01 Haziran 2013, Cumartesi 10:32:19

TOPÇU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Basın Kulübü programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu...
  • size ya yanlış bılgı verıyolar yada bılgı almıyosunuz ben bunla ılgılı en az 30 kısıyle yuz yuze konustum ki thy de calışmamama ragmen ınsanların yuzune bakarak yalan soyluyosunuz ve kul hakkı yıyıyosunuz allah ıslah etsin basına zaten dıycek bişey yok...
  • SİTEDEKİ KÖŞELER YAZARLARIN/ HABERLERİN KONULARINA İLİŞKİN YORUM YAPILMASI İÇİN KONULMUŞ OLMALI. BAKIYORUMDA GENELDE BAŞKA BİRİNİN YORUM DİYE YAZDIĞI ŞEYLERE KARŞIT GÖRÜŞ ÜRETME VE YORUMUN YORUMUNU CEVAPLAMA AMCI İLE KULLANILIYOR. BUNLARI YAZARAK KONUYA NASIL BİR KATKI SAĞLADIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSUNUZ? KİME NE FAYDA SAĞLIYORSUNUZ. BAŞKA AKADEMİK BİR SİTE OLSA SİZİN YORUMLARINIZ YAYINLANMAZ KESİNLİKLE. hAMDİ BEYİN ŞU SÖYLEDİĞİ DOĞRU, BU SÖYLEDİĞİ ŞU NEDENLE DOĞRU DEĞİL DEYİN VE BİZDE KENDİ HESABIMIZA SİZLERİ OKUMUŞ OLMAKTAN BİR FAYDA SAĞLAMIŞ OLALIM.
  • SAYIN TOPÇU,SENDİKA YÖNETİMSEL OLARAK KÜME DÜŞMÜŞ OLABİLİR...TAKTİKSEL ANLAMDA HAVAYI KOKLAYAMAMIŞ VE HATA YAPMIŞ OLABİLİR..VE DOLAYISI İLE SİZ GALİP DURUMDA OLABİLİRSİNİZ...ÇALIŞANLAR GREVİ ASLA SAVUNMADILAR VE İŞLERİNİN BAŞINDALAR...BAŞTA ULAŞTIRMA BAKANI VE SİZİN YÖNETİM OLARAK ÇALIŞANLARA OLUMLU OLARAK BİR ADIM ATTIĞINIZI HENÜZ GÖRMEDİK...BU AY A.O DA ZAMLI MAAŞLARI VERECEK VE T.S FARKLARINI ÖDEYECEKSİNİZ AMA;ŞİRKETİNE SAHİP ÇIKAN ÇALIŞANLARA, SİZİN MADDİ ANLAMDA GÖRSEL OLARAK JESTİNİZ OLMADI.....BUNUN ADI,TEMETTÜYSE TEMETTÜ...NEYSE NE......HADİ LAFI AHA FAZLA UZATMADAN CANLININ ADINI KOYUN VE BU KAPSAMDA TEKNİK A.Ş Yİ ASLA BOŞ GEÇMEYİNİZ...
  • Kardeslerim olay budur, bi yere gelir dayanir bicak ,"Yeter" dersin, sokaklara dokulursun. Oole secim filan beklemez bunlar. Bak dun kardeslerim, bebeklerini bana birakip Taksim'deki insanlara destege gittiler. Gaza maruz kaldilar, ama insanligin, dayanismanin, birlikteligin, ozgurluk icin biraraya gelemenin sevinci ile donduler. Sonra Besiktas'ta olanlari duyup, bu sefer Besiktas'a gittiler. Merak etmeyin, bu gunler gecicek, diktatorler gidecek, ozgur basin, kardeslik, ozgurlukler gelicek. Hepimiz icin o cocuklar sokakta. Siz evinizdeki koltugunuzdan kalkmasaniz bile o demokrasiyi sizin cocuklariniza armagan edicekler.
  • Oldukca detayli anlattiginiza gore iyi biliyorsunuz. İnsanlari issiz, ahlaksiz diye ayirmaya da meraklisiniz. Kriterlere uyuyorsunuz, yandas olarak bir ise yerlestirilmissinizdir. Gidin maasinizi da size maas verenlerin halkin malina coreklenerek yaptiklari ve yapacaklari alisveris merkezinde harcayin. Hem rahatlar hem daha cok goze girersiniz.
  • yorumun saçma...çünkü ölen asker cennete gider...bir aileden cennete giden bir bireyde ahirette ailesini cennete aldırabilir...yani kabul olabilir...şefaat denilir buna...bunlar tabi derin konular...okunan belalar var...ama apo nedense hasta bile olmuyor.evet ilginç...ne bush ne adolf ne stalin nede diğerleri...belalardan nasip almadı başlarına hiçbirşey gelmedi.sırbistandaki kasapta hastalanmadı...hesap herzaman bu dünyada olmuyor ama bak süperman felç oldu şuan tekerlekli sandalyede.İbret var cea var lanetlenmek var hesap gününü beklemek var.Bazılarına dokunmaz...çünkü işleyebildikleri kadar günah işlemelerini ister.nekadar işlerlerse affedilmeleri okadar imkansız olur.onun için boşverin...böyle daha iyi.neyse diğer habere geçelim.editör hotspot var diye yayınlamıyorsun ama bunu burası için kullanmıyorum herhalde.özel siteler için.gerçi otomatiğe almışsındır sistem tanımayınca otomatik blokluyordur bizde webmasterlık yaptık zamanında.
  • o canlar verilirken de sokaktaydik meraklanma. sen orda olmadigin ya da hali hazirda tv yi hala acip o insanlar neden orada diye dusunmemen o gunlerin ve bugunlerin umrunda olmadiginin en buyuk kaniti. birde 50-70 yil ortalamasi olan cinar agaclarina cali demen de ayri bi zanaat tebrik ederim. agaclarin detayli bilgileri icin gidip agac ustundeki bilgileri okuyabilirsin. saygilar
  • on-onbirtane agac kesilmesin diye taksime gittigini zanneden insanlara aciyorum nelere alet olduklarinin farkinda bile degiller.bir kac cali insan hayatindan daha degerli degildir olamaz.bu insanciklar tabut tabut sehitler gelirken nerdeydiniz neden ayni hassaiyeti gostermediniz sokaklara dokulmediniz.bir insan hayatindan daga mi degerli bu agaclar.ve biz halktan destek asla goremez bu eylem .sadece belli amaclara hizmet edenler orayi doldurmus
  • ERhan çelik haber türkte ne arıyor lan. şaşırdım!!
  • Thy çalışanlarının büyük çoğunluğu, kendi haklarına ve gelecegine sahip çıkmak için,elindeki en büyük yasal fırsatı (GREVi) değerlendirmeyerek,korkarak-sinerek,kendi geleceğini mahvetti ...! Yazıklar olsun Grevi kıran,cahil insanlara...!

"Grevi çalışanlar yapar sendika grev yapmaz" diyen Topçu, "Kime yaradıysa greve o destek veriyor. İki gün yurtdışından rezervasyon yapılamadı. Bunu sendika tek başına yapamaz" şeklinde konuştu.

"Ruj yasağı" tartışmalarına tepki gösteren Topçu, bir yasağın söz konusu olmadığını ama kıyafetle ilgili yönetmeliğin çok detaylı olduğunu ruj için de pastel renklerin kullanılmasının öngörüldüğünü söyledi.

Topçu, yeni kıyafetlerin de bir iki ay içinde hazır olacağını belirtti.

THY uçuşlarında "alkol sınırlamasının" bulunmadığını belirten Topçu, "228 uçuş noktasından 12'sinde içki servisi yok. Bunun nedeni de havayolu şirketleri ve uçulan ülkelerle yapılan anlaşmalar. Suudi Arabistan uçuşlarına içki koymadık uçuş sayısı arttı" diye konuştu.

Topçu, İstanbul'daki bir toplantıya rötar nedeniyle geç kalan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın "THY'ye hakkımı helal etmiyorum" sözlerinin hatırlatılması üzerine de şunları söyledi:

"O gün 18.00 uçağı ile İstanbul'a geliyordu. 'Yine mi rötar' diye beni aradı. 'Sayın Bakanım İstanbul'da lodos 90 km süratle esiyor. Birçok uçak havada dolaşıyor, bir kısmı yakıt yetersizliğinden Sabiha Gökçen'e indi sizin uçağınız da inebilir' diye bilgi verdim. Ama uçağı kaldırmak için de ricada bulunacağım dedim. Gerçekten de uçak rötar süresi kapatılarak kalktı. Ama Sayın Bakanımız kızgın ve gergindi. Toplantıya yetişemedi, o öfkeyle söyledi. Öfke anında hakkını helal etmemesi o öfkeye dayanan bir şeydi. Biz onunla helalleşiriz"

Topçu, THY'nın zamanında kalkış oranının yüzde 91 olduğunu sözlerine ekledi.
 

video

 

 

TOPÇU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

adalet ~ 11 yıl önce
size ya yanlış bılgı verıyolar yada bılgı almıyosunuz ben bunla ılgılı en az 30 kısıyle yuz yuze konustum ki thy de calışmamama ragmen ınsanların yuzune bakarak yalan soyluyosunuz ve kul hakkı yıyıyosunuz allah ıslah etsin basına zaten dıycek bişey yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BU NEYİN YORUMU ~ 11 yıl önce
SİTEDEKİ KÖŞELER YAZARLARIN/ HABERLERİN KONULARINA İLİŞKİN YORUM YAPILMASI İÇİN KONULMUŞ OLMALI. BAKIYORUMDA GENELDE BAŞKA BİRİNİN YORUM DİYE YAZDIĞI ŞEYLERE KARŞIT GÖRÜŞ ÜRETME VE YORUMUN YORUMUNU CEVAPLAMA AMCI İLE KULLANILIYOR. BUNLARI YAZARAK KONUYA NASIL BİR KATKI SAĞLADIĞINIZI DÜŞÜNÜYORSUNUZ? KİME NE FAYDA SAĞLIYORSUNUZ. BAŞKA AKADEMİK BİR SİTE OLSA SİZİN YORUMLARINIZ YAYINLANMAZ KESİNLİKLE. hAMDİ BEYİN ŞU SÖYLEDİĞİ DOĞRU, BU SÖYLEDİĞİ ŞU NEDENLE DOĞRU DEĞİL DEYİN VE BİZDE KENDİ HESABIMIZA SİZLERİ OKUMUŞ OLMAKTAN BİR FAYDA SAĞLAMIŞ OLALIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLD EXPERİENCE ~ 11 yıl önce
SADECE YÜZÜNÜZÜ YIKAYINIZ..GERİSİ ÇOK KOLAY..İSTEDİĞİNİZİ VE İSTEMEDİĞİNİZİ GÖRMEKTE SERBESTSİNİZ...BU ARADA,AİRPORT HABER SON DERECE TARAFSIZ VE DUYARLI BİR YAYIN ORGANI...
OLD EXPERİENCE ~ 11 yıl önce
SAYIN TOPÇU,SENDİKA YÖNETİMSEL OLARAK KÜME DÜŞMÜŞ OLABİLİR...TAKTİKSEL ANLAMDA HAVAYI KOKLAYAMAMIŞ VE HATA YAPMIŞ OLABİLİR..VE DOLAYISI İLE SİZ GALİP DURUMDA OLABİLİRSİNİZ...ÇALIŞANLAR GREVİ ASLA SAVUNMADILAR VE İŞLERİNİN BAŞINDALAR...BAŞTA ULAŞTIRMA BAKANI VE SİZİN YÖNETİM OLARAK ÇALIŞANLARA OLUMLU OLARAK BİR ADIM ATTIĞINIZI HENÜZ GÖRMEDİK...BU AY A.O DA ZAMLI MAAŞLARI VERECEK VE T.S FARKLARINI ÖDEYECEKSİNİZ AMA;ŞİRKETİNE SAHİP ÇIKAN ÇALIŞANLARA, SİZİN MADDİ ANLAMDA GÖRSEL OLARAK JESTİNİZ OLMADI.....BUNUN ADI,TEMETTÜYSE TEMETTÜ...NEYSE NE......HADİ LAFI AHA FAZLA UZATMADAN CANLININ ADINI KOYUN VE BU KAPSAMDA TEKNİK A.Ş Yİ ASLA BOŞ GEÇMEYİNİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
is guc mu? ~ 11 yıl önce
Kardeslerim olay budur, bi yere gelir dayanir bicak ,"Yeter" dersin, sokaklara dokulursun. Oole secim filan beklemez bunlar. Bak dun kardeslerim, bebeklerini bana birakip Taksim'deki insanlara destege gittiler. Gaza maruz kaldilar, ama insanligin, dayanismanin, birlikteligin, ozgurluk icin biraraya gelemenin sevinci ile donduler. Sonra Besiktas'ta olanlari duyup, bu sefer Besiktas'a gittiler. Merak etmeyin, bu gunler gecicek, diktatorler gidecek, ozgur basin, kardeslik, ozgurlukler gelicek. Hepimiz icin o cocuklar sokakta. Siz evinizdeki koltugunuzdan kalkmasaniz bile o demokrasiyi sizin cocuklariniza armagan edicekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kım ıle ~ 11 yıl önce
kılıçdaroğlu ıle mı armağan edecekler?
23:31:07'ye... ~ 11 yıl önce
Oldukca detayli anlattiginiza gore iyi biliyorsunuz. İnsanlari issiz, ahlaksiz diye ayirmaya da meraklisiniz. Kriterlere uyuyorsunuz, yandas olarak bir ise yerlestirilmissinizdir. Gidin maasinizi da size maas verenlerin halkin malina coreklenerek yaptiklari ve yapacaklari alisveris merkezinde harcayin. Hem rahatlar hem daha cok goze girersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
spring ~ 11 yıl önce
yorumun saçma...çünkü ölen asker cennete gider...bir aileden cennete giden bir bireyde ahirette ailesini cennete aldırabilir...yani kabul olabilir...şefaat denilir buna...bunlar tabi derin konular...okunan belalar var...ama apo nedense hasta bile olmuyor.evet ilginç...ne bush ne adolf ne stalin nede diğerleri...belalardan nasip almadı başlarına hiçbirşey gelmedi.sırbistandaki kasapta hastalanmadı...hesap herzaman bu dünyada olmuyor ama bak süperman felç oldu şuan tekerlekli sandalyede.İbret var cea var lanetlenmek var hesap gününü beklemek var.Bazılarına dokunmaz...çünkü işleyebildikleri kadar günah işlemelerini ister.nekadar işlerlerse affedilmeleri okadar imkansız olur.onun için boşverin...böyle daha iyi.neyse diğer habere geçelim.editör hotspot var diye yayınlamıyorsun ama bunu burası için kullanmıyorum herhalde.özel siteler için.gerçi otomatiğe almışsındır sistem tanımayınca otomatik blokluyordur bizde webmasterlık yaptık zamanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"neredeydiniz" 'e.. ~ 11 yıl önce
o canlar verilirken de sokaktaydik meraklanma. sen orda olmadigin ya da hali hazirda tv yi hala acip o insanlar neden orada diye dusunmemen o gunlerin ve bugunlerin umrunda olmadiginin en buyuk kaniti. birde 50-70 yil ortalamasi olan cinar agaclarina cali demen de ayri bi zanaat tebrik ederim. agaclarin detayli bilgileri icin gidip agac ustundeki bilgileri okuyabilirsin. saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bız goremedık ~ 11 yıl önce
yurtdısında turkıyedekı bu resımlere bakıp alay edıyrolar szın gıbı protestocular ıle, prtoseto demokratık olu secımde sandıga gıdersın oyunu verırsın o kadar,,araba yakıp polıse tas atmakla degıl medenyıtı bılmıyorsunuzu daha
siz görmezsiniz ~ 11 yıl önce
Biz "medenyıtı" bilmiyoruz ancak,esas demokrasiden anlamayanların bugün,televizyonlara yansıyan konuşmalarına bir bak belki bunları yazdığın için yüzün kızarır!!!! varsa???
chp ye acik mektup ~ 11 yıl önce
chp ye mektup. biz bulgaristan gocmeniyiz bize soykirim uygulandi dilimizi - dinimizi-ismimizi degistirmek istediler camilerimizi yasakladilar .dogdugumuz buyudugumuz kardes gibi oldugumuz komsularimzdan sogutmak istediler .bizler isyan ettik bu hakli direnisimizdi.avrupaninm gobeginde boyle birsey soz konusu olmamaliydi.komunizm denen rejim artik gecerli degildi.kimse bize baski uygulayamazdi.isyan ettik direnis gosterdik.kimimizi sungulediler-kimimizi oldurduler-kimimizi belene denen hapse surdune gonderdiler .parcalanmis aileler olsuturdular yurekler aci dolu musluman turkleri anlayan yoktu.sn turgut ozal bize sinirin kapilarini ardina kadar acti .siginma hakki verdi.sayesinde turkiyeye memleketimze geldik.hepimiz orada evler -arabalr-arsa-tarlalar biraktik arkamizda ve osmanlidan kalan aile yadigarlari anilari herseyi .msuluman bir ulkede yasayacaktik kendi ulkemizde yasayacaktik geride biraktiklarimiz hic onemli degildi bizim icin yeterki ozgur olalim dinimizi yasayalim istedik.bir an bile dusunmeden geldik turkiyeye.ama su andaki turkiyenin durumu icler acisi olmus bizler icki icen hatta kndi ickisini kendi ureten insanlariz bunu herkes bilir.raki ve sarabimizi kendimiz yapariz.ataturku cok severiz.kendi topragimizdan bir insan cunku turkiyeyi kurmus.bir kac iktidar hukumet gorduk ben sizin babanizim deyip babanizin yapmayacagi kotulukler eden -ben sizin bacinizim deyip herkese bir ev bir anahtar sozu verip beni ve ailemi tabi tum halki kandiran liderlere kadar ama biz erdogan kadar harbi bir lider gormedik neyse o oldu.yapacaksa yapti yapmadi ise yapmadi.bizim sevdigimiz ickiyi bile yasak sinirina getirdi ama bizler ses etmedik .ama simdi bizler tedirginiz bu ulkeninm gidisatindan.sn erdogani rahat birakin -ulkemizi rahat birakin biz huzur sukunet istiyoruz.bizler camiilere ayakabi ile girip pisleten hadi icki sisleri olmadigini farz edelim orada o ibadethaneleri psiletmeye ne hakkki var biz bulgarlardan gormedigimiz saygisizligi burada gorduk .kendi degerlerine sahip cikmayan halki burada gorduk.gordukki meger musluman ulke diye geldigimiz yer bulgardan daha bulgar daha gavurmus buradaki insanlar ve sizde sayin chp liler .siz bu kaos ortamindan faydalanmayi medet umuyorusnuz ama bizler secimle getirdik rte yi ve secimle gider sizin tencere tava sesinizle degil saygilar la ..ben ayyas sossyal icici bir bulgar gocemiyim .badem biyikli cember sakalli -kara carsafli -turbanli degilim.ben sadece esas halkim
neredeydiniz ~ 11 yıl önce
on-onbirtane agac kesilmesin diye taksime gittigini zanneden insanlara aciyorum nelere alet olduklarinin farkinda bile degiller.bir kac cali insan hayatindan daha degerli degildir olamaz.bu insanciklar tabut tabut sehitler gelirken nerdeydiniz neden ayni hassaiyeti gostermediniz sokaklara dokulmediniz.bir insan hayatindan daga mi degerli bu agaclar.ve biz halktan destek asla goremez bu eylem .sadece belli amaclara hizmet edenler orayi doldurmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sapla saman ~ 11 yıl önce
arkadaş insanların sabrı taşmış demekki ağaçlar da buna vesile olmuş. şehitlerimizle bağlamak saçma.
sapla samana ~ 11 yıl önce
insan olanin sabri o tabut tabut sehitlerde tasardi bole cali cirpilar icin degil .. ne kadar insan oldukalri belli...*muratti*
sen halk olma ~ 11 yıl önce
Sen zaten halk olmazsın olsan olsan yandaş olursun sabah sat 05 te parkın içerisinde oturan insanların üzerine gaz bombaları ile saldıran ve onlara bu emri verenlerin uşağı olursun ancak hiç bir şey yapmıyorsun bari bunları düşünme sen sana verilen ile yetin hak hukuk arama provakasyon da yapma......
sen halk olma diyene ~ 11 yıl önce
saat 05 te olanin isi gucu yokmus ise gitme ihtiyaci yokmus bos gezenin bos kalfasiymis demekki hangi isyerinde ise gitmemek var ya alkolik yada escinsellerin takilma mekai gezi parkinda sen git bir gun yarim saat otur banka kac escinsel yaklasiyor yanina gezi parkindaki tuvalete git bak duvarlarda ne telelr yaziyro ne ahlaksizliklar yapiliyor
Hep sustunuz ~ 11 yıl önce
Bakın sayın yorumcular; Ata'mıza ayyaş dendi sustunuz, şehitlerimize "kelle"dendi sustunuz, askerlerimizin başlarına çuval geçirildi sustunuz, birkaç Mehmet öldü diye meclisi mi toplayacağız dediler sustunuz, Uçağımız düşürüldü sustunuz, 54 insanımız öldürüldü sustunuz, siz hala üç beş ağaç mı sanıyorsunuz
Aaa ~ 11 yıl önce
ERhan çelik haber türkte ne arıyor lan. şaşırdım!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 11 yıl önce
Thy çalışanlarının büyük çoğunluğu, kendi haklarına ve gelecegine sahip çıkmak için,elindeki en büyük yasal fırsatı (GREVi) değerlendirmeyerek,korkarak-sinerek,kendi geleceğini mahvetti ...! Yazıklar olsun Grevi kıran,cahil insanlara...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcuya ~ 11 yıl önce
Cahilin önde gideni Ayçin ve yandaşları.. Sendika ruhsuz ve vizyonsuz, geri kafalı ve beceriksiz.. Hal böyle olunca anca ' sözde grev' olur!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000