21 Ağustos 2013, Çarşamba 09:58:06

TOPÇU'DAN MİLLİLERE ZİYARET

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, A Milli Basket Takımı'nın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı akşam idmanını ziyaret etti.
  • Pilotlar nerde ne yapar bilinmiyor aileleri kan ağlıyor Topçu top izlemeye gitmiş ...
  • kaçırılan pilotların ailesini ziyaret et,çalışan pilotlara ilgileniyoruz havası yarat onları ziyaret et,hergün gittiğin genel müdürlük önündeki fazlasını değil hakkını isteyen grevcileri ziyaret et anlaşamasakta siz hakkınızı arıyosunuz şirket menfaati başka insanlık başka bir ihtiyacınız varmı de yağmasanda gürle ama bunu bile yapmazsın çünkü işçi dediğin düşman biri gider biri gelir önemli olan senin makamını mevkini koruyabilmen ama elbet hesap vereceksin.
  • Vipteki yemekleri yemekten fırsat bulamıyordur o balkonu yapmak kolay değil:))
  • ayipa kardesimmThyde 10000 Kisi calisiyor eminim sn.topcu thyde calisan elemanlari ziyaret ediyordur hesapla bakim yüzde kac ihtimale seni ziyarete gelir :-D komedisiniz thy karalamakta bir numerasiniz
  • bir kere de çalışanlarını ziyaret etsene!! mesela vipten vakit bulupta en son kontuarlara ne zaman geldin ?? ya kargo'ya?? ayrıca pilotların kaçırılmış senin umurunda mı ?? lübnan'a gidip olayı yerinden takip edeceğine sen mersedesinle orayı burayı gez, rize'de genel kurul yap,seni oraya getirenlerle yemek ye anca !!
  • sana herşey yakışıyor başkan... kıskananlar çatlasın
  • Pilotlarımız ile ilgilen basketbol senin neyine,
  • GİT ARTIK BAŞIMIZDAN KURTULALIM !!!
  • Yeşil sahalardada gormek istiyoruz sizi sayın başkanım.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, A Milli Takımımızın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yaptığı akşam idmanını ziyaret etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte idmanı izleyen Topçu; oyuncular, idari ve teknik heyetle bir süre sohbet ederek hazırlık müsabakaları ve yaklaşan Avrupa Şampiyonası için başarı dileklerinde bulundu.

23-25 Ağustos tarihlerinde Spor Toto World Cup'a katılacak olan A Milli Erkek Takımımızın, Başantrenör Bogdan Tanjevic yönetiminde gerçekleştirdiği idman yaklaşık 2 saat sürdü. Taktik ağırlıklı çalışmada üç takıma ayrılan millilerimiz, değişmeli olarak çift pota maç yaptı.





TOPÇU'DAN MİLLİLERE ZİYARET

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

crew ~ 11 yıl önce
Pilotlar nerde ne yapar bilinmiyor aileleri kan ağlıyor Topçu top izlemeye gitmiş ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziyaret ~ 11 yıl önce
kaçırılan pilotların ailesini ziyaret et,çalışan pilotlara ilgileniyoruz havası yarat onları ziyaret et,hergün gittiğin genel müdürlük önündeki fazlasını değil hakkını isteyen grevcileri ziyaret et anlaşamasakta siz hakkınızı arıyosunuz şirket menfaati başka insanlık başka bir ihtiyacınız varmı de yağmasanda gürle ama bunu bile yapmazsın çünkü işçi dediğin düşman biri gider biri gelir önemli olan senin makamını mevkini koruyabilmen ama elbet hesap vereceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vip ~ 11 yıl önce
Vipteki yemekleri yemekten fırsat bulamıyordur o balkonu yapmak kolay değil:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kms ~ 11 yıl önce
ayipa kardesimmThyde 10000 Kisi calisiyor eminim sn.topcu thyde calisan elemanlari ziyaret ediyordur hesapla bakim yüzde kac ihtimale seni ziyarete gelir :-D komedisiniz thy karalamakta bir numerasiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcı ~ 11 yıl önce
sen emin olma yağcılığa devam et!!!
ayıp ~ 11 yıl önce
bir kere de çalışanlarını ziyaret etsene!! mesela vipten vakit bulupta en son kontuarlara ne zaman geldin ?? ya kargo'ya?? ayrıca pilotların kaçırılmış senin umurunda mı ?? lübnan'a gidip olayı yerinden takip edeceğine sen mersedesinle orayı burayı gez, rize'de genel kurul yap,seni oraya getirenlerle yemek ye anca !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
istanbulli ~ 11 yıl önce
sana herşey yakışıyor başkan... kıskananlar çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 11 yıl önce
Pilotlarımız ile ilgilen basketbol senin neyine,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY PİLOT ~ 11 yıl önce
GİT ARTIK BAŞIMIZDAN KURTULALIM !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acınası durum ~ 11 yıl önce
bu habere bu yorumu yapan arkadaşa şu an itibarı ile 232 kişi olumlu oy vermişse bu acınası durum için hamdi efendinin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekmez mi ??? aslında bu kadar kişinin olumlu oy kullanması bile başlı başına bir haber konusudur bence!!
Ahmet refik ~ 11 yıl önce
Yeşil sahalardada gormek istiyoruz sizi sayın başkanım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000