi ol.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Burada yazacağınıza Sn.Hamdi TOPÇU geldiğinde direkt söylersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Çakmaklı ~ 9 yıl önce
Şanlıurfa halkına fırsat doğmuş ek sefer olarak izmir ve ankarayı istememiz gerekirken siz personellere laf atıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şanlıurfalı ~ 9 yıl önce
Sayın THY yöneticileri Urfa'ya gelişiniz tam isabetli bir karar olmuş tebrik ederim , siz yöneticilerden rica ediyorum THY Şanlıurfa müdürü olsun işe yaram 2 adet şefi olsun başarısızlıkları tam bir kaos olmuş durumda bu duruma bir an önce el atılması gereken acil bir konu olarak ele alınmasını istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000